- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Hello!
hátha tudtok nekem segíteni.
A helyzet az, hogy vettem egy Alcor Next 7" digitális képkeretet, ami tud memkártyákat, és usb pendriveot is olvasni.Ezért vettem hozzá egy PQI i810 plus 2GB pendrive-ot.
a képkeret vmiért nem bírja normálisan beolvasni a pendriveot.
a jelenség:
kb 1 másodpercig megjeleníti az első képet a meghajtóról.
utána mintha megszakadna a kapcsolat a pendrive-val és visszaáll alapállapotba, az indítóképernyőjére.
ha újból kiadom a parancsot a diavetítés indítására, ugyanez történik.mi okozhatja ezt vajon?
próbálkoztam teljes formázással, FAT, meg FAT32 fájlrendszerre is formázni. de nem segített. ugyanez.
A képkeret ki lett próbálva még 3 pendrive-val, ezek közül 2-vel működik (128 megás, és 4Gb-os) , a 3.-at pedig egyáltalán nem ismeri fel (ez 1GB-os), még annyira sem mint a PQI-t. Tehát nem az a baja, hogy túl nagy a 2GB.
remélem vki tud segíteni...
(ez annak fényében elég gáz, hogy direkt erre a célra vettem a drive-ot. számítógéppel hellyel-közzel jól működik. a vékony usb csatlakozó bizonytalan érintkezésétől eltekintve)
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Analóg fényképezés
- BMW topik
- BestBuy topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest