Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Még mindig a pendrive-al kínlódok. Freecom Databar USB 3 64 GB. Három féle particionáló programmal és az összes lehetséges formázással kipróbáltam, NTFS, exFAT, FAT32, Rufus, AOMEI particion manager, gyári beépített, bármit próbálok, teszek, nem tudom elindítani a bitlockert rajta, pár mp után kiírja nem megfelelő paraméter. Az össze eszközömön rögtön működött, 2 GB, 4 GB, 16 GB USB2-ek, 32 GB-s SD kártya, 500 GB-s külső HDD, mindegyiken kivétel nélkül működött, ezen a pendrivon nem akar, mellesleg vadonatúj. Azt mondjuk nem értem, hogy a rufus alapból miért USB merevlemezként detektálja, de lehet ez mellékes. (Vagy nem?) Próbáltam angol nyelvű oldalakat is böngészni, de nem igazán találtam semmi okosat. Nincs valakinek valami ötlete? Bocs de ez a topik pörög a legjobban, még bedobom a hetesbe illetve a pendrive topikba, bár oda már egyszer beírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- NiMH akkumulátor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest