Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
19.207 xp, kicentizve a köv láda, kb 21.000 pénz...jöhet az event!!!!!
várós nagyon 
20:00-tól jön ugye?
remélem junