- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
VladimirR #1274 üzenetére
Hát ez az - a lényegre tapintottál - még senki nincs belkényszerítve semmibe - és nekem ez így szimpatikus.
''a topic nyitás nem jog, hanem lehetőség, amit ki kell érdemelni'' - ez itt nem egy úttörő tábor basszus, ilyen banális visszakérdést már nem is sportszerű feltenni, hogy mi a hsz értelmességének mértéke, és ki dönti el egy hsz-ról, hogy kellő mértékben értelmes -e?
a kedves tiv83us is rátapintott a másik nagyon lényeges dologra - ''A PH foruma maganterulet es ha a hazigazda ugyszeretne, akkor meg IQ alapjan is mehetne a regisztracio, sot meg szemszin szerint is.'' - Úgy van! De a jelek szerint a házigazda még nem szeretné ezt.
[Szerkesztve] -
Foobar
tag
válasz
VladimirR #1262 üzenetére
''itt nem az ujoncok lennenek korlatozva, csupan a regebbi tagok, a megbecsules jelekent tobb lehetoseggel elhetnenek''
Itt ezt most a VIP-tagságra értetted? (valami ilyesmi mintha tervben lett volna?)
A topic címében feltett kérdésben amúgy lesz valami döntés?
(Egyébként ha a válasz már elhangzott régebben, csak szólj, hogy olvassak vissza a topicban, de gondoltam, ha nem muszáj nem töltöm vele az időt.) -
mongi
senior tag
válasz
VladimirR #1225 üzenetére
(#332) MárK Válasz | Email | 2004-11-26 22:46:47
MárK
(MODERÁTOR) Nekem egy olyan ötletem van, hogy egy IQ tesztet kellejn kitölteni a regisztárciókor. Lehetne a ponthatár 80 pont. Ezáltal ki lehetne szűrni a 3-4 hülye ember regjét (tisztelet a kivételnek, ezért írtam, hogy csak pár darab van). És aki nem üti meg ezt a 80 pontot, annak ajánlani orvost, vagy beszervezni egy pszichológust azoknak, akiknek feltünési és viselkedési zavaraik vannak
pl egy ilyen is akadt... moderátor...no comment -
somodisoma
senior tag
válasz
VladimirR #1194 üzenetére
Zárolják az adott topicot és kész. Mondjuk ez is olyan dolog, hogy nemegyszer látok olyat, hogy zárolják, (mondván, hogy tedd fel máshol a kérdésedet), de nem biztos hogy ott kap választ. Feltenni fel tudja ott, csak a kutya sem válaszol, vagy max 1-2 olyan ember olvassa el ott, aki ért is hozzá, új topiccal meg egy rakat. Persze nem az én dolgom, csak leírtam a véleményem.
-
somodisoma
senior tag
válasz
VladimirR #1185 üzenetére
ha rákeresel valamire, és a kidobott címben ott van a ''segítsetek'' szó, akkor valószínű, neked nem az kell... Ha ''''nemmegylefagyjujjdeszar!'', vagy mostmicsinajjakmostmicsinajjak?'''' azekre a címéből is rá tudsz jönni, hogy valami hasonló a gondja neki. Nyilván vannak kivételek, és?
Hameg nagyon hülyeség úgyis bezárják. NE olvasgasd őket! -
Bencom
senior tag
válasz
VladimirR #1185 üzenetére
moderátori rangor VladimirR-nek
nos, úgy látom, hogy megy a vita rendesen, de vegyétek figyelembe az én érvelésemet is!
szerintem újonc is nyithasson topicot, mert b14 példul őstag, mégis sok újoncnak több esze van nála...
akkor most az őstagok se nyithassanak topicot?
a megoldás több moderátor lenne...
Vlad: hát... igaz, hogy maga választotta, de akkor is joga van ahhoz, amihez eredetileg is...
[Szerkesztve] -
somodisoma
senior tag
válasz
VladimirR #1181 üzenetére
Beírsz valamit, kb 5-10 topicot rak ki, nem nagy kunszt cím alapján szortírozni. Ami hülyeség nem klikkelsz rá.
De továbbmegyek: legyen 300 cím amit kidob, abból legyen 100 hülyeség, abból a 100-ból 95-ről alapból nem klikkelsz, mert ELOLVASVA A CÍMET LÁTOD? HOGY NEM NEKED SZÓL! Azzal az 5-tel meg nem találkozol, mert volt még másik 200, aminek van tartalma is! Arról nem is beszélve, hogy egy csomó ZÁRVA lesz...
Te mindig végigolvasod az 1174 hozzászólást, mielőtt beírsz valamit? -
-
Old Death
senior tag
válasz
VladimirR #1098 üzenetére
LOL ezt írd be a Javítsuk a Prohardvert! topicba is... v írd meg Parcinak
megjegyzem nekem is elegem van ebből a topicnyitásikényszerből... ha betelt a topic egy nagybetűs zárja és megnyitja a folytatást, és kész... nyitottam már topicot de az endorfin hormon szintem nem emelkedett... bár lehet, h én különleges vagyok -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #1097 üzenetére
kiegeszites a peticiohoz:
a forummotor szurje a ''tema adott'' es az ''ide johetnek a velemenyek a ...-rol'' kezdetu topic-okat es a megnyitas pillanataban torolje azokat, a topic-inditonak meg kuldjon levelet, valami ilyesmi szoveggel: ''tisztelt forumtars! ha topic-ot nyitsz, irjal rendes nyitohozzaszolast, tegyel fel ertelmes kerdest, es/vagy oszd meg a sajat velemenyed - ha erre ne vagy kepes, akkor b***dj meg - udvzlettel: RI/OS3'' -
Thunder78
őstag
válasz
VladimirR #1077 üzenetére
Viktor idő-ről beszélt (ugyan nem ismerem a progit, de hiszek neki). Létezik az a változat is, amikor az indulástól számítva x perc után lesz csak aktív a tovább gomb. Persze ezt még lehet fokozni a scrollozás ellenőrzésével is.
Az már más kérdés, hogy van-e értelme, vagy hogy nem-e riaszt vissza esetleg néhányakat a regisztrálás befejezésétől. -
-
Arhquis
aktív tag
válasz
VladimirR #975 üzenetére
Én sose néztem még le itteni embereket ok nélkül. És jelenleg nincs okom téged sem lenézni.
De mivel ezen a szakmai forumon van egy rész, aminek a neve: FÁRADT GŐZ.
És tök véletlen te is ezt lested, és ebben válaszoltál, ebből kifojólag sztem nem lehet panaszod. Mert ezek a topicok jó helyen vannak. A szakmai témák is jó helyen vannak.
És mivel a bal oldalon láthatóak az aktuálisan frissült szakmai témákből asszem az első 5, ezért az az ember, aki azt nézi, nem marad le semmiről.
Akit nem érdekelnek mások hülyeségei, hát nem nézi ezeket.
És ennyi.
Mondom, hogy semmi bajom veled, és még én kérek tőled elnézést azért, mert lehurrogtalak.
Sztem aki akar valamit, azt megkapja itt a forumon, általában záros határidőkön belől.
Még1X sry. -
Arhquis
aktív tag
válasz
VladimirR #972 üzenetére
Onnan vettem, hogy nem tetszésed nyilvánitottad a nőnapiakat.
Ezt ki ugyan nem mondtad, csak gondolom az eddigi válaszaid alapján.
De mind1, én ezért össze nem veszek senkivel.
Elnézést kérek tőled, ne haragudj, hogy téged, vagy bárki mást megbántottam.
Téma elzárva részemről. -
Arhquis
aktív tag
válasz
VladimirR #970 üzenetére
De sztem akkor sem kellett volna ilyet csinálnia.
Nézd, nőnap van.
Mért nem lehet egy topic, ahol ezt kifejezzük.
Tudom, neked semmit nem jelent ez, meg bizti van olyan még, akinek nem jelent semmit.
De én megleptem a kedvesem egy szál rózsával, és megköszöntöttem itt a PH!-n is, és ha láttad volna azt az arcot, és örömöt...
Majd kiugrott a bőréből, és a nyakamba repült.
