Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Heh, most hirtelen fel kellett lapoznom az archívumot, hogy mire alapozod a bizalmat, de már emlékszem

Sajnos e téren el vagyok maradva, én még mindig csak analógot használok, bár nekem is van dvi-kimnetem a kártyán. Ötletem nem sok, nemtom, hogy alapból magától átvált-e a dvi-re, ha arra dugnak valamit, vagy ígyis-úgyis folyamatosan megy a jel mindkettőn, esetleg párhuzamos kiosztásnál az egyik folyamatosan a Primary megjelenítő, a másik a Secondary, és az analóg az elsődleges, a dvi meg a másodlagos akar lenni, de ez utóbbi nincs engedélyezve..
Ki kéne próbálni, hogy a vga-beállítások között valahol lehet-e állítani ilyesmit, hogy mi legyen a kimenet, vagy hogy van-e esetleg erről szó benne. Nekem azt tudom, hogy az elsődleges az analóg monitorkimenet, a másodlagos viszont a Video out kimenet, de épp le van tiltva. A dvi-t meg nem próbáltam. Mondom, ezzel nem vagyok még teljesen tisztában sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ki kéne próbálni, hogy a vga-beállítások között valahol lehet-e állítani ilyesmit, hogy mi legyen a kimenet, vagy hogy van-e esetleg erről szó benne. Nekem azt tudom, hogy az elsődleges az analóg monitorkimenet, a másodlagos viszont a Video out kimenet, de épp le van tiltva. A dvi-t meg nem próbáltam. Mondom, ezzel nem vagyok még teljesen tisztában sajnos.