Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
Siriusb #38908 üzenetére
Toltam en mar srs-t, nem is egyszer, emlekszem regen meg necro volt a main kasztom, azt szerettem a legjobban.Meg az ösidökben lehetett akar 40 srs-t is kitolni ha volt eleg cast speeded, akkor igazi hadsereged volt.
Mostanra mar nagyon nem jönne be az a playstyle, nem tolnek megint, mindegy milyen jo a dps.Nezni meg lehet igen, akar hatterben is, csak az a fontos, hogy ne felejtsd el claim-elni az ajandekot, mert velem mar megtörtent, hogy megkaptam pont igy hogy ott hagytam a gepet hogy fusson a stream es aztan teljesen elfeledkeztem rola, hogy claimelni is kell a cuccot.El is veszitettem, asszem egy weapon skin volt az, nem egy nagy dolog.
TrollBalint: Amugy arra is gondoltam, hogy valami lab runner kene, mivel most a lab meg lesz ujitva, tuti rengeteg penzt lehet majd azzal is keresni.(mint mindig, brutalisan jo penzt hoz) Egyszer csinaltam egy slayer labrunnert, 2-3 perc alatt futottam egyet, nem volt rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest