Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
fuvi
senior tag
válasz
Hannibhál
üzenetére
ezeket a statokat vessd össze soldiernél:
accuracy %
crit/headshot %
damage/10minén a top 500at szoktam nézegetni ingame, hogy merre mennyit kéne még fejlődni
Sombrára nagyon kiváncsi leszek, mennyire ritkább lesz az ultija,
azért nagyon a köré épült a kari hogy első chokepontnál kiba.hamar feltöltött az ulti aztán usgyi be mindenki -
fuvi
senior tag
Fuel9
szerintem xQc nem érti -
fuvi
senior tag
így kell játszani Overwatchot XBox One-on:

-
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
válasz
Kiratheonly
üzenetére
erre gondoltam: Molex PCI Express 6 pin Átalakító
de igazuk van a kartársaknak, kissé tútoltuk az offot
-
fuvi
senior tag
válasz
Kiratheonly
üzenetére
10 éves konstrukció, e felett is eljárt az idő
4 db ága van sajna
esetleg azzal lehet kisérletezni h más csatlakozókba dugod a tápban, lehet most olyanba van dugva ami egy ágon van az alaplappal
látom mondjuk h csak 1 PCIE táp jön ki belöle, esetleg molexes átalakítóval kipróbálni -
fuvi
senior tag
válasz
Kiratheonly
üzenetére
túl sokat zabál a kártya, van mikor a PCI-E slotból szívna többet, van mikor a PCI-E tápból, mint a szabvány
tápod pontos típusát jó lenne tudni, lehet pl h több ágas, és egy ága nem bírja el
esetleg visszavenni az órajelekből/feszültségből -
fuvi
senior tag
jól láttam Stanky videójában, hogy az aurája nem gömb hanem inkább henger formájú? értem ez alatt h oldal irányban számít csak a 10 méteres hatótáv, de felfele-lefele meg végtelen?
-
fuvi
senior tag
gránát nem direkt healelésre jó csak, hanem h utána a buffal könnyebben healeljük ki (becsűröm a gránátot után lucio nyom egy E-t pl.)
támadásra nem a sebzésért használom, hanem mert nem healhetnek utána, persze lesleepelt 200 HPS-t nem lehet ezután megalázni gránát+balklikk kombóval, max kinyitjuk a szánkat és szólunk h ott alszik a kis flanker
illetve remélem ezután kevesebb csőlátású dps Ana lesz -
fuvi
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
ha nem volt előzmény akkor elv a quick playben nyújtott teljesítmény által meghatározott titkos MMR alapján fog besoroló meccs partnereket találni, és hozzájuk képest méri majd a tudásod. magyarán tök random

normál (nem besorolós) compot addig nem tudsz játszani, míg nincs meg a 10 game, más játékmódot persze tudsz -
fuvi
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
de ezt mondjuk megléphették volna offszezonban... mostanra patchelhették is volna... de nem, majd a szezon közepén nyúlunk megint bele (mint mikor Anát szezon közepén behozták....)
-
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
megnéztem most vmi oázisos videóját, szerintem rángatja az egeret (nem tartja rajta, mint mondjuk mikor soldierrel v tracerrel játszik), lehet neki ez tracking, de nekem nem

de lényeg a lényeg, ha neked megy mccreevel a tracking akkor toljad bátran, magamból indulok ki és nekem nem megy
-
fuvi
senior tag
egyszerre tanulni nem jó szerintem a kettőt (hitscant és projectilet), mert máshova célzol velük
IDDQDtől meg amiket láttam azok flickek voltak, csak nem akkorák mint egy widownál (pár miliket megy csak odébb, nem olyan látványos mint egy widow bezoomolva), erre van elv az izommemória (na nekem se izmom se memóriám
)
Anázás amúgy flick gyakorlásra jó leginkább
Seagul meg mióta játszik hitscannel? pont tegnap mondta h csak projectile dpssel megy
de amúgy igaza van, mind2tővel éredemes megtanulni -
fuvi
senior tag
hát nem értem ezeket a párosításokat
pharah projectile, mccree meg hitscan, teljesen más a kettő, egyszerre tanulni ezeket szerintem nem éri meg
1 karira ráfeküdni 1-2 napra/hétre QPn (v most a tétnélküli rankeden)
iletve azt kéne tudni (szintén), hogy ezekkel miért nem megy a dpsMcCree magasabb SReken nagyon rámegy a flickshotokra, anélkül kevés (lassan célozni nincs idő)
esetleg ez a video segíthet elején
amúgy sztem Soldierrel érdemesebb hitscan karikat kezdeni, több lesz a sikerélmény (főleg ha rá tudsz idővel állni headshotokra)Pharahnál meg ugye a direkt hit gyakorlása, illetve kikövetkeztetni, hova megy az ellen (rutinszerzés/pályaismeret) Valkia videóit érdemes nézni
-
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
válasz
brumi1024
üzenetére
nem emlekszem h le lett volna sebezve, lehet egyszerre betalalt vmi a jobklikk melle
erre gondoltam:
Roadhog
Scrap Gun
Spread decreased by 20%.
Chain Hook
Targets are now pulled to a location 3.5 meters away, up from 2 meters.
Cooldown increased from 6 to 8de rajottem h ez nem eles meeg
-
fuvi
senior tag
nemvagyok egy nagy roadhog tudor, de mindig leszedte egy jobbklikkel Zaryaról a pajzsot? utána meg hook és oneshot.
-
fuvi
senior tag
D'vat is hogy temették, pedig nem kéne
-
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
bocsáss meg, nem a véleményére írtam hanem erre: "A srác bronzból felmászott grand masterbe, csak supporttal és rettentő rövid idő alatt." a véleményét még nem volt időm magamévá tenni

én tankozni és healelni szoktam, mikor mit, de ha látom h van egy mercy + egy random heal nem esem kétségbe tankként, de nem is esek eksztázisba ha Ana healeli a seggem
-
fuvi
senior tag
addig OP az Ana, míg marad a tank meta (főleg a 4 tank meta). tankokat könnyebb eltalálni vele. persze ha skilles vagy vele, akkor oki, de nagyobb lesz a skill gap. (Ster fejtegette a napokban h legalább kijön majd a különbség, most sokan easynek találják, de ha célozni kell vele kisebb termetű karikat, akkor igenis kell a skill).
Mercyt meg ne temesd, alig marad el Ana mögött, szerintem ő a másik main healer -
fuvi
senior tag
válasz
Joezyka
üzenetére
"miért nincs olyan funkció mint (talán) dotában, hogy játékos mellőzése, ami csak annyit tenne, hogy ne hozzon össze vele az élet többet 1 csapatban."
egész konkrétan Kephrit mindenki tiltólistára rakta, így kb 1 óra volt neki, mire partnereket talált neki a játék.
besírt deveknek ezért kikapcsolták ezt a funkciót. persze lehet más is panaszkodott.#9380 mobal
menjél tankkal
-
fuvi
senior tag
ha vki nagyon unná magát melóban/otthon/máshol:
Cocco live stream -
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
kicsit régebbi gép, mondjuk nemértem miért ablakban futtatja
ha csajnak csinálod, persze jó lesz

-
fuvi
senior tag
válasz
Pocok256
üzenetére
utóbbi 1 hétben kb 2x hookoltak be Annaként. első alkalommal 2 ajtón keresztül próbált, és rántásnál vmiért oldalra mozgott a Hog, ezért lepattantam a második ajtókeretről. másodszorra egyszerre lőttünk, Ő a hookot, én az altatót, mire azt látom h elfekszik a földön, de a hookja betalált és magáhozrántott. mikor a hook betalált simán felriadt sleepből (kb fél secet feküdt csak), és a környéken senki nem volt aki belelőtt volna, tehát vhogy magától feltámadt..., mondják h a hook késlelteve van egy kicsit és ez okozza, de akkoris feküdjön csak a disznaja, ha elaltatom
-
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
én úgy látom (szvsz), minél feljebb ér az ember, elkezd utánanézni a dolgoknak, nézeget videokat etc, egy kényszerképzet uralkodik el rajta, hogy namostmár szinte pro vagyok, ezért pro pick lesz, mégha nem is értek hozzá. magyarán tudja h minden setupban kell egy rein (persze ez nem igaz), ezért ő feláldozza magát és azt pickeli, pedig nemkéne, mert nem ért hozzá, vagy csak rég játszott vele stb.
-
fuvi
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
izlések és pofonok, ugye
-
fuvi
senior tag
minél nagyobb az FPS, annál kisebb az input lag, ezért játszanak inkább 720p-ben low-on sokan, csak h meglegyen a 300 FPS.
-
fuvi
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
nem 5k a cap?
illetve 2 mecs nembiztos h reális teljesítményt mutat -
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
21:9 arányú monitortulajoknak nem felhőtlen az öröm,
konkrétan kevesebbet látnak, mint a 16:9-esek
fail... -
fuvi
senior tag
PTRn már tolják streamerek az új karit, meg ahogy nézem a többi változás is él ott (pl 200 HPs Zenyatta)
-
fuvi
senior tag
egyelőre fullosat nem találtam, de
itt Cynical Nerds-ék szedegetik össze pl. -
fuvi
senior tag
még hogy a Luminosity gyenge csapat lenne...
úgy hatodikok, hogy lecsúsztak a jelentkezésről a vasárnapi bajnokságra, ezért kihagyták
http://www.gosugamers.net/overwatch/rankings -
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
nekem frissitette az open betat a retailra, gond nelkul elindul, semmit nem toroltem le
-
-
fuvi
senior tag
-
fuvi
senior tag
-
-
fuvi
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
azt nem próbáltam, amik nekem vannak leg skinek, csak a kinézetet változtatták, de akkor van aminél működik
-
fuvi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ubuntu Linux
- Íme az új Android Auto!
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TBT