Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor

őstag

válasz naomek #16803 üzenetére

Ezzel így az a baj, hogy akkor a bankkártya adataidat is tudják... azaz, ha a bankkártyádon van pénz - megy rá pénz, azt is beterhelhetik... gondolom esetleg webkártya.... betéti kártya, így nem tud mínuszba menni, csakha van rajta annyi pénz... 52$... ez így szopóroller... mindenképpen szolgáltass feléjük minden bizonyítékot, hogy te mit adtál el / adtál át, mikor, hogy, stb.

De ahogy írtam, mivel ha jól értem itt valami nicknév / jelszó párosról van szó...
    (amit állítólag tiltott árulni az ebay-en... így máris megszegted a PayPal használatának a feltételeit... így okkal tilthatnak ki... a behajtás meg... hááát arra is van esély, ha nem is a hagyományos behajtásról beszélünk, de a bankkari adatok miatt)

Én ha "nem hisznek nekem", nem tölteném fel a bankkártyámat... mert a -50$ ugyis onnan vonódna le ugyebár.... megvárnám, míg lejár... így viszont amolyan feketelistára kerülsz a paypalnál... szóval próbáld bizonyítani az igazadat... mert pont a vevőt kéne feketelistára rakni, hogy ne játszhassa el ezt mással is...

Új hozzászólás Aktív témák