Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyugyo79

addikt

válasz Win-T #2158 üzenetére

Ha kizárod a carry, kulcsvásárlás stb. mert úgy hasonlítgatni, hogy melyik gyorsabb elég fura csak szerencsével lesz szerintem gyorsabb a Chaos már akkor is ha farmolod. Mert ha már 4 kört kell menni mert nincs meg 3 ból a 3 kulcs darab nem lesz gyorsabb.

Fél óra meg kevesebb majd akkor lesz ha farmolod meg olyan karakter/ build van használva ami nem nehezített pálya erre.
    Infernalist -al ahol a minionok a mob és közted vannak és a DPS is jó én tuti 30 perc alatt voltam a végére. DE nem akkor mikor még a szobákat sem ismertem / volt új Gauntlet szoba addig persze, hogy nem annyi. De nincs ám olyan nagy variácó a szobákból és a mobok is kb ugyan ott vannak max mások a tulajdonságok, tehát ha már fejből megy akkor kb végig lehet szaladni. De ez igaz a másikra.

Ez már nem neked. Csak úgy bele a semmibe :)
    Ezt vegyünk ruhát, vegyünk carry-t vegyünk ... Komolyan a nagy agyondicsőített PoE -ba ez a megoldás mindenre sokaknál ??? Szóval a játék neve lehetne "Orb Farm X" és a célja a játéknak egy minél tökéletesebb Orb Farmer felszerelés össze állítása.. Az, hogy a játékba rakott kihívások, meglegyenek nem lényegesek azok csak azért vannak, hogy XY orobot legyen hol elégetni egyeseknek míg szerezni másoknak. Azt nem értem, hogy a GGG miért nem árazta már be rögtön és lenne választható opció, hogy náluk megvegye ezt aki akarja ...
    Halkan jegyzem meg volt szerencsém olyan játékhoz, ahol pld a játékba rakott nagyobb Bossokért / kihívásokért járó jutalom egy része nem járt ha nem egyedül oldottad meg míg a lootért stb lehetett csapatban farmolni nyugodtan. Szóval ez is csak akarat kérdése.

Új hozzászólás Aktív témák