- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
BAM007304411
csendes tag
Üdv Mindenkinek.
A mai napon vagy is tegnap
vettem egy Packard Bell Easynote MV51HU gépet. Jó ki masina, csak egy problémám van vele:
A gyártó nem mellékelt Driver CD-t. S mivel én még anno megvettem a Win. XP Prof. SP2-őt, ezért lecseréltem a gyárilag felrakott Win. XP Home-ot. ( Partícionálás végett is. ) Nah most mivel nem adott a gyártó Driver CD-t ezért nekem kell beszereznem a drivereket. Egy része a CPU, a chipset, a VGA, Network dirverek megvannak. ( Network alatt a kábeles kapcsolatot értem. ) De sajnos az Alaplap, a Hang és a Wifi, no meg persze a beépített Webcamera driverét sehol nem találtam. Ami a gyártó honlapján fennt van Hang és Wifi driver, többszöri windows újrarakásután sem ment fel. Vagyis feltelepszik a driver, de mikor restart következi, akkor nem ismeri fel a windows. De azt különben én is furcsálottam először, hogy a 120Gb vinyó, csak 109Gb-os.
Valaki tud segíteni a probléma megoldásában? Nagyon kellene nekem ez a három driver. Vagy esetleg fennt volt a partíción a driverek telepítője csak én nem vettem észre
Mivel az EVEREST! Home Edition nem írja ki a keresett hardverek nevét, így nem is tudom pl. azt, hogy mi a Hangkari, az Alaplap, vagy a Wifi típusa. Valaki segítsen pls!!!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 GEN 4 FHD+ Core i5 1335U 32GB RAM 512GB NVME Lenov Garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vettem egy Packard Bell Easynote MV51HU gépet. Jó ki masina, csak egy problémám van vele:
Mivel az EVEREST! Home Edition nem írja ki a keresett hardverek nevét, így nem is tudom pl. azt, hogy mi a Hangkari, az Alaplap, vagy a Wifi típusa. Valaki segítsen pls!!!!!!!