Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Majd jön mycso és elmagyarázza a szakmai dolgokat, én pusztán a saját tapasztalataimat osztanám meg veled. Sokáig én is ragaszkodtam az AGP és a DDR1-es platformhoz, de mindig jobb gépet akartam. Ezért vettem 3 Gainward videokártyát, ebből kettő 7800+ Golden Sample volt 512MB-os AGP-s, majd jött egy radeon 1950pro, szintén AGP-s és ehhez persze 775-ös foglalatú lapok és procik. Végül vettem egy pentiumD 945-öt és kiválasztottam az Asus P5P800 SE lapot, mivel az AGP-sek közül és a 865-ös platformok közül ez tudja egyedül (kivéve néhány Asrockot, de ott ugye no tuning) a dupla magos processzorokat kezelni.
De sajna eljárt felette az idő. Nyöszörögtek, zizegtek az áramkörök, a tekercsek a processzor foglalata körül és végül elfüstölt az alaplap, nem bírta a gyűrődést. Ha van pénzed, én inkább az első processzorra szavazok. Látom, nem akarsz DDR2-es PCI-E-es alaplapot, gondolom a videokártyád is AGP-s, mint nekem. Én egy csomót költöttem az AGP-s rendszerre és végül mégis át kellett állnom.
na elég az eszmefuttatásból.
-2MB szerintem némi előnyt jelent, kérdés persze az, milyen 865-ös alaplapot tudnál szerezni hozzá, mert az Asrock nem a legjobb választás, persze ha nem akarsz tuningolni, akkor jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest