Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Nálatok rendben van a játék? Tegnap óta 1000 feletti pingem van, bármit csinálok, játszhatatlan a game.
Természetesen minden más játék tökéletesen fut, és speedtesttel mérve 20-as pingem van. -
freeknight
őstag
válasz
Hannibhál
üzenetére
Valami probléma attól még fennáll, mert ha nálam a netezős gép (i3-2100, 6 giga ram, gtx 750 ti) tudja tartani mediumon a 60 fps-t a legnagyobb harcok közepette is, akkor a te konfigodnak is illene.
Inkább egy win újrahúzást próbálj meg először, mint új gép vásárlást szerintem.Illetve az is simán lehet ettől, hogy már 70 foktól elkezdi a gép a throttlingot, vagy az afterburner olvassa ki rosszul az adatokat, stb. Nekem nagyon gyanús, hogy ott valamiért elkezdi visszavenni a gép a teljesítményt.
(Ja, egyébként maga az msi afterburner megléte is rengeteg problémát tud okozni, én azt is törölném, vagy legalábbis játék idejére kilőném, hogy megnézd, anélkül mit produkál) -
freeknight
őstag
válasz
Hannibhál
üzenetére
Ott valami más baj lesz, ezen bőven nem kéne akadnia fullhd-n és lowon. Nálam ennél jócskán gyengébb gépezet is bírta a stabil 60 fps-t mediumon.
Elsősorban túlmelegedésre gondolnák, akkor szokott visszavenni a teljesítményből és ilyen tüneteket produkálni. Más játéknál is csinálja? -
freeknight
őstag
válasz
Hannibhál
üzenetére
Nehéz kérdés, kb ugyanott vannak teljesítményben, és gondolom árban is.
Röviden a hq mindig jobb mint az u (generáción belül persze).
A régebbi egy szálas teljesítményben jobb, az újabb többszálasban, meg ugye van benne HT, szóval 8 szálon dolgozik. Viszont az overwatch nem nagyon profitál érzésem szerint a 4 feletti szálakból.De egyiknek se lesz probléma a lowon 60 fps fullhd mellett, szóval én az újabbat választanám, hűvösebb és stabilabb is.
-
freeknight
őstag
Én szezon végén már nem szoktam compot játszani, minden troll előbújik, meg sokan úgy érzik, már nincsen tétje - amiben végülis igazuk van, erőltetett 50% winrate miatt nem tudnak olyan sokat bukni, mint régen, ahol pár trollkodás miatt bekerültek a lose streakbe.
Ezt sajnálom, mert most kéne a pont ládára, de nem kockáztatom meg, hogy kiessek aranyból (meg a mentális egészség is fontos
).Egyébként tudja valaki, mi értelme van ezeknek a szezonoknak? Azon kívül, hogy biztos van 1-2 hét, amikor nem lehet játszani az end-season meg off-season trollok miatt.
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem kúrta szét senki, annyi történt, hogy most már nincsen hanzonak 8 másodpercenként egy ingyen killje.
Kellett ez már.
De ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy sokkal mobilisabb lett, szóval nem csak vettek el tőle.
Az meg hogy egy olyan hőst kezdesz tanulni, akiről hónapok óta mondták, hogy gőzerővel dolgozzák át teljesen, az már egyéni szociális probléma
.
Nem lett ő rosszabb, csak meg kell tanulni vele megint játszani. -
freeknight
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Csomó új skin, 2 új pálya és játékmód jött most (jó az egyik tavalyi, de megint le kellett szednie). Szerintem érthető a 14 giga (és nem 20).
Nem kell azért ennyire dramatizálni, ez most kirívóan sok, nem szokott azért kétnaponta ennyi jönni, még 100 mega sem.
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem sok mindenki játszana egy olyan játékkal, ahol fél órákat kell várni. Még 5 perc is sok. Az orvoshoz meg közjegyzőhöz megértem hogy időpontot kell foglalni, de egy játékhoz nem. Van más, majd játszanak azzal.
Blizzard meg a játékosokból él.
A te véleményed az a játékosok kevesebb, mint 1%-a, ezt azért te is beláthatod. -
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ennek az az értelme, hogy a sok silver vérpistike, akiknek amúgy saját bevallásuk szerint dia-ban lenne a helyük, ne blokkoljon minden meccsen minden csapattársat, mert mindenki hülye, csak ő a helikopter.
Elég hamar 30-40 perces queue time-ok lennének.Véleményem szerint ez a normális játékosokat szolgálja, akik a legcancerebb csapattársakat akarják elkerülni ismét. Lehet, hogy kevés lesz, de igazi idiótákkal, akik még toxicok is, viszonylag ritkán találkozom szerencsére.
-
freeknight
őstag
Ledobott ez a fos setup közben, egy placement kuka. Nagyon örülök.
-
freeknight
őstag
Jézusom

Hihetetlen hogy egyeseknek semmi nem elég, eddig akik utólag érkezett karakterek, egyetlen fehér van köztük, a többi mind etnikum (kivéve orisát, mert ő robot, bár a hangja legalább néger
), nem elférne egyetlen fehér nőci? Meg egyébként milyen legyen torb lánya, már nem egy trailerben láttuk.TBT: eddigi példákból semmit nem fog kapni egy jó ideig, sombra és ana kapott új skineket
-
freeknight
őstag
Már megjelenés előtt lehetett tudni, hogy nagyon pc játék lesz, minden féle fajta és nemi beállítottságú ember megtalálható. Ne felejtsük el, hogy moira személyében még transznemű karakter is érkezett

Viszont Blizz elég antiszemita, mert zsidó hős az valamiért pont nincsen, csak nehogy pereljék őket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
freeknight
őstag
Akkor javaslom vegyünk ki minden hőst dva, majom, tracer, genji, zen, mercy kivételével, mivel a profik csak ezeket használják, ők értenek hozzá.
Szerintem kifejezetten hibás megközelítés a játékosbázis legkisebb részének igényeire szabni egy játékot, de ez csak az én véleményem.
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nincs mit ragozni, már a sima sata ssd is legalább 5-ször gyorsabb, mint a hdd. Ha téged nem zavar az, hogy első földetéréskor pubg-ben 1-2 percig kb szabad préda vagy... hát akkor ne zavarjon.
És ez nem pénzkérdés, a mai hardverárak mellett nincs mentség, ha kihagyod a gépből az ssd-t. Egy 250 gigáson már a rendszer és 3 nagyobb multi játék simán elfér, ez meg 30ezer forint újonnan, amiből egy retkes belépőszintű videókártya felét nem tudod kifizetni.
Ha akarsz szenvedjél hdd-vel, de ne kezdjük el hirdetni azt a baromságot hogy "alig van különbség". Lol.Meg mit is tesztelgettél? Pár hsz-el fentebb leírtad, hogy hdd-d van. Nekem van ssd és hdd is a gépemben, mindkettőn rajta az overwatch, kedvedért megnéztem, és óriási a különbség.
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Össze nem lehet hasonlítani a hdd meg ssd sebességét. Amíg nem próbáltam ki, én is azt mondtam, hogy minek, így is elég gyors minden. Aztán beraktam egy ssd-t, mondom haladjunk a korral... új világ, és nem, nem túlzok. Nem azt mondom, hogy így 2018-ban nagyon jó az ssd, hanem kötelező.
És nekem elhiheted, 1 hónappal ezelőttig én is nagyon hdd párti voltam. -
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem babusgatni vettem az ssd-t hanem használni.
HDD-ről kifejezetten jó gépen is perceket kellett várnom első indítás után, míg méltoztatta betölteni a karaktereket meg a fegyverek hangját, ssd-re átrakva ez a probléma megszűnt.
Persze tudjuk nálad minden flawless egy kávédarálón is, mi csak sírni járunk fel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Mercy meta, Ana nem.
Mercy képes egyedül is megfordítani egy meccset (a következő nerfig/reworkig
), Ana amellett, hogy jól ki tudja healelni a tankokat, nem sokat ér. Vele nagyon-nagyon jól kell tudni játszani, de még úgy se lesz sehol mercy gamechanger ultijához képest, amit még egy hülye is tud használni. Evvan sajnos. Peddig én is bírom Anát. -
freeknight
őstag
Sajnos az OWL egyre uncsibb

Mindig az a csapat nyer, amiben több koreai van. -
freeknight
őstag
Wraxu közbe zavartalanul tolja a streamet.
Nem is tudtam, hogy lesz Nova skin Widow-hoz

-
freeknight
őstag
Ajjaj, 6 perccel 8 után kaptam észbe, hogy event van ma

Nem lesz ebből ma már játék

-
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
válasz
Ochocinco46
üzenetére
Mondjuk Muma pont tényleg meleg

Egyébként én bírom Xqc-t, még jóval a League előtt fedeztem fel, nagyon tudok nevetni a kirohanásain. Nyilván vele játszani már más kérdés

A Fuel tudta mit vásásrol, hiszen közismerten a legtoxicabb pro player, és mégis bevették a csapatba. -
freeknight
őstag
Xqc mit csinált már megint, hogy megbünteti a Fuel?

-
freeknight
őstag
Nekem akkor is furának tűnik ez. PUBG-ben lehet hogy így van (bár ott is csak abban az esetben, ha 4 top streamer játszik egy csapatban), de ott ha valaki meghal, attól a kamera követi a másik embert. CS-ben is megvan az elvi lehetőség, hogy így nézzed, majorokat közvetítik ingame is, mégis mindenki twitchen nézi inkább.
Meg láthatod, hogy teljesen más stílusú játék, ez ezerszer pörgősebb egy random PUBG loot simulatornál, folyamatosan történnek a dolgok, halnak az emberek, mindig váltani kell a kamerát.
Nekem sokkal fontosabb, hogy minden érdekes dolgot lássak a meccsen, minthogy végig POV-ban nézzem xqc-t bármennyire kedvelem is. Szóval ebben nagyon nem értünk egyet. -
freeknight
őstag
Nem igazán hallottam még ilyet, hogy valakinek a nézőpontjából akarod végignézni az egész meccset.
Érted, genjikém meghal és blattyog vissza spawnról, te meg őt nézed, mert jó genji akarsz lenni, közben meg lemaradsz egy game-changer ulti kombóról pl. Vagy közben vált karaktert a követett játékos, akkor meg kereshetsz másik streamet.
Szerintem ez olyan marginális igény, hogy nem érné meg kiszolgálni. -
freeknight
őstag
CS:GO majorokon se szokott több lenni, döntőben vagy cobblestone-on szokott megugrani a nézőszám ott is.
Szóval nem rossz eredmény ez egyáltalán, teljesen elégedettek lehetnek, itt még drop sincsen, ami megduzzasztaná a nézőszámot a tálcára rakott "nézőkkel". Remélem kitart ez a lendület.
Én csak a Dallas vs Szöul meccset néztem vissza, de az alapján nagyon profi volt a közvetítés is, mindig láttuk a lényeget, ez a teljesen csapat színeire szabott hud, barrierek, skinek meg hatalmas ötlet, én eddig azért nem néztem ow közvetítéseket, mert mindig belezavarodtam, ki kicsoda (ez cs-nél teljesen egyértelmű a ct/t leosztás miatt ugye), de most nagyon elégedett voltam.
-
freeknight
őstag
Ha mozog spawnon nem dobja ki.
Én is belefutottam már egy ilyen gyökérbe (bocsi, de ez a véleményem
), aki tracerként szaladgált a spawnon, de senki másnak nem tűnt fel, én nem szóltam, senki nem b*szta rajta az agyát, mindenki beleadott mindent, így végül 5v6-ban is lehoztuk 
-
freeknight
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy Mercy ulti váltásánál az nem nerf volt, hanem kifejezett buff.
Még mindig túl erős valkyrie alatt, de ez most tényleg elég komoly nerf. Elég lett volna annyi, hogy csak a második resurrectet veszik el. -
freeknight
őstag
Ezeket a szép, háttérben lévő csapatskineket elérhetővé teszik majd a nagyközönség számára is?
-
freeknight
őstag
Nekem is szar most ez az event, konkrétan semmilyen legend skin nem esett még ki. Szerencse, hogy ez az első event, ahol semelyik sem tetszik, így semmit sem kell megvennem sem

Egyedül az Orisa emote-ra pályáztam, az meg is lett. Ennyi nekem most elég.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 30 ládát sem nyitottam, a Division most leszívta minden szabadidőmet.
-
freeknight
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én már hallottam olyat voice chaten, hogy csak a lányok hoznak supportot, meg akik nem tudnak játszani. Gyerek soldierrel volt, de azért mindenből én lettem a gold dvával
.
Az igaz, hogy aki dps-el se tud játszani, az valószínű supporttal se lesz nagyobb segítség. -
freeknight
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Ja, a rang zavar.
Erre több lehetséges válasz van:
- változott a rangrendszer. Most én annyira nem vettem észre, de mikor még cs:go-ztam, óriási zuhanások/növekedések voltak rangban, ahogy a valve változtatta a besoroló rendszert.
Amit én észrevettem, hogy az előző szezonos high-goldom (pont a plat szélén, 2480 körül jártam), visszacsúszott 2100-2300 közé. A képességeim pár nap alatt nyilván nem romolhattak, de érdekes módon mintha most érzésre kevesebb teljesen retardált és fogalmatlan embert dobálna be csapattársnak, de az enemynél sincsenek nagyon ilyenek. Kevesebb a szélsőséges eredményű meccs, és több a szoros. Ez belegondolva még jobb is. De mindenesetre, az a pár száz sr változás nem túl sok így se.- túlságosan tryhard lettél. Sokszor szoktam javasolni, ha folyamatban jönnek a lose streakek, akkor érdemes kicsit kihúzni a dugót, pár napig/hétig más elfoglaltságot, esetleg más játékot (lehetőleg nem kompetitívet, hogy ne idegeld magad megint) keresni. Egy kis szünet csodákra képes.
- eddig 2-3, esetleg még több csapattárssal toltad. Szóló és premade között óriási szakadék is lehet.
- esetleg, de ezt csak halkan jegyzem meg és ne vedd magadra, az is lehet, hogy mégse odavaló vagy, ahol eddig voltál. Ez összefügg a rangrendszer változtatásával. Egyszerűen csak lejjebb dobál a rendszer. Azt is figyelembe kell venni, ha tényleg folyamatban jön a lose, esetleg a te házad táján se tökéletes minden.
-
freeknight
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Néhány lose-on azért nem kell ennyire kiakadni. Igen, vannak szar játékosok, akik igazából semmit sem tudnak játszani, ez van. Azt nehezen képzelem, hogy az előző panaszaid óta egyet sem nyertél, azokkal is foglalkozz. Azt veszem észre ismerősök között is (és gyakran persze magamon is), hogy a lose sokkal jobban megviseli az embert, mint amekkora örömet egy win okoz.
-
freeknight
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mondjuk úgy, hogy 90%-ban a 2-2-2 a nyerő.
Akármilyen grandmaster-top500 streamet nézek, mindig így hozzák ők is. 10-ből 1 meccs talán, ahol eltérnek ettől, és hoznak 3 dps-t, de általában nem szokott működni.
Ja, és igen, én is nyertem úgy meccset, hogy a csapatomban 6 dps volt. Egyszer. A pár száz óra alatt.
brumi1024: igen, a meta mindig változik, most éppen úgy tűnik, kezd beindulni a 3 support moira miatt, de szerintem ez nem fog sokáig tartani. Ami nem változik, az a dive comp.
Az új dva elég op amúgy, csak át kell kicsit szokni, hogy már nem elsősorban tankként kell rá gondolni, hanem diverként. Most már nem csak zavarni lehet vele a widow-t, vagy az emeletről potyogtató és így meccset nyerő junkot, hanem ki is lehet őket iktatni, hála a rakétáknak. Én nagyon szeretem. -
freeknight
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ez nem véletlen, hiszen a tökéletes felállás a 2dps - 2 tank - 2 support.
-
freeknight
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Előttem Swinegod kolléga szépen összefoglalta.
Ez a pontszám csak a "komoly" kompetitív játékmódra vonatkozik.
Aranyon kezdeni amúgy egyáltalán nem rossz eredmény! Ha nekifekszel, választasz 1-2 "main" hőst, akikkel jól megtanulsz játszani, akkor a platina rang sima ügy szólóban neked, stabil csapattal meg még a diamond is meglehet, ha nekifeküdtök.Sok sikert, jó játékot!
-
freeknight
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én csak örülök neki, végre nem must pick, és nélküle is lehet nyerni.
-
freeknight
őstag
A legjobb, a csapatmunka: 1-2 jól ellőtt ulti kombó mindent megold.
De vannak más megoldások is. Bastion/orisa/rein/mercyvel az a baj, hogy mindent egy lapra tesznek fel. Bastion rohadt erős, de önmagában nem tud minden útvonalat letartani. Lehet találni olyan bejáratot, amin végig tudtok menni 1 rein shielddel.
Én szeretek d.vával játszani, és egy dolgot vettem észre: bastion már nem olyan nagyfiú, ha nincs előtte shield. Rá szoktam repülni, közben tartom a defense matrixot, így nem tud megsebezni. Ha berepültem orisa/rein mögé, akkor meg indítom is a kis rakétákat. Nem tudom te milyen szinte játszol, de én aranyon azt vettem észre, ha már egy kicsit is húzós helyzetbe kerül bastion, azonnnal pánikba szokott esni általában, és elkezd menekülni.
A lényeg, hogy megölni se kell, csak zavarni, amíg a többiek be tudnak menni a pontra, és ők is be tudnak kényelmesen gyalogolni a shieldek mögé bastionhoz. Minimális csapatmunka kell azért hozzá.
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Kemény vagy, mint a tegnapi kenyér, de azért neked is megnézném a játékbeli teljesítményed, voice chattel együtt. Ezek alapján a hsz-ek alapján nehezen hiszem, hogy te olyan konstruktívan állnál a troll playerekhez

De abban mindenesetre igazad van, hogy előbb git gud, és csak aztán kezdjünk el sírni a többiek játéka meg pickjei miatt.
-
freeknight
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyetértek, junk baromi op most. Azt különösen szeretem, hogy pl zaryával nem is kell senkinek ultit kombózni, csak junk bedob két aknát szépen, és hullik szinte az egész csapat.
Viszont így is vannak olyan pályarészek, ahol semmit nem ér, ilyen pl az ominózus numbani első pontja, attack oldalon. Minden bejárat emelkedőn van, csak akkor lett volna valami sansza, ha valahogy a hátukba tud kerülni egy mercyvel, az emeletre. De ehhez már tudni is kell mozogni junkkal, nem elég dobálni vakon a golyókat.
A videóval csak az a gond, hogy mi ebből a 3 percből tudtuk megítélni a srácot, és ez alapján a 3 perc alapján ez a produkció még silverbe is kevéske. Ez így elég öngól volt, de nem ítélem el, én is baromi sokszor benézek dolgokat. Azért (is) kell a jó csapat, hogy tudjuk kompenzálni egymás hibáit, itt ez nyilván nem volt meg.
-
freeknight
őstag
válasz
bazs0811
üzenetére
Hanamurával nekem is van egy jó sztorim, a mostani besorolókról

Attackon kezdünk, 5 másodpercen belül 5 dps instapick
. Na mondom szuper, letelik a fél perces felkészülés, nem is vált senki, csak elkezdenek sírni meg rage-elni. Na akkor egy újabb lose, funoljunk kicsit, bepickelem a 6. dps-t reapert.
Annyit azért hozzátettem voice chaten, (ha már mindenki más toxic, legyünk mi kedvesek), hogy chill van srácok, nem rossz comp ez (xD), végülis ha előbb leszedjük az ellenfél csapatot, akkor nem tudnak minket megölni. Már csak ezt a mémet kellett volna betennem.Megyünk, én meg junkrat bemegyünk a bejárattól balra lévő lyukon, náluk mínusz 1 orisa meg mercy, nálunk mindenki él. Mi továbbszaladunk a pont felé, látom a kill jelzőn, hogy mcree leszedte bastiont is, nálunk még mindig teljes csapat
. 40 mp eltelt meccs kezdete óta, és megvan az első pont... Síri csend voice chaten, hirtelen benyögi egy srác ilyen elnyújtott hangsúllyal hogy "waaaaaaaat"
.
Aztán váltottunk normális compra, és hoztuk is a meccset.Na az ilyen pillanatokért megéri játszani

-
freeknight
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Azért a videó alapján nálad is lehet keresni a hibát...
Különösen tetszett, hogy hosszú másodpercekig tartod a pajzsot majom meg rein ellen, ahelyett, hogy megkalapálnád őket
Meg ez a rein maga is elég useless pick volt, ahogy láttam volt egy genjijük (flanker) meg widow (ellene jó lehet, de csak korlátozottan) Ha váltottál volna egy majomra, a dps-eik máris csicskultak volna.
Én a rein ultiban nem láttam túl sok problémát, az a helyzet alapból meg volt b*szva, két oldalról támadtak, de ha abban a pillanatban elkezded keresni a genjit, ahogy lövi az ultiját, többre mentél volna, minthogy tartod a pajzsot majom ellen.Persze ez még nem menti fel a csapattársakat a retard pickek alól, de te is kivetted a részed a lose-ból

(és ezeket nem bántásból írtam! Csak építő kritika!) -
freeknight
őstag
válasz
morgana
üzenetére
Fullhd medium beállításokkal (feljebb nem nagyon érdemes menni, sőt, a legtöbb profi full lowon tolja) 60 fps stabilan meglesz, de lowon a 100-120 stabil se akadály. Bármelyik proci jó lesz, de inkább a g4600-at válaszd szerintem, ha az árkülönbözet nem akadály.
Pocok256: nem sovány az, én most i3 2100-al vagyok kénytelen tolni, mediumon 59 fps alá sose megy. Nálam lockolva van 60 fps-re, mert 110-70 fps között ingadozik, amit meg lehet érezni. Persze ha 144 hz-es monitoron akar játszani, oda már kevés, de akkor nem a budget procik között nézegetne

-
freeknight
őstag
Élőben néztem tegnap az eltiltását, kegyetlen milyen hiszit lerendezett
. Én amúgy tudok röhögni a gyereken nagy szövegei vannak, bár tény, hogy nem lehet a legjobb vele játszani 
Egyébként még kifejezetten korrekt is volt, pedig megtehette volna, hogy azonnal fellép az egyik smurf accountjára és nyomja tovább.
-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Picit elgurult a gyógyszere

-
freeknight
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Amíg látható a rang, mindig lesznek smurfök, ezen nem kell csodálkozni

Nyilván a Blizzardnak is jó, hogy csomóan ezért vesznek 2-3 accot, de ez elsősorban az ő saruk, meg a rendszeré, nem azé, aki smurfön tolja. Ha nem lenne látható a rang, nem lennének smurfök sem, ezt elhiheted. -
freeknight
őstag
válasz
MK VII
üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy lehet manapság meglenni egy alap angol tudás nélkül, de nem vagyunk egyformák
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Btw tényleg sok kicsit a csaj, nélküle azért kellemesebb

-
-
freeknight
őstag
válasz
MK VII
üzenetére
2900-al annyira azért nem pro

De teljesen igaza van, én mindig is tudtam, hogy goldban a helyem, 2 szezon alatt fel is kerültem oda, és ennyi. Azért játszok mert élvezem, nem idegeskedem túl. Tudom, ha minden szabadidőmet ezzel tölteném, vagy lenne egy premade csapatom, akkor a plat sima ügy lenne, de még a diamond se lenne elérhetetlen, de nem túlzottan érdekel. Élvezetes meccseket játszok, most, hogy már stabilan berakott a rendszer. Persze idióták mindig előfordulnak, de az enemy teamben is ugyanúgy lehetnek.
A legnagyobb probléma azzal van, hogy ez egy 100% kompetitív játék, és sokaknak nem bírja ezt az idegrendszere. Magamon is tapasztalom, hogy a wineket nyugtázom, de a lose sokkal jobban megmarad és sokkal idegesebb vagyok miatta. Ilyenkor ki is kapcsolom a gépet. Mindenki másnak is ezt ajánlom, vagy végső esetben, ha annyira nem tetszik, van rengeteg másik játék a világon, de legyünk őszinték, aki itt panaszkodik, az a lol-ban, cs-ben vagy pubg topikokban is ugyanúgy fog...
-
freeknight
őstag
Nekem eddig reaper és zarya van meg, örülök, mert mindkét karaktert használom rendszeresen, és tetszenek is a skinek. Mcree-re kéne még, mert ő is gyakran játszott karakter, de sírni nem fogok, ha nem dobja ki, mert annyira nem bejövős a skin. Zen-t szinte soha nem játszok, viszont botrányosan jó a skin, szóval ha nem dobja ki, azt veszem is meg
. Még 1 skint tudnák venni, mert 6500 gempám van, de szerintem a maradékot elteszem ínségesebb időkre, mert a duplicate patch óta sokkal kevesebb pénz jön be. Symmetra tetszene még, de vele összesen van eddig 15 perc playem, szóval erre nem költök.De biztos vagyok benne, hogy a 3-ból legalább az egyik skint még ki fogja dobni

-
freeknight
őstag
válasz
stefyY
üzenetére
Azt vettem észre, hogy eventek alatt sokkal szorgalmasabban dobálja az aranyakat. Én kinyitottam már reapert és zaryát (hogy nektek már ne kelljen, tudom, hogy itt a többség nincs oda érte
) , amiknek nagyon örülök, így nyugodt szívvel vehetem meg mcree-t és zent
. Symmetra is baromi jól néz ki, de mivel eddigi 8 hónapom alatt a játékban mentem vele kemény 15 percet, ezért 3ezret nem verek el rá.
Ezeken kívül volt még egy toa disznónak, és 500 gold. -
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
Az igaz, hogy az összes többi halloweeni témájú skin, ami érkezett, ez meg nagyon nem, nem most kellett volna ellőni szerintem sem, nem illik a sorba.
Ami nekem nem tetszik és szerintem elrontottak, hogy belső nézetben van a kezén egy hatalmas, foszforeszkáló kék csík, streamen láttam, eléggé elvonja a figyelmet harc közben. Ezért lehet, hogy nem veszem meg, ha nem dobja ki.oxox: vannak olyan karakterek, akik állandóan kapják a jobbnál-jobb skineket, gondolom mert ők a plakát arcai a játéknak (pl tracer genji vagy mcree), de vannak nagyon elhanyagoltak. Szegény orisával se nagyon kezdtek semmit, van egy eléggé "meh" uprisingos skinje, és ennyi. De hanzóval kapcsolatban sem erőltetik meg magukat, a cyberninja őt megmenti, de ezen kívül csúnya és ötlettelen az összes skinje. D.va se egy nagy eresztés, pedig neki elég nagy fanbase-e van, és a mechben sok lehetőség lenne, a cruisert is csak azért mondom jó skinnek, mert maga D.va szép és ötletes, de a mechje pocsék.
Szerintem Zarya ezekhez képest egészen jól áll, mondom, nekem a súlyemelős skinek nagyon bejönnek, most is azt használom, de neki jó a téli is, ahogy mondod, és az anniversary-s se rossz, bár ott inkább csak fps nézetben a fegyver tetszik. Plusz valamiért nekem ez az új 80-as évekbeli az egyik legjobb skin eddig a játékban
. Érdekes mennyire más mindenkinek az ízlése. -
freeknight
őstag
Percre pontosan este 8-kor indult is az update

Most már csak engedjen játszani még 10 előtt
-
freeknight
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Vannak jobb és rosszabb periódusok, én most épp egy jobban vagyok. Szerintem jobb, mint az előző szezon, valamiért mostanában alig játszom kisgyerekekkel, de ezt nem a suli számlájára írom, mert délután se nagyon futok velük össze. Vagy csak nem használják a voice chatet

-
freeknight
őstag
Na ilyen se volt még velem, hogy önhibámon kívlül dobott ki a kompetitívről.
Szaros t-home modem hirtelen megszakadt, majd kellett neki kb 2-3 perc, hogy lábra álljon... ráadásul olyan meccsről dobott ki, ami biztos nyerés volt, és kevesebb, mint 20 mp maradt hátra. Igencsak frusztráló, főleg, hogy levett vagy 50 sr-t, 2 napos climbing munkám veszett kárba...Jut eszembe, mi a véleményetek junkratről? Szerintem sürgős nerfre szorul, most már 10-ből 9 meccsen pickeli valamelyik oldal. Túl erős az alap fegyvere, az aknája, plusz a játék egyik legerősebb ultija van a kezében, ami piszok gyorsan is tölt.
-
freeknight
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Majom az egyik legjobb diver, szépen beugrasz vele, és ha ügyes vagy, le tudsz szedni 1, vagy akár 2 healert, ha meg még ki is tudsz vele ezután ugrani és életben maradsz, akkor kb be is húztátok a pontot.
Orisa pedig védelemre jelenleg a leg op-bb tank, ha az ellenfél nem dive-ol, hanem csak szemből próbál támadni, kb esélytelenek. -
freeknight
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Most már 30 másodpercenként tud újraéleszteni, de csak egyetlen karaktert, ezzel megszűnt a "teljes csapatot kiírtom, de a sarokban kempelő majd berepülő mercy megnyeri a meccset" szindróma

Az viszont tény, ha jó embert éleszt, az új ressurect néha még hasznosabb is, mint a régi, pl ezzel ha ügyesek, nonstop életben tud tartani egy egész csapatot sakkban tartó orisát vagy bastiont.
-
freeknight
őstag
válasz
DJGABI
üzenetére
De úgy őszintém, mi a haszna az odamondogatásnak? Néha nálam is leszakad a gépszíj, de általában max csak annyit érek el vele, hogy az addig szarul játszó, de legalább normális karakteres dps még inkább behisztizik, és bevált Torbra, vagy az örök klasszikus Hanzora, akivel még szarabb

Úgyhogy én szerintem bannoljanak csak, én már a trollokra nem is pazarlok szót, egyszer szépen megkérem, hogy fontolja meg a váltást healre vagy tankra, ha nem, akkor kérdés nélkül váltok el dps-re, hogy legalább valami killünk legyen. -
freeknight
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
Én goldon játszom, ott egyszerűen még nem elég skillesek, hogy lelőjék symmet, úgyhogy majdnem beelőzött, de végül csak sikerült nekem elérni előbb a 20 killt.
Iszonyú vicces nézni, hogy ott ugrál soldier körül symmetra, és egyszerűen nem tud vele mit kezdeni a soldier, simán beégeti
DM-re nagyon jó még doomfist is, máűr aki tud vele játszani, meg genji is, ő főleg azért, mert simán el tud menekülni falmászással, és könnyen tud killt lopni. Junkrat nekem nem szokott problémát okozni, mert én általában Reaperrel megyek. Mcree se rossz még, amennyi sebzést kioszt jó kezekben, meg azok a hősök, akiknek van self healje (+sombra, ő ráadásul mindenki elől ki tud zárni egy életcsomagot, viszont őt nem gyakran hozzák).
BaLee: szerintem genji azért jó a pincében, mert simán kereket tud oldani (mármint ha azon a részen van, ahol nincs tető).
Nekem tetszik az új játékmód, inkább most ezzel szórakoztattam magam, mint a full troll off-seasonnel

-
freeknight
őstag
Most nekem se adja, az előző 2 eventen szinte meglett minden.
Most csak a mcree és a mercy skin esett ki, a régiek közül meg dva.
Farmolni? Vidd ki az arcade 9 győzelmet, ezen kívül pedig játsz és nyerj minél több rankedet. Vagy vehetsz ládát
(Én minden eventen megajándékozom magam 2x11 db ládával, azt a 6 ezer forintot megéri). -
freeknight
őstag
Ha meg 10 meccsedből 9-en lenne leaver az lenne a baj.
Én még szigorúbban büntetném, első alkalommal is 24 óra eltiltás, és 3 leave után season ban. Ha a kövi szezonban is bannolnak, akkor permaban rankedről. Az idegbeteg pistikéktől tisztulna a játék, akinek meg szar a gépe/nete/áramja, csináltassa meg.Ha nem is akarattal, de akkor is leave, rontja a többiek játékát.
Sokan csak az sr büntik emelését javasolják, az meg azért lenne jó, mert csak megkönnyítenék a derankerek dolgát

-
freeknight
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na látod, ezért jó ez. A sok kis majom menjen csak dm-et tolni, a ranked meg megmarad nekünk ez alapján az elmélet alapján
. De sajnos nem így lesz.Kellett már a deathmatch, mint egy falat kenyér, végre lehet normálisan is gyakorolni csak a célzást és a karaktereket, mert a qp erre alkalmatlan volt.
-
freeknight
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Már rájöttem, hogy rankedet kell menni, azon legalább tiszta lappal indulsz (bár 2 perccel hosszabb, sejtelmem sincs miért, ettől egy cseppet sem lesz "komolyabb").
-
freeknight
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Persze ott ugrált meg lődözött, sőt még írkált is
. De a spawnról nem mozdult ki. -
freeknight
őstag
Ma is kiderült, ha elég jól játszol, egy retardált nem veheti el a győzelmet

Hollywoodon 3-3 után hosszabbítás, hülyegyerek tracerként meccs végéig (!) állt spawnon, pedig egyáltalán nem játszottunk rosszul, nagyon kiegyenlített meccs volt, már nem is tudom min sértődött be.
A többieknek fel se tűnt, én már jóval hamarabb észrevettem, mert nem nézek killcamot. De mindenki ment előre, beleadott 100%-ot, első hosszabítás körben overtime-ban eltoltuk a payloadot a feléig, defend oldalon meg az ellenfél 30%-ot se tudott elfoglalni.
Tulajdonképpen 5v6-ban hoztuk le, nagyon szép volt. Gyereket természetesen jelentette mindenki a csapatból, de gondolom semmit nem fog kapni...
-
freeknight
őstag
válasz
bombibmw
üzenetére
Semmi probléma nincs az életkorával, a 10 év alatti vérpistikékkel szoktak lenni nagyon gondok, most nyári szünetben ezek megszaporodtak, de nem is értem, éjfélkor egy ilyen kis gyereket hogyan engedhetnek játszani, ezeknek nincsenek szüleik? Na mindegy

Kicsit gyakorolgasson quick playben, ismerkedjen meg a karakterekkel, bár 25-ös szintig nem is lehet kompetitívet játszani. De még akkor se kezdjen neki, rankedbe beszállni 50-60-as szintnél érdemes.
A szerepkörökkel kell elsősorban ismerkedni, vannak támadó és védekező hősök, ez a DPS osztály, vannak a tankok, és vannak a supportok. Egy csapat általában akkor működik jól, ha mindegyik osztályból van 2 a csapatban. Védekező dps-eket általában védekezésre éri meg hozni, támadni is lehet velük, de ehhez kell egy kis tapasztalat már.
Ha nincs nagyon lövöldözős játékokkal tapasztalata a hölgynek, akkor érdemes első körben olyan hősökkel kezdeni, akikkel nem nagyon kell célozni. Mercy, Mei, Symmetra, Winston, esetleg még pharah és reaper (ha közelről támad) is jó lehet kezdésnek. De majd úgyis kitapasztalja, melyik hős jön be neki a legjobban.
Voice chatet érdemes használni, ott egyszerűbben lehet kérni healt, be lehet jelenteni, ha hátbatámad az ellen, de ha neadjisten illetlen dolgokat szólogatnának be, akkor P betűvel lehet felhozni a menüt, ahol tiltani lehet a hangcsatornát.
Szerintem tetszeni fog neki a játék, hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- BestBuy topik
- iPad topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Konteó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)