Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti06
csendes tag
Tényleg bocsi, csak ki nem szúrta a szememet a bankkártya hozzáadás cikk. Most ott tartok, ahogy az összefoglalóban is szerepel a limitemeléshez szükséges bankkártya hozzáadás leírásnál. Tegnap este csináltam meg a dolgot. Az összefoglalóban is szereplő 3db bankkártya kép közül ami látható nálam a 2. (középső) kép szerepelt, tehát a kártya képe alatt volt a "Confirm Credit Card" opció. Erre rányomtam, majd írták, hogy megterhelik a számlát 400Ft-tal stb. stb... Rá is néztem tegnap a netbankon az egyenlegemre, ahol láttam, hogy kereken 400Ft-tal kevesebb van a számlámon, de a számlatörténetben még nem volt semmi. Mivel ez késő este volt, gondoltam majd ma reggel ránézek hátha reggel megjelenik valami róla, de eddig semmi. Tehát a számlatörténetben nem is látszik, hogy történt volna levonás, csak az összegen látom, hogy hiányzik 400Ft róla. Mikor kellene ennek megjelennie? Ugye fontos lenne,mert ha jól vettem ki, akkor a számlatörténetből látnám a 4 jegyű kódot, hogy tovább léphessek a limit feloldásában.
Egyébként jelenleg a PayPal-ba belépve most a bakkártya képem alatt az összefoglalóban szereplő 1. kép látható, tehát a bankkártya képen egy sárga keretbe van írva: "Ready to confirm". Valamint van egy üzenetem (kis csengő jelzi) amiben ezt írják: "Please confirm your card to complete verification and remove the pre-set limits on your account. Verify your card."
Egyelőre ezekkel nem csináltam semmit, várom a netbankomnál a számlatörténetben, hogy megjelenjen valami és kapjak egy kódot. Jól teszem, vagy kell most valamit tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest