Új hozzászólás Aktív témák

• mycso

veterán

válasz Superman #3300 üzenetére

Húú, hát ez elég érdekes.

Mármint az a része, hogyha hozzáérsz akkor újraindul...
    Melyik bios van a lapon????
    Esetlek frissítsd a legújabbra.
    U.i. lapom van, asszem most a legújabb bios van rajta, és nekem is néha pofázik a vcore fesz miatt (a régebbi bossal állandóan pofázott), szerintem valami bios bug lehet.
    Nálad mindíg pofázik egy bizonyos érték után, vagy csak úgy randomban???

Amit tudok a lapról, hogy cor2-vel (lehet más procival is), 299FSB-ig simán elszalad, viszont 300 és e feletti FSB-n csak úgy hajlandó működni, hogy a PCI-e frekit nem állítom fixre, hanem Auto-ra rakom. (esetleg ezt is megnézheted)

A ram állítgatás szerintem ugyanúgy van, mint az előző lapodnál: DRam Freki --> 400/533/667/stb... vagy valami ilyesmi, nálad a 400 jelentené az 1:1-et (bár lehet 400-as opció nincs is), tehát ezt állítsd 533 vagy 667-re....
    Tuningnál, az FSB függvényében a már megváltozott ram órajelet írja, tehát elég könnyű kiválasztani a megfelelőt.

Mondjuk nekem az a 28 fok is gyanúsan alacsony viszont ha alá is mért a lapod 3-5 fokot, akkor is ahoz képest ez az 51 fok nagyon sok.
    Hát itt csak a hűtő felrakására tudnék gyanakodni, paszta mennyisége megfelelő volt?

Egyébként ez az újraindulgazás, meg ilyesmi nagyon gyanús, hogy a táp hibája.

Illetve még 1 dolog eszembejutott, ami mindíg mindenkinek csak legutoljára jut eszébe, hogy a lappal van valami gubanc.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés