Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zenner

friss újonc

Sziasztok!

Beleszaladtam én is ebbe a paypal sms hibába. Hordozott, flottás telenoros vagyok 70 es számmal és nekem sem jön sms! Novemberben vagy December elején már akadtak vele problémáim, akkor késve érkeztek meg az sms-ek a lejárati időn túl. Ha jol emlékszem egyet sikerült megkapni időn belül és utána nem foglalkoztam a dologgal. Azóta nem használtam, tegnap probáltam de akkor már nem jött egyetlen egy sms sem.
    Természetesen beszéltem a telenorral a szokasos válasz : náluk minden rendben. Azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy a technikus egy bejövö smst lát a tegnapi napra. az valoban volt is a bankomtól.
    Azért egy panasz jegyzőkönyvet irattam. A következőket probáltam : Mivel az éles paypal fiokomba nem tudok belépni, (sajnos nem volt beállitva második ellenörzés) ezért regeltem egy uj paypalt probára. hozzáadtam elöször a sajat 70 es telenoros számom: Nem Müködik! Hozzáadtam utána 20 as eredeti telenorost: Müködik. hozáadtam 30 as eredeti telekom: Müködik. hozzáadtam 70 es hordozott telekomra: Müködik. Ezekre azonnal megérkeznek az sms-ek. Nem látok logikát abban hogy a paypalnál lenne hiba.
    Megvan pár régi szám amiről nekem érkeztek a megerősitők:
    2019 nov-dec +36209000865 erről jött régebben google és mi account kód is
    2019 nov +36203124358
    2019 marc - juli +36209000759 erről is jött google és egyéb automata üzenet.
    Hát egyenlőre ennyi itt tartok most.. ha par napon bellül nem lesz megoldása az ügynek telefonos sedítséget kérek a paypaltól és kikapcsoltatom az sms t.
    Ja még annyi hogy próbáltam az uj paypal fiokba bekapcsolni at sms-t a 70 es számommal, kiirja a rendszer hogy ez a telefon már regisztrálva van.

Új hozzászólás Aktív témák