- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #3116 üzenetére
HD Sentinel nem látta a pendrive állapotát, kondícióját, viszont olvasás tesztet végezve végigfutott, és nem látott rossz/hibás szektort. HDD Raw Copy Tool-al csináltam a tartalmáról egy .imgc file-t, amit aztán visszamentettem az én egyik pendrive-omra, abban a reményben, hogy meg tudom így nyitni a doksikat. Viszont ezzel ugyanoda jutottam, ahonnan elindultam, az én pendrive-omra is azt írja, amit az apáméra:
Szóval a tartalommal együtt a hiba is átjött sajnos. Total Commanderban az imgc fájlt megnézve (Nézőkével-F3) látok benne csomó mindent, szóval maga a tartalom, a doksik megvannak, gondolom, csak nem tudom hogy kiszedni...szóval ebben kéne nagyon a segítség, ötlet!
Ráadásul most, hogy ezek után formáztam a saját 16 GB-os pendrive-omat, csak 8GB-ot lát (az apámé, a hibás, egy 8 GB-os Kingston).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest