Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
Kedves Hozzáértők, segítsetek megfejteni!
Lassan egy hónapja levelezem az ebay és a paypal szolgáltatókkal!
Történet:
1. Eladtam egy terméket 62 dollárért Chilébe szept 21-én (adó nélkül kaptam 58,35usd). Tehát paypal számla +58,35usd, amit október 18-án átutaltattam a bankszámlámra, ezáltal 0 lett a paypal számlám. Stimm.
2. Nem kapta meg a terméket időben a vásárló, ezért nyitott egy ügyletet. Stimm.
3. Az ebay felszólított, hogy csináljak vmit 8 napon belül, mivel jó eladóként nem tartottam magam hibásnak nem térítettem vissza a vásárlónak a 62 usd-t. Stimm.
4. Az ebay automatikusan a paypal segítségével levett a bankszámlámról 62usd-t és ezt megküldte a vásárlónak nov 08-án. Elméletileg itt is nullának kellene lennie a paypal számlámnak.
5. A paypal számlám pedig 58,35usd negatív egyenlegű lett. Miért?Az egy dolog, hogy a vásárló a posta szerint nem időben de megkapta az árut. De miért van negatív egyenlegbe a paypal számlám?
Köszönöm válaszotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 256GB Midnight Független A2628 92% Akku
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/