Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mz/ts250@300
tag
Én a tuningról már lemontam csak alapon hajtok mindent
Mint irtam alapon 20- wattal kevesebett fogyaszt a notwhwood-om (kb +1 vinyó),terhelten 10w(egy g1 es hez viszonyitva)
A gyári hütőwel 65-68 folyamatos nyuzás után melegbe 70-72 fokott is elérte tutuló ventilátor mellett, a nortwoodom eddig max 55fok volt ez pont 15 fok különbség.(matx es ház nuku szelözés és +venti)
Tuningba egyértelmű.hogy a prescott a jobb ez nem is kérdéses.
A konvertálás tömöritgetésbe is jobbegy picitt
A net használata során nem vettem észre különbségekett,de az általam használt játékoknál a nortwi gyorsabb volt (fry car,c.o.d.2,NfsM stb)Visszont azt hozzá kell tenem,hogy a northwoodom 3,2-es a prescott pedig 3ghz-s volt(bár az a 200mhz nem sokmindent jelent)
1:1 be cseréltem el egy srácal itt a ph-nÉn közbe játékra is használom a gépett,igyhátt a full integrált noti kiesett .
Lecserélni nem volt(nincs) kp ugyhogy maradt ez.
A szusz már ugyis kifogyóban van mindegyikből.Azonban amit nagyon szeret(ett) mind a két proceszor az a dual memoria kezelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest