Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.T.
tag
Elnézést, de megpróbáltam a linked megnyitni úgy hogy kimásolom. De megnyit egy oldalt ahol csak annyi ír ki, hogy Error with the Data. Igazad van rosszúl fogalmaztam meg a kifogásomat, elnézést érte.
Nekem sem ment elsőre a link beszúrása a PH oldalon úgy, hogy működjön is, ezért javasoltam hogy próbáld ki ott. Lehet,hogy amit kiírtál link, lemaradt valami a végéről ezért ír ki ilyeneket.
-
nydrian
újonc
-
nézd én már fizettem mastercard kártyával németországban, alngiában, dániában, csehországban, stb. németországban euró-elszámolású volt, a többi nem eurozóna-tag országban pedig dollárelszámolású volt..
Ami rizikós, hogy nem azonnali árfolyamon számolják el, hanem 2-3 nap múlva, és én pl. pórul jártam, mert akkor esett két nap alatt 10 ft-ot a forint júniusban...
---------------------------------
[Szerkesztve] -
A bank neve mindent megmagyaráz, van a családban ilyen számla.
-Folyószámlacsomag igénylésekor én magyaráztam el az erste dolgozónak a saját csomagjaikat, mert valami tök rosszat ajánlott nekünk.
-Szokásos hozzáértés netbank igénylésekor, nem tudja hogy kell igényelni pontosan kérdezzem meg inkább a központban.
Neked is ezt javaslom ne fiókban kérdezősködj a végeken, hanem vagy telefonos ügyfélszolgálat bankkártya szekciójában, vagy valamelyik központi nagy fiókban. A fiókokban ahol azt sem értik miről beszélsz elég nehéz lesz megértetned magad.
[Szerkesztve] -
Mi a bankod neve?
Én MKB-s vagyok amikor domborkártyát igényeltem ezt ajánlották. Bár szerintem ez a legalapvetőbb információk közé tartozik kártyaválasztásnál érdekes hogy egy banknál nem hallottak ilyenről:
[link]
Ebayen én is szoktam vásárolni, mekkora plusz terhet jelent neked a kettőskonverzió az eu-ban?
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Garanciát? Banki átutalással vagy a Visa-val feltöltöd (befizeted) a bankban és mikor megérkezik rá a pénz akkor utána lehet küldeni pl. email címre vagy Visa számlára.
Ha arra érted a garanciát mint ami a paypal-nál van akkor az nincs. Ez kényelmes és OLCSÓ instant pénzküldés! [link]
Azért jó mert ha esetleg nincs Visa- kártyád akkor feltöltöd a moneybooker számládat és átutalod róla a pénzt egy olyan ismerősödnek akinek van paypal-ja.
Én is így csináltam ameddig nem volt paypal-om.
Instant pénzküldéssel (moneygram,moneybookers, westernunionetc..) idegennek fizetni nem ajánlott! (tilos) -
kenwood
veterán
a bankkal rogton dumaltam,de csak holnap fog konkretumokkal szolgalni.
akkor lesz meg pontos az info,hogy mi volt az egyik ill. masik tranzakcio.
paypalt a vegere hagynam,mivel ilyen sulyu ugynek csak biztos angollal ugranek neki,hiszen eleg ha 1 szot nem ertek vagy felreertek es hulye vege lehet a sztorinak. -
Kraptor
őstag
4. Azt ne felejtsd, hogy ''egyes elektronikus úton nyújtott szolgáltatásokra '' az EUn belül áfát kell fizetned, nem tudom, hogy most az ebay ide értendő e vagy nem. De itt a hatályos törvény: [link] jó szorakozást

8. Annyiban érdekes, hogy forint vagy deviza alapú, hogyha pl Visad van deviza alapú(USD) és USDben fizetsz vele akkor nem történik meg a koverzió, míg ha forint alapú akkor megtörténik
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Nem fordítottam le neki szóról szóra, de leírtam neki a lényeget (''a PayPal rendszerrel van a gond''). Egyébként meg bLaCkDoGoNe kollégának maximálisan igaza van, illetve még kiegészíteném azzal, hogy Anthony001 fórumtársunk lehet, hogy tud magyar szöveget olvasni, de már az egyszerű szöveg értelmezésével is óriási gondjai vannak. Többek között ezért is felesleges ennyire belemenni a részletekbe.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem csodálom, hogy Bash már nehezen viseli a kollega okosságait.
Úgy akar vásárolni neten, hogy
1.) Nem olvas utána
2.) Nem tud angolul
3.) Kapkod hűbelebalázs módjára, ha valami gáz van
4.) Semmit nem tesz, mindenre mástól várja a megoldást.
Az E-bayes topikot is teleszórta már az okosságaival többször, ezt a fajta butaságot(?), lustaságot(?) nem lehet a végtelenségig tolerálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.

V/