- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
De bezárták egy ideje már. Csak ezek csúcsidőben (péntek-szombat este) mind olyan érdekes helyek helyi vagányoknak. Zenegép, karaokegép stb. Csúcsidőn kívül meg a környék alkeszei iszoganak nyitástól-zárásig.

A Sújtólég nyitásakor beszélgettem a tulajjal, amolyan elitebb helyet akart csinálni belőle. De aztán nem nagyon sikerült. A végére már mindennaposak voltak a balhék. Sőt! Nem is csak a végére.
-
bnss
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Milyen tárgyból sikerült a 3/3?
gabx76: kedd este már szórták a sót, de nem sokat ért a hideg miatt. A finom kő zúzalék - szvsz - megoldás lenne, persze ez jóval drágább, mint a só (és természetbarát is, viszont tavasszal lehetne utána takarítani - tudomásom szerint északon ez bevált módszer).
-
gabx76
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Gondolom ez vonatkozik a holnapi napra is. Tehát megtartják, ha beér az oktató, de talán nem jelent automatikusan UV-t, ha neked nem sikerül. Valószínűleg büntetlenül lehet vizsgát halasztgatni.
Az ETR sosem az elképesztő informatívitásáról és naprakészségéről volt híres. -
mormota
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
itt is néha ez megy a téren.. de nembaj, már lassan hozzászoktam..
ami téged illet. hm. rendőrök valóban kijönnek hívásra, kötelességük. szóval nekik lehet szólni. tuti szétrebbennek a kis csicskák, ha jön a polisz, szóval nemtom mi értelme lenne.
ha fegyver kell, adok kölcsön
sőt akár el is. van egy nemhasználatos airsoftom. nem az a tokio mauri minőség.
elemes, aztomata desert eagle, golyó is van hozzá doszta. ha érdekel dobj egy mailt morrmota@gmail.com-ra.kipróbálás, vásárlás megbeszéltek alapján
más fegyverem is van, igaz, az nem kicsit sülne vissza
egy tradícionális magyar íjam. lehetne vadászni vele emberre, de ezt ugye nem akarjuk. szóval marad az érszoft.egyébként pisztolyt, meg lőszert 15-ből simán ki lehet hozni, pesten a 44-es bázisból.
-
Csimoka
tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
végülis ha többen vagytok és elosztjátok a lóvét

én ugy tudom, h az éjszakai járatra külön buszjegyet is kell venni....h az mennyi azt nem tudom, de lehet, h igy elosztva jobban jártatok a taxival
és ami viszont még nagyon drága volt az a ''háligáli'' .....500 Ft és kb másfél percig ment.....mégis akkora tumultus volt ott is....
azért mindent összevetve jol éreztem magam
-
Csimoka
tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
mi is ugy voltunk, h ha nem férünk fel az uccsó 6-osra, akkor taxi......csak előtte kicsit sokat költöttem
, és rossz érzés lett volna még taxit is fizetni....amugy azt sem tudom, h mennyi a tarifa mostanság.... 
de mázlink volt és a legutolsó 6-osra nehezen ugyan, de felfértünk
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyobb a valószinűsége a jó nőknek.. Sose értettem mi a baj a tömeggel.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, és rossz érzés lett volna még taxit is fizetni....amugy azt sem tudom, h mennyi a tarifa mostanság....