Na ezért nem értek egyet Twollah-al, és jelen esetben veled sem. -
atuci
őstag
válasz
VladimirR #951 üzenetére
Szerintem Te vagy az első ember, aki mindent kitöltött. Én a vezetéknevemet nem adtam meg, ennyi intimitás kell, de az összes mailt a saját nevemmel írom alá
Nem tudom miért olyan nehéz kitölteni a lakóhely rublikát, még csak kedd van, de már megint belefutottam két olyan üzletbe, ahol nem volt kiírva lakóhely, illetve nem valós adat volt megadva, persze egyik esetben sem jött létre az üzlet a postázás miatt (nem érte volna meg a pktsg.) -
Thunder78
őstag
válasz
VladimirR #941 üzenetére
Hogy miért linkelgetek? Válaszul az újoncok szidására. Hogy lássa az is, aki az újoncok topicnyitási jogát akarja megnyirbálni.
De ha megnézed a zagyva topicokat még egyikbe sem írtam bele, hogy mi a f...ért nyitotta az illető.
Egyébként ne vedd személyeskedésnek a véleményemet, nem egyes emberekkel van bajom (még Twollah-hal sincs), csak azzal az általános nézettel, miszerint újonctól eleve nem születhetnek jó dolgok. Az ilyen és hasonló általánosításokra szoktam reagálni itt is többek között. -
Thunder78
őstag
válasz
VladimirR #816 üzenetére
Azt látom, hogy most miket írt be.
Támogatja, mert már nem újonc. Kérdés, hogy végigolvasta-e?
Mellesleg még nem is volt regisztrálva, mikor elindult ez a totyik, tehát nem olyan régen van itt.
Nem akarok ebből vitát nyitni, de továbbra sem tetszik, hogy néhányan diszkriminálni szeretnék az újoncokat, csak mert jobb dolguk nincs, meg őket már nem érinti. Én kiállok az eredeti véleményem mellett, mégha nem is leszek túl szimpatikus mindenkinek.
Egyébként újoncok között is van olyan emberke, aki értelmesebb hsz-eket irogat, mint néhány évek óta ittlévő figura.
Idióta topikokat pedig nem csak újoncok nyitnak, van rá számos példa az előzőekben. Teljesen mindegy, hogy be lett zárva vagy nem, akkor is megnyitotta. Én még mindig jó ötletnek tartom a szégyenfal létrehozását. Lehet hogy páran elgondolkoznának utána. -
-
deedee
őstag
válasz
VladimirR #749 üzenetére
a hülye topikokat ígyse-úgyse lehet elkerülni,nem csak újoncok tudnak bénázni.ha balf@sz egy kérdés,téma stb,akkor legfeljebb összesen két hozzászolás lesz benne:egy nyitó és egy a záró/moderátor által/...Különbenis!a moderátorokat ezért fizetjük,nem?dolgozzanak csak meg a pénzükért!!
-
Club
őstag
válasz
VladimirR #307 üzenetére
Azért, mert én ide a véleményemet leírni járok.
Valahogy nem fűlt a fogam átolvasni 300 hozzászólást.
Ez meg had legyen már az én privilégiumom, hogy mikor írom le, ne te oszd ki!
Ha témához szólok,(mert a téma címét el tudom olvasni), akkor minek szólsz be?
[Szerkesztve] -
Thunder78
őstag
válasz
VladimirR #255 üzenetére
Már nagyjából egy éve olvasgatom a PH-t, de nem a Fáradt gőz-t, hanem inkább a hardveres részt. Nem láttam értelmét a regisztrálásnak korábban ... gondoltam, ha úgysem írok be, akkor meg minek? Inkább csak info-szerzésre használtam. Új alaplapokrol tapasztalatok pl, procik, stb.
Szerintem más is van hozzám hasonló helyzetben. Ezért nem tartom többek között túl jó ötletnek a topic címét és próbálok kiállni az újoncokért. Na nem azért, mert én is az vagyok, hanem azért, mert pl én is a regisztrálásom után azonnal nyitottam egy topic-ot, amire nem találtam sehol a választ, de itt néhány nap leforgása alatt összeállt a kép. Ha regisztráláskor valaki azt mondja nekem, hogy nem nyithatok topic-ot, akkor a PH-t máshogy kezelem és továbbra sem regisztrálok, inkább kerestem volna valami más utat.
Egyébként meg az a véleményem, hogy mindenki volt egyszer újonc, és a többség szerintem nyitott is újonc korába topic-ot. Szerintem ezen érdemes elgondolkodni, hogy tulajdonképpen most miért is jött létre ez a topic.
Akik eddig támogatólag írtak a topic-ba, újonc korukba egyáltalán nem nyitottak egy darabot sem?
Próbáltam diplomatikus lenni, bocs ha nem sikerült. -
Tuib
aktív tag
-
b0unCe
aktív tag
válasz
VladimirR #110 üzenetére
Van kb 15 MODERATOR. Kineveznek melle meg 5 embert akik sokat vannak fenn a PH!-n ilyen joszandekuak stb.. Pl teged.
5 percenkent kellene 1db moderatornak dolgoznia. A munka pedig nem tartana 1 percnel tovabb. Ha meg csak az ujoncok altal nyitott topicokat vizsgaljak akkor az kozel sem napi 300. Hanem kb 100. Igy csak negyed orankent kerul fel a varolistara 1db topic. 20 modoerator meg ezt nem tudna megoldani? -
sirály12
őstag
válasz
VladimirR #122 üzenetére
Már megbocsáss, de akkor sem szeretem, ha valaki így ír rólam. Én sem írtam rólad semmit, te se tedd.
Már megbocsáss, de nem szeretem ha így írnak rólam:
''szard le
tobbek kozt errol is szol a topic, hisz az ertelmetlen temak tobbsege azert is nyilik (mint fenytebb kifejtettem), mert a juzer baszik olvasni, aztan faszsagokat beszel/kerdez''
Hát nem vettem észre, hogy ''faszságokat'' beszélek. Én a véleményemet írtam, és azt sem neked, úgyhogy szálljál már le rólam jó. -
lao ce
aktív tag
válasz
VladimirR #110 üzenetére
1)
''es vegezetul megjegyeznem, hogy van a redundans topic-oknak gyujtohelye, melyet azzal a cellel hoztam letre, hogy mikor mar kibeszelt temaban topic nyilik, akkor ne csak azt kapja az indito, hogy kereso bazdmeg, hanem kapjon nemi segitseget is, hogy merre induljon''
nagyszeru hely, nem is tudtam rola. szerintem kellene ra egy 'hivatalos' megoldas, nemi szoftverel megtamogatva. amugy egyetertek amit irtal ebben a hozzaszolasban.
2) szerintem egy redundas topikot nyito ujoncnal is bunkobb aki csak arra kepes hogy bekaparja azt, hogy 'hasznald a keresot bammeg'. szerintem ez sokkal negativabb a ph szinvonalara nezve mint egy kerdes egy topikban ami mar otodszor lett felteve.
valamennyire azert a torzstagoknak vendeglatoknak is kellene lennie, es nem kellene tul felsobbrenduen hozzaallni, foleg hogy van egy olyan erzesem hogy a nagy hasznald-a-keresot hozongok tudasa nem er fel a csendben valaszolokeval.
3) foleg a gyujtohelyek hozzaszolasait nagyon nehez ertelmezni legtobbszor. ki kinek es mire valaszolt - ha valaszolt egyaltalan a kvazi-offtopikok kereszttuzeben. pedig azert olvastam az ulysess-t.
le a gyujtohelyekkel. abszolut kereshetetlenek es hasznalhatatlanok. -
doors
tag
válasz
VladimirR #92 üzenetére
Vladimir!
Aki kevésbé ért a számítógépekhez, az kevésbé is tud jól kérdezni.
Általában azok kérdeznek ilyen, ''nem jó a gép, miért nem? ''-et, mert nem értenek hozzá. és sztem ezeknek az embereknek kell a legjobban segíteni.
Mert ha mi nem segítünk, elviszik a gépet a szervízbe, és ott jól lenyúlják őket.
OKS?
Szerk: helyesírás
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest