- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Ezt nem is igazán értem miért írtad. Ha megdöglik akkor meg. Így is döglött. Tisztára azért nem vagyok megzavarodva már ne haragudj meg egy jót nyilván nem bántok miért is bántanám. Ha jó lenne szerinted fordultam volna ide, hogy háborgassalak benneteket...
Nem onnan töltöttem a progit. Kb. míg ezt a pár sort írtad addig akár priviben akár ide jöhetett volna pár név vagy akármi ne kelljen kínlódni vele onnan. Köszöntem volna!
Persze nincs semmi gond félreértés ne legyen elnézést mindenért nem akarok nagyon gondot csak ha már felkerült erről a témáról gondoltam sok veszteni valóm nincs ki próbálom. Csak ugye a külföldi nyelv bajos. Na mindegy nem is érdekes annyira ez kidobom azt annyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs