Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Én kb poe szűzként nem örülnék nerfnek mert nem akarom, h elvesszen az az izgalom, h bármikor jöhet vmi unique vagy miniboss ahol be kell kapcsolnom a táncoló talpakat vagy eldőlök mint egy krumpliszsák. Ha bekerítenek sima fehér pleb mobok még azok is simán megtudnak ölni. A gearemen van még mit csiszolni abban is biztos vagyok. Át kell szokjak wasd-re egér helyett mert állítólag az a meta. Sajnos nálam is van fagyás mapváltásnál néha és van olyan is ahol csak a gép resi segít mert semmire nem reagál a masinám. Nálam még mindig 10/10 a game. Egyedül ami zavar az ha megölök valamit és dob lootot, meghalok akkor buktam. Bár még lehet ez is jobb mint ha halálnál xp-t buknék
Eddig vmiért azt hittem, h elég "main" statra menni a karival. Pl monk-al dexre és akkor meg is vagyok. Most pakolhatok intre mert csak akkor nyílnak meg a táposabb skillek. Act2 közepén lehetek elsőre.
Poe veteránoktól jöhet nyugodtan bármilyen noobbarát tanács. Sztem most sok ember jött át dióból és itt (szerencsére) picit más a helyzet mint ott. Több dologra kell figyelni.
Eddig kb ezeket a fontos statokat szűrtem le streamerektől: hp, resi, ms cipőn, vmilyen védelem, castnak megfelelő sebzés típus, + xy skillre. Még az se tiszta mikor érdemes lecserélnem a sárga cuccomat kékre ha azon fontosabb statok vannak. Ismerkedünk még a játékkal. Találtam olyan miniboss-t is amit nem mutatott a map és adott statot, szóval sztem érdemes bejárni a map-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Gyúrósok ide!
- Fűnyíró topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest