Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Azt megértem, ha valakinek lejjebb KELL vennie a beállításokat, mert máshogy nem lehet játszani, de, hogy valaki szándékosan a homállyal szívassa magát, az érdekes.
Ők a profik, ők tudják, hogy megéri-e nekik azt a 0.3ms-nyi csökkenést a laggban az, hogy alig lehet valamit látni. Aztán kiderülne, hogy sok más dologgal együtt meme az egész, csak valaki kitalálta, beütött a placebo és egymást majmolják.
-
saen
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
A profik fullHD-ban játszanak, 144+hz-n. Ami lényeges, hogy a render scale-t le szokták venni 75%-ra, úgy valami lag kisebb lesz. A legtöbb dolgot low-on hagyják, talán a shadow az egyetlen ahol a medium (?) beállításnak van előnye.
Ettől függetlenül ha megvan a stabil 144hz akkor kb mindegy a legtöbb embernek.
-
K1nG HuNp
őstag
Csuma!
Ma vettem meg a játékot, fél óra és lejön. Eddig Csztem úgy 5-6 évet, ott sas voltam. 400dpi és 2.5sensel játszottam 1024x768-ban.
Ezeket a beállításokat hogyan tudom 1:1 átültetni az overwatchba? Mi a megszokott, profik által használt felbontás, és főként, hogyan kell kinéznie a grafikai beallitasos menumnek, hogy semmiben ne legyen hátrányom, mégis legyen elég fps?
Remélem érhetőek a kérdéseim, előre is kösz a válaszokat!
-
kicsako
őstag
Normális embereket keresek Lucio Ball rankedre! 3k+ rating.
Kicsako#2521
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Igen , ilyet még én sem láttam.
"akkor eddig ezt miért nem sikerült megoldani a következő frissítéseknél?"
Blizzard ide, vagy oda, a fejlesztők élete koránt sem könnyű. Oka van annak, hogy nincs javítva. "Néha" ha egy dolgot javítasz a kódban, utána más megfekszik. Minden egymásra épül. Nem tudhatjuk a pontos hátterét és okát, de biztosra veszem, hogy nem egyszerű a probléma. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nem mondanám a legaktívabb játékosnak magam, hiszen csak 160. szint környékén vagyok. (fejből nem tudom) Viszont talán a megjelenés másnapján megvettem már a játékot, nem egyszer találkoztam már a hibával.

Azt viszont nem értem, hogy ha minden egyes alkalommal előjön és Twitteren is folyamatosan írják, hogy utánanéznek és javítják, akkor eddig ezt miért nem sikerült megoldani a következő frissítéseknél?A tegnapi jelenséggel viszont még sosem találkoztam. A fórumos kolléga szerencsés volt, mert ő legalább játszani tudott. Nálam viszont betöltött a játék és a menübe lépve már játékot keresett. Cancelt nem lehetett nyomni meg úgy semmi mást. Restart nem segített, így hagytam is két próbálkozás után.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Kezdettől játszol? Mert ha igen, akkor tudod, hogy minden frissítés estéjén ez van. Másnapra normalizálódik a helyzet.
-
P00By
nagyúr
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Az lenne a legkevesebb, de tiszta bugos az egész (qpben legalabbis)...

-
Hunbeast87
senior tag
Nagyszerű lett ez az update is.
Megint várni kell, hogy beléphess a játékba.
Nem tudom, hogy csak én kaptam-e meg ezt a jóságot, ha kivárom a soromat, akkor kiírja egyből, hogy meccset keres, amiből nem lehet kilépni és természetesen sehova sem dob be. Restart után ugyanez van.
Congratulation Blizzard! -
freeknight
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Már rájöttem, hogy rankedet kell menni, azon legalább tiszta lappal indulsz (bár 2 perccel hosszabb, sejtelmem sincs miért, ettől egy cseppet sem lesz "komolyabb").
-
saen
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Nekem 5 dobozból eddig egy Hanzo HI, mondjuk az tetszik, szóval örülök. Legend még nem jött, meg duplicate sem.
A Lucioball-nak meg ugyanolyan szar a fizikája, mint tavaly. Ennek fejlesztésére úgy látom nem volt pénz... Mondjuk így is jó mód gyors doboz farmolásra, hamar megvan és általában elég egyoldalúak a meccsek.
-
pohár
félisten
hüm, a comp game-eknél valami nem százas, egy nyertes meccs után elkezdte volna sorolni, hogy hogy állok a besorolókkal, és csak egy vonal volt alatta...

-
TBT
Topikgazda
Eredményes ládafarmolást!
-
TBT
Topikgazda
Új Mercy skin érkezik:
-
ADAM1337
nagyúr
Ranked-be 13-mas winstreak után miért csak 31pontot kapok ?
Nem nagyon értem ezt a ranked pontozást, be vagyok ragadva 2100 környékén, és hiába van streakem nem ad 50-et mint az elején.
-
Joezyka
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
"elvileg" múltkor egy "proHANZO"-val találkoztam, annyira ratyi volt, hogy sírtam. report, block, stb stb. vártam 2percet, nehogy újra összerakjon vele. még 2 meccset kellett vele letolnom, mert mindig összerakott vele, természetesen 1 csapatba. Szerencsémre a másik 2 gambe jobb volt a csapat, azokat kínkeservesen, de hoztuk, de kb hasonló érzésem volt mint ami fentebb lett írva: "ilyennek szereztünk SR-t"....
egyikben tank voltam, másikban heal és mégis mind a kettőben több dmg-em és elimem volt min a hanzonak. váltani ő sem váltott sosem, nem szólt, nem reagált semmire.
a vicc az volt amikor mondtam a csapatnak, hogy troll player engem reportoltak, mert bomlasztom a csapatot

-
Swinegod
őstag
válasz
architect26
üzenetére
Killfeedben sose látod, csak a jobb oldalon, nem reagál semmit a chatben, vagy ha igen, titeket szid, nincs voicechaten, a nincs semmiféle kommunikáció már a meccs elején látszik, instapickel valakit, az istennek se váltana semmire, vagy ha igen, valami nemzetközileg elismert throw hősre, tankkal több dmged van neki, aki DPS. Ja, és csak DPS-t játszik (including Symmetra)
-
bazs0811
tag
válasz
architect26
üzenetére
Plusz van a jobb felső sarokban kill feed vagy minek hívják, látod ki hal meg, ki ölt kit stb...elég "hasznos" is tud lenni.
-
architect26
aktív tag
-
Swinegod
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
Ez viszont szomorú, hogy egy csapatalpú, kompetitív játékban neked kell lehozni, függetlenül attól, hogy low-Diában vagy Masteres skillekkel vagy mondjuk mid-Goldban vagy high-Platos skillekkel.
Tessék, itt volt velünk egy retardát Doomfist aki lemuteolta az egész csapatot és egész meccsen semmit se csinált. Fájt a szívem mikor lehoztuk a meccset, rossz volt belegondolni, hogy ennek a thrower baromnak mi SR-t szereztünk és így lépéssel messzebb kerül a Bronztól

-
Pocok256
veterán
válasz
architect26
üzenetére
Azon a szinten teljesen mindegy, hogy érzik magukat a társaid kb soloba letudod hozni ha nem oda való vagy.
-
architect26
aktív tag
Nagyon pesszimista csapatot fogtam ki tegnap este compban: mindenki csak "bocsi bocsi, ma nincs jó napom"...
persze nem jelent sokat nekem, kezdő vagyok és 1 hónapnyi játékom van benne, most először játszok seasont, jelenleg 900-1000 sr között ingázok folyton, nagyon sok a defeat arányom. Ilyenkor aki nem érzi formában magát miért nem qpzik vagy valami más??
Persze utána én is szépen elköszöntem és léptem lazulgatni. Esküszöm jobban élveztem utána a ctf-et meg a random heroes arcade-ot. -
Swinegod
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
"Nagyoknál"? Az MSI a 2. legnagyobb videokártya-gyártó a világon eladott szám szerint, szóval ha ő nem nagy, akkor senki se
Oda kellett volna írnom, hogy a középkategóriában a legjobb a Twin Frozr, rögtön más, 1080-nál jah, a Tri-k vernek. Nem tapasztaltam még itt, hogy milyenek a kártyák, tesztek és egyéb alapján vonok le következtetéseket és mindig bezzeg példának hozza fel mindenki az MSI-t, és összességében azt is értékelik szinte mindenhol a legjobbra
Tartósságban viszont mindenképpen az MSI az ász saját tapasztalataim alapján
De ne offoljuk szarrá a topicot
-
brumi1024
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Csak házon belül maradva két kategóriával jobb a Tri-Frozr (Lightning), de az új ICX 3.0 sem rossz. Overkillnek meg ott a Kingpin. Nem rossz a Gaming sorozat, de nem mondanám az ultimate legjobbnak, és nagyoknál van nála jobb választás* az igények függvényében.
*Tapasztalat, nem tesztek alapján mondom, nagyjából 15 féle 970/980/980 Ti-t használtam/próbáltam.
-
Swinegod
őstag
Nálam 1,5 év után halt meg egy Asus 550 ti, minden más húzta legalább 2 évig, lévén akkor eladtam vagy elajándékoztam. Az az MSI kártya, amit 2003-ban kaptam nagybátyámtól 6. születésnapomra, még mindig működik. Több, mint 14 éves a dög, és még működik. Most nincs asztalim, csak laptop, de mivel benchmarkok, hőmérséklet és zajszint alapján az MSI Gaming X-ek a ma kapható legjobb kártyák, így én egy Armor Rx 580-at fogok venni, lévén nem illik a buildembe a piros-fekete
-
oxox
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
xt korszakban kezdtem, szinte minden lépcsőn megálltam, voltak olyanok is ami a többségnek már sokat nem mondanak, s3virge, tseng, 3dfx, a 20-30gépben lévő videokártyából egy adta meg magát eddig...egy MSI 7950Gt, vagy talán gto volt...é sz.ptam is a gariztatásával. Azóta bármit csak MSI-t nem.
-
Tegnap este elkezdtem játszani a közel 30 fokos kiszobában. Összeomlott a videókáetya driver-e, erre az Overwatch is leállt. Még jó, hogy keresés közben.
Ok, driver frissítése.
Ujraindít, game majd egyszercsak megint crash...
Levettem a ház oldalát, had szellőzzön. Vissza tudtam csatlakozni.
Mehy tovább megint crash!
Van egy pici usb-s ventim, azt ráirányítottam, had fújja.
Egy I ideig ment majd megint, ekkor afterburner-ben maxra toltam a venti fordulatát, s a maradékot is letudtam tolni. Nagyon rossz volt így játszani.
Vettem is gyorsan egy másik videókártyát, remélem jó lesz. GIGABYTE 1050Ti 4GB WF2 OC -
Redcaster
őstag
Summer Games are back Augusztus 8.-tól!!!
-
torik
senior tag
Uhh, ennek már egy éve
emlékszem milyen büszke voltam hogy ilyeneket leműveltem, ma már tök alap dolog minden ami szerepel a vidiben 
-
Flynth
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Engem az idegesit fel, ha Sombraval jatszom, S76 mondja, hogy fog follow uppolni ultival, majd ellovi ido elott

-
Pocok256
veterán
-
huntenseN
tag
Sziasztok,
Még season 2 idején vettem meg a játékot, és a kötelező QP-ek után amint lehetett, megnéztem mit tartogat a comp. Nem mondom, hogy a level 25 elérése elég lett volna a játék megismeréséhez, sokkal inkább a 14 éves cs-s múltamnak köszönhettem, hogy nem voltam tutál noob.
Akkor 6-4 arányban alakultak a placement meccseim, és goldba rakott, 2232-es ratinggel.
Játszogattam utána még párat, és 2100 környékén fejeztem be.
Most újra elkezdtem játszani, és a placement meccseket 7-3 arányban hoztam, erre bronzba rakott, 1100-as ratinggel úgy, hogy minden ego nélkül írom, végig carryztem a csapatot Soldierrel.
Ennek mi az oka?Egyébként most valahogy jobban tetszik a game mint hónapokkal ezelőtt, talán jobban is megy.
Gyorsan 1 nap alatt felmentem silverbe, de azért nagyon nem könnyű egyedül..
Most nézek streameket, videókat, mert látom már, hogy a hozott cs skill azért nagyon nem elég.
Azért Soldierrel az 1588 / 435 KD szerintem nem olyan rossz.
Van lehetőség közös játékra veletek, ahova néha beférek soldierrel?NOONE#2588
-
freeknight
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Persze ott ugrált meg lődözött, sőt még írkált is
. De a spawnról nem mozdult ki. -
Swinegod
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
De, nagyon is elveheti. Nekem is szokott ilyen lenni, de nem gyakori. Én is nyertem már meg 4v6-ot, de bőven nem ez a jellemző
-
bombibmw
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Nagyon köszönöm!

-
brumi1024
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Lőni is kell.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Gondolom picit mozgott, mert ha AFK akkor kirakja a lobbyból a játék, nem?
-
freeknight
őstag
Ma is kiderült, ha elég jól játszol, egy retardált nem veheti el a győzelmet

Hollywoodon 3-3 után hosszabbítás, hülyegyerek tracerként meccs végéig (!) állt spawnon, pedig egyáltalán nem játszottunk rosszul, nagyon kiegyenlített meccs volt, már nem is tudom min sértődött be.
A többieknek fel se tűnt, én már jóval hamarabb észrevettem, mert nem nézek killcamot. De mindenki ment előre, beleadott 100%-ot, első hosszabítás körben overtime-ban eltoltuk a payloadot a feléig, defend oldalon meg az ellenfél 30%-ot se tudott elfoglalni.
Tulajdonképpen 5v6-ban hoztuk le, nagyon szép volt. Gyereket természetesen jelentette mindenki a csapatból, de gondolom semmit nem fog kapni...
-
freeknight
őstag
válasz
bombibmw
üzenetére
Semmi probléma nincs az életkorával, a 10 év alatti vérpistikékkel szoktak lenni nagyon gondok, most nyári szünetben ezek megszaporodtak, de nem is értem, éjfélkor egy ilyen kis gyereket hogyan engedhetnek játszani, ezeknek nincsenek szüleik? Na mindegy

Kicsit gyakorolgasson quick playben, ismerkedjen meg a karakterekkel, bár 25-ös szintig nem is lehet kompetitívet játszani. De még akkor se kezdjen neki, rankedbe beszállni 50-60-as szintnél érdemes.
A szerepkörökkel kell elsősorban ismerkedni, vannak támadó és védekező hősök, ez a DPS osztály, vannak a tankok, és vannak a supportok. Egy csapat általában akkor működik jól, ha mindegyik osztályból van 2 a csapatban. Védekező dps-eket általában védekezésre éri meg hozni, támadni is lehet velük, de ehhez kell egy kis tapasztalat már.
Ha nincs nagyon lövöldözős játékokkal tapasztalata a hölgynek, akkor érdemes első körben olyan hősökkel kezdeni, akikkel nem nagyon kell célozni. Mercy, Mei, Symmetra, Winston, esetleg még pharah és reaper (ha közelről támad) is jó lehet kezdésnek. De majd úgyis kitapasztalja, melyik hős jön be neki a legjobban.
Voice chatet érdemes használni, ott egyszerűbben lehet kérni healt, be lehet jelenteni, ha hátbatámad az ellen, de ha neadjisten illetlen dolgokat szólogatnának be, akkor P betűvel lehet felhozni a menüt, ahol tiltani lehet a hangcsatornát.
Szerintem tetszeni fog neki a játék, hajrá!

-
Pocok256
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Igen benned van mivel nem tudod agyilag kezelni a dolgot. sok esetben nálam is 4 arannyal rohangászok még healbe is első vagyok soldierrel és nem baszom fel magam mert tudom hogy hibázok amíg nem 100% os aimom amig nem reagálom le 100% ban a dolgokat addig csak is miattam kap ki a csapatom. Meg egyébként is ha idegeskedek és mással foglalkozok akkor jobban fog játszani a 16 éves pakisztáni pistike ott a gép előtt ? Kötve hiszem. Egyszerűen el kell jutni agyilag arra a szintre, hogy magaddal és a csapattal törődj és általad megváltoztathatatlan dolgokon ne mérgelődj feleslegesen mert másra nem jó minthogy a koncentrációdat megzavarja.
-
Pocok256
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
ezeket a tanácsokat

Mióta ow zok talán kétszer voltam ideges, de akkor is csak azért mert keveset aludtam aznap és olyankor ingerlékeny vagyok. Komolyan nem értem, hogy lehet valaki annyira ideggyenge, hogy egy szórakoztató kihívásokkal teli játék felbosszantja. Viccen kívül tessék pszichológushoz menni ha ez van.
-
bombibmw
veterán
Perfekt angol, sajnos.

Köszi a tanácsokat!
Akkor majd próbálgatja, aztán elválik.
Nagyon szerette volna a játékot és, ha mégse nem jön be neki, legfeljebb megy a levesbe.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Megvettem a játékot lányomnak.
Tudnátok adni pár tanácsot kezdésnek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Ford topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest