Hirdetés
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Heh, most hirtelen fel kellett lapoznom az archívumot, hogy mire alapozod a bizalmat, de már emlékszem

Sajnos e téren el vagyok maradva, én még mindig csak analógot használok, bár nekem is van dvi-kimnetem a kártyán. Ötletem nem sok, nemtom, hogy alapból magától átvált-e a dvi-re, ha arra dugnak valamit, vagy ígyis-úgyis folyamatosan megy a jel mindkettőn, esetleg párhuzamos kiosztásnál az egyik folyamatosan a Primary megjelenítő, a másik a Secondary, és az analóg az elsődleges, a dvi meg a másodlagos akar lenni, de ez utóbbi nincs engedélyezve..
Ki kéne próbálni, hogy a vga-beállítások között valahol lehet-e állítani ilyesmit, hogy mi legyen a kimenet, vagy hogy van-e esetleg erről szó benne. Nekem azt tudom, hogy az elsődleges az analóg monitorkimenet, a másodlagos viszont a Video out kimenet, de épp le van tiltva. A dvi-t meg nem próbáltam. Mondom, ezzel nem vagyok még teljesen tisztában sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lightyear - befektetési app
- Bundle topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Netflix
- Crimson Desert
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ki kéne próbálni, hogy a vga-beállítások között valahol lehet-e állítani ilyesmit, hogy mi legyen a kimenet, vagy hogy van-e esetleg erről szó benne. Nekem azt tudom, hogy az elsődleges az analóg monitorkimenet, a másodlagos viszont a Video out kimenet, de épp le van tiltva. A dvi-t meg nem próbáltam. Mondom, ezzel nem vagyok még teljesen tisztában sajnos.