Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma

Hozzászólások

(#4666) King Unique válasza abdulka1 (#4664) üzenetére


King Unique
titán

Akkor végül is működik a pendrive és hozza a gyári 80/25 MB/s r/w szekvenciális értékeket, sőt olvasásnál még gyorsabb is a CDM szerint.

A pendrive-ok esetében (is) lehetnek az egyes fájlrendszerek (pl. FAT32. exFAT, NTFS) használatánál sebességbeli különbségek, de az már a fájlrendszer (+ lemezfoglalási egység mérete) mellett az adott pendrive, valamint hardver- és szoftverkörnyezet függvénye is lehet, hogy ez kisebb / nagyobb mértékű-e. Meg lehet akár egymás után futtatott 2 teszt között is eltérés, szórás ugyanolyan feltételeknél, beállításoknál. Általánosan a nem naplózó fájlrendszerek (pl. FAT32, exFAT) használata javasolt, gyárilag is általában arra vannak formázva a pendrive-ok, van hogy gyorsabbak is azokkal az egyes teszteknél, de ez sem minden esetben érvényes. Normál esetben viszont egy megfelelő pendrive-nál nyilván NTFS fájlrendszer használatánál is lefut a CDM teszt reális időn belül és megfelelő értékekkel. Ha ennél az MR izénél nem, akkor az nem annyira normális, de nem is feltétlen hiba.

Ha NTFS-re formázva most kezeli a tévé a pendrive-ot, akkor nyilván támogatja az NTFS fájlrendszert. Vagyis lehet az MBR/GPT volt a gond, de az nem derült ki, hogy olyan téren történt-e változtatás. Ha nem, akkor viszont érdekes, mármint hogy ilyen összevissza működik ez a pendrive, vagy a tévénél az USB-s tárolóeszközök, illetve azoknál a fájlrendszerek kezelése... :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.