Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Chaten beszéltem velük nem kell bemenni mert az otp direktben is le lehet kérni,csak úgy el van dugva mintha aranyból lenne

-
lexter00
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
És honnan lehet előbányászni ezt a kártyaszámot?
-
lexter00
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Frankó mert ezt egy otp fiókban kötöttem még tavaly és a csaj semmi ilyet nem mondott lehet hogy már meg sincs az üzenet.és akkor ezt kell csatolni a pay pal-hoz? És erre is 2-3 napot kell várni míg aktiválódik?
-
lexter00
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Webkártyám nincs csak webkártya számlaszámom.Net számlacsomagom van és csak 1 fizikai kártyám van.
-
lexter00
őstag
Otp-s MasterCard kártya van hozzárendelve a paypal fiókomhoz és a kártyához 2 számla tartozik egy sima számlaszám és egy netwebkártya számlaszám ha az utóbbira utalom a pénzt onnan is letudja vonni a paypal?Mert eredetileg ilyenekre lett kitalálva a bankom szerint.
-
lexter00
őstag
De miért nem akartok hozzá kártyát társitani?
-
lexter00
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Én sima OTP Bank-ot írtam be és nincs semmi baj vele.A profilomban meg így jelenik meg OTP SZABOLCS-SZATMAR-BEREG MEGYEI1., RAKOCZI UT
A nevem rendesen van írva nincs felcserélve és ékezetes -
lexter00
őstag
Macerás dolog ez a Pay pal...
-
lexter00
őstag
MY accunt----Withdraw---Withdraw funds to your bank account és ott beírod az összeget és continue.
De előtte nézd meg hogy arra a számlára utalja ami neked kell.
asturel : Én az OTP-s számlaszámomnál soha nem adom meg a nullákat és elfogadják úgy mindenhol.Én 3 ezer ft-ot utaltam vissza a számlámra az ingyenes volt.
-
lexter00
őstag
Az miért van ha én közvetlenül a folyószámlámról fizetek egy boltnak dollárba akkor a bankom(OTP)Euróba konvertálja át és úgy utal a boltnak.?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/