Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Üdv.
Van nekem egy dilemmám. Most vettem egy sima IC7et hogy tudjam tuningolni a procit (az előzőben nem tudtam volna) egy P4 2,4ghz 1mb cache s478as prescott kazánról van szó. na most ez a cpu megy 3ghzen stabilan de ezt keveslem viszont ha följebb húzom pl 3100ra akkor meg nincs kép ha utána visszarakom cmos clear után 3ghzre ismét nincs csak alapon. a másik dolog ami zavar hogy nem lehet állítani az arányt a memóriánál csak 1:1hez és 4:5höz mai azt jelenti hogy alapon csak 333mhzen megy(533fsb). Esetleg egy bios frissítés helyrehozhatná e ezt a hiányosságot (használt az IC7 egy éves) és szükséges e hozzá winreinstall emiatt? Vagy mi az ok amiért nincs kép 3ghz fölött?
Van valakinek ugyanilyen procija és ha van mik a tapasztalatai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Gyúrósok ide!
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Warhammer 40.000
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest