Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BAM007304411
csendes tag
Üdv Mindenkinek.
A mai napon vagy is tegnap
vettem egy Packard Bell Easynote MV51HU gépet. Jó ki masina, csak egy problémám van vele:
A gyártó nem mellékelt Driver CD-t. S mivel én még anno megvettem a Win. XP Prof. SP2-őt, ezért lecseréltem a gyárilag felrakott Win. XP Home-ot. ( Partícionálás végett is. ) Nah most mivel nem adott a gyártó Driver CD-t ezért nekem kell beszereznem a drivereket. Egy része a CPU, a chipset, a VGA, Network dirverek megvannak. ( Network alatt a kábeles kapcsolatot értem. ) De sajnos az Alaplap, a Hang és a Wifi, no meg persze a beépített Webcamera driverét sehol nem találtam. Ami a gyártó honlapján fennt van Hang és Wifi driver, többszöri windows újrarakásután sem ment fel. Vagyis feltelepszik a driver, de mikor restart következi, akkor nem ismeri fel a windows. De azt különben én is furcsálottam először, hogy a 120Gb vinyó, csak 109Gb-os.
Valaki tud segíteni a probléma megoldásában? Nagyon kellene nekem ez a három driver. Vagy esetleg fennt volt a partíción a driverek telepítője csak én nem vettem észre
Mivel az EVEREST! Home Edition nem írja ki a keresett hardverek nevét, így nem is tudom pl. azt, hogy mi a Hangkari, az Alaplap, vagy a Wifi típusa. Valaki segítsen pls!!!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini PC
- Crimson Desert
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Autóhifi
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Asus A16 FA617NSR 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7435HS Radeon RX 7600S 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i5-1250P 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16,2 M5 Pro 18CPU/20GPU 48GB/1TB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- XPS 7590 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vettem egy Packard Bell Easynote MV51HU gépet. Jó ki masina, csak egy problémám van vele:
Mivel az EVEREST! Home Edition nem írja ki a keresett hardverek nevét, így nem is tudom pl. azt, hogy mi a Hangkari, az Alaplap, vagy a Wifi típusa. Valaki segítsen pls!!!!!!!