- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam az AP módot kíváncsiságból, az 57U mellett van egy 1200GU-m is tartalékba. Az 1200GU-t rádugtam a gépre(beállíottam a wifi jelszavakat, neveket, majd átnyomtam AP módra, azonnal el is tűnt, már nem volt erléhető a 192.168.1.1-en. Visszakötöttem a gépre az 57U-t, az 1200GU wan portját összekötöttem az 57U egyik lan portjával. Telefonnal tudtam csatlakozni az 1200GU által szórt wifire, internet volt rajta, ugyanúgy a 192.168.1.x tartományból osztott IP-t mint a fő router, de az 1200GU webfelületét az istennek sem tudtam elérni, mintha elnyelte volna a föld! Kerestem a kliens listában az 57U-n de akármelyik valószínű IP-re csatlakoztam nem értem el az 1200GU webfelületét.
Tényleg így megy padavanon az AP mód hogy az AP kezelőfelülete gyakorlatilag elérhetetlenné válik ? Végülis funkcionált az AP csak a kezelőfelületét nem értem el, erre szokták mondani kissé morbid módon hogy a műtét sikerült de a beteg meghaltMit rontottam el ?
Már resteltem az 1200GU-t, visszakerült router módba, lehet újra nekifutok az AP módnak csak már a helyes módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest