- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Superman
üzenetére
Húú, hát ez elég érdekes.
Mármint az a része, hogyha hozzáérsz akkor újraindul...
Melyik bios van a lapon????
Esetlek frissítsd a legújabbra.
U.i. lapom van, asszem most a legújabb bios van rajta, és nekem is néha pofázik a vcore fesz miatt (a régebbi bossal állandóan pofázott), szerintem valami bios bug lehet.
Nálad mindíg pofázik egy bizonyos érték után, vagy csak úgy randomban???
Amit tudok a lapról, hogy cor2-vel (lehet más procival is), 299FSB-ig simán elszalad, viszont 300 és e feletti FSB-n csak úgy hajlandó működni, hogy a PCI-e frekit nem állítom fixre, hanem Auto-ra rakom. (esetleg ezt is megnézheted)
A ram állítgatás szerintem ugyanúgy van, mint az előző lapodnál: DRam Freki --> 400/533/667/stb... vagy valami ilyesmi, nálad a 400 jelentené az 1:1-et (bár lehet 400-as opció nincs is), tehát ezt állítsd 533 vagy 667-re....
Tuningnál, az FSB függvényében a már megváltozott ram órajelet írja, tehát elég könnyű kiválasztani a megfelelőt.
Mondjuk nekem az a 28 fok is gyanúsan alacsony viszont ha alá is mért a lapod 3-5 fokot, akkor is ahoz képest ez az 51 fok nagyon sok.
Hát itt csak a hűtő felrakására tudnék gyanakodni, paszta mennyisége megfelelő volt?
Egyébként ez az újraindulgazás, meg ilyesmi nagyon gyanús, hogy a táp hibája.
Illetve még 1 dolog eszembejutott, ami mindíg mindenkinek csak legutoljára jut eszébe, hogy a lappal van valami gubanc.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest