Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Felvettelek, egy 10 perccel egy után csatlakoznék.
(#7097) dadawa: Ne add fel, az eleje ilyen. Tegnap én is mutogattam a játékot ismerősöknek, szerencsétlen 3-as Luciot az ellenfél csapatában egy meccs alatt egymás után 9-szer löktem le a pályáról. Sok mindent nem csinált, besétált a pontra, rossz helyen megállt majd leesett. De a meccs végére elkerülte a pálya szélét.

-
saen
veterán
ChanmanV-nek van egy Overview nevű show-ja ami most volt a héten és a game director is vendég volt. (youtube-on fennt van, egyébként twitch-en megy) Azt mondta, hogy már a fejlesztő csapatban is volt akinek nem tetszett az eredeti póz, meg egyébként is jobban tetszik nekik az új. Az egész eléggé fel lett fújva, meg szarul lett kommunikálva. Egyébként szerintem is jobb az új póz, legalábbis így képen. Játékhoz még sajnos nem volt szerencsém.
-
törölt tag
B2P egy halott uzleti modell a jelenlegi eros konkurenciak miatt.
HS utan mar valoszinuleg egy hasonlo fizetos rendszer lesz es biztos vagyok benne, hogy a HotS-nal is ez a F2P rendszer varhato.
Azert picit szomoru, hogy a nagy WoW utan egy ilyet terveztek volna piacra dobni mint titkos Titan project alatt futo MMO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Hanzoval)
kíváncsi leszek widowmakerre is

TBT