Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma

Hozzászólások

(#4630) Reflax


Reflax
tag

Üdv mindenkinek. Adott egy probléma, hogy a SUper Micro X(SAX alaplapon ha az alaplapba dugnék USB portot például egy ház elülső lapi USB csatlakozójának kábelét, akkor az rendesen gallyra vágja azt amit abba a bekötött USB portba dugok.
Gondolok itt arra, hogy a Sony telefonomat adatátvitel miatt rádugtam, és az óta semmi gép nem ismeri fel a telefont adattárolás miatt. Sem USB debug se semmit nem tudok vele csinálni, csak is maximum töltési jelleggel. MIvel nem adja ki a telefon beállításainál az USB debug funkciót.
Nos ugyan ez történt itt 2 db pendrive-al, sajnos egyiket sem ismeri fel már az óta a gépem, de hozzá teszem, hogy bnármelyik másik gép felsimeri azt a pendrivet :D A pendrive csatlakozásakor azt írja ki, hogy nem ismerte fel az USB eszközt a gép. Az eszközkezelőben látszik sárga háromszöggel ugye, hogy valami baj van az eszközzel.
Eszközillesztő szoiftver reinstall nem old meg semmit, valamint az eszköz eltávolítása az eszközkezelőben sem.
Szóval van valami mód a pendrive megjavításának valami szoftverrel, ilyenek?

CPU: i7 950, VGA: GIGABYTE GTX 1650 Super 4GB OC, 14GB RAM, SSD: 250GB Samsung 860 EVO, HDD: 1TB WD Blue, 1TB WD Black. Motherboard: Super Micro X8SAX 3 channel, Ház: DeepCool Matrexx 55

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.