Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

Kipróbáltam az AP módot kíváncsiságból, az 57U mellett van egy 1200GU-m is tartalékba. Az 1200GU-t rádugtam a gépre(beállíottam a wifi jelszavakat, neveket, majd átnyomtam AP módra, azonnal el is tűnt, már nem volt erléhető a 192.168.1.1-en. Visszakötöttem a gépre az 57U-t, az 1200GU wan portját összekötöttem az 57U egyik lan portjával. Telefonnal tudtam csatlakozni az 1200GU által szórt wifire, internet volt rajta, ugyanúgy a 192.168.1.x tartományból osztott IP-t mint a fő router, de az 1200GU webfelületét az istennek sem tudtam elérni, mintha elnyelte volna a föld! Kerestem a kliens listában az 57U-n de akármelyik valószínű IP-re csatlakoztam nem értem el az 1200GU webfelületét.
    Tényleg így megy padavanon az AP mód hogy az AP kezelőfelülete gyakorlatilag elérhetetlenné válik ? Végülis funkcionált az AP csak a kezelőfelületét nem értem el, erre szokták mondani kissé morbid módon hogy a műtét sikerült de a beteg meghalt :DDD Mit rontottam el ?
    Már resteltem az 1200GU-t, visszakerült router módba, lehet újra nekifutok az AP módnak csak már a helyes módon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés