Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Még mindig a pendrive-al kínlódok. Freecom Databar USB 3 64 GB. Három féle particionáló programmal és az összes lehetséges formázással kipróbáltam, NTFS, exFAT, FAT32, Rufus, AOMEI particion manager, gyári beépített, bármit próbálok, teszek, nem tudom elindítani a bitlockert rajta, pár mp után kiírja nem megfelelő paraméter. Az össze eszközömön rögtön működött, 2 GB, 4 GB, 16 GB USB2-ek, 32 GB-s SD kártya, 500 GB-s külső HDD, mindegyiken kivétel nélkül működött, ezen a pendrivon nem akar, mellesleg vadonatúj. Azt mondjuk nem értem, hogy a rufus alapból miért USB merevlemezként detektálja, de lehet ez mellékes. (Vagy nem?) Próbáltam angol nyelvű oldalakat is böngészni, de nem igazán találtam semmi okosat. Nincs valakinek valami ötlete? Bocs de ez a topik pörög a legjobban, még bedobom a hetesbe illetve a pendrive topikba, bár oda már egyszer beírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest