Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
4.
Már leírtam többször itt is ebay topikban is. Ha EU-ból rendelsz akkor nem lesz semmi plusz költséged, mert az EU-s törvények értelmében a magán vásárláskor a vásárlás helyén megtéritetted az áfát és így további költség nem terhel.
EU-n kívüli vásárlás esetében sok termékre vám nincs (pl.: számítástechnikai eszközök alkatrészek, szórakoztató elektronica ...) de lehet van oylan amire van, olvasd el az ide vonatkozó vámjogszabályokat az általad kinézett termékkategoriával kapcsolatban, de áfa befizetési kötelezettséged van.
Ezt a témát már kiveséztük ebay topikban, hogy hogy van esélyed elkerülni az áfafizetést EU-n kivüli országból ezért olvasd végig azt, de hivatalosan kell/kéne áfát fizetned.
8.
Forint vagy deviza alapú kártya nem érdekes. Az elszámolás módja számit. Ha Mastercardot csináltatsz annak EUR ban történik az elszámolása még ha forint alapú akkor is, a VISA-é pedig USD-ben történik mégha forint alapú akkor is.
Tehát az a jobb amilyen alapon többször vásárolsz így elkerülendő a többszöri konverzációt. (ezen már vitatkoztam emberekkel mert volt aki szerint egy árfolyamon váltják és kész, de én még mindig állítom, hogy nem így van legalábbis az én bankomnál az ERSTE-nel) ott többször is megerősitették, hogyha nem USD be vásárolok akkor kétszer konverzálják a zsetonom, mivel forint alapú a kártyám. Így mikor vásároltam mondjuk fonban először leváltják USD be és utána átváltják azt forintra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fotó állvány eladó
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SzoftverPremium.hu
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/