Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok! Apámnak van valami gondja a pendrive-jával. Bedugja, azt még érzékeli is a gép, látja a meghajtót, bár a nevét nem írjak ki, csak hogy cserélhető lemez. A gond az, hogy a tartalma egyáltalán nem érhető el, kapacitásnál 0-t ír. Semmit nem lát, nem érzékel rajta, és formázni akarja a win. A probléma az, hogy igen fontos doksi van rajta, több éves előadás anyaga, és sajna máshová nem mentett, szóval valami módon mindenképp kéne róla a doksi. Gondolom a pendrive teljesen meghalt, kuka, csak az a kérdés, lementhető-e róla az adat. Keresgélve itt a hozzászólások közt láttam, olvastam egy ddrescue nevű progiról, de ahogy látom az Linuxos, ahhoz meg egyáltalán nem értek, csak annyira, amennyit a grafikus felületen el lehet végezni (tehát ilyen parancssoros részhez nem). De ha van valami leírás a használatához, akkor megoldom. Vagy láttam még olyat, hogy HDD Raw Copy Tool. Az is ilyen adatmentő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest