- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Még mindig a pendrive-al kínlódok. Freecom Databar USB 3 64 GB. Három féle particionáló programmal és az összes lehetséges formázással kipróbáltam, NTFS, exFAT, FAT32, Rufus, AOMEI particion manager, gyári beépített, bármit próbálok, teszek, nem tudom elindítani a bitlockert rajta, pár mp után kiírja nem megfelelő paraméter. Az össze eszközömön rögtön működött, 2 GB, 4 GB, 16 GB USB2-ek, 32 GB-s SD kártya, 500 GB-s külső HDD, mindegyiken kivétel nélkül működött, ezen a pendrivon nem akar, mellesleg vadonatúj. Azt mondjuk nem értem, hogy a rufus alapból miért USB merevlemezként detektálja, de lehet ez mellékes. (Vagy nem?) Próbáltam angol nyelvű oldalakat is böngészni, de nem igazán találtam semmi okosat. Nincs valakinek valami ötlete? Bocs de ez a topik pörög a legjobban, még bedobom a hetesbe illetve a pendrive topikba, bár oda már egyszer beírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kutya topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest