Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #3116 üzenetére
HD Sentinel nem látta a pendrive állapotát, kondícióját, viszont olvasás tesztet végezve végigfutott, és nem látott rossz/hibás szektort. HDD Raw Copy Tool-al csináltam a tartalmáról egy .imgc file-t, amit aztán visszamentettem az én egyik pendrive-omra, abban a reményben, hogy meg tudom így nyitni a doksikat. Viszont ezzel ugyanoda jutottam, ahonnan elindultam, az én pendrive-omra is azt írja, amit az apáméra:
Szóval a tartalommal együtt a hiba is átjött sajnos. Total Commanderban az imgc fájlt megnézve (Nézőkével-F3) látok benne csomó mindent, szóval maga a tartalom, a doksik megvannak, gondolom, csak nem tudom hogy kiszedni...szóval ebben kéne nagyon a segítség, ötlet!
Ráadásul most, hogy ezek után formáztam a saját 16 GB-os pendrive-omat, csak 8GB-ot lát (az apámé, a hibás, egy 8 GB-os Kingston).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Fotók, videók mobillal
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eladó egy Pixel 8 újképek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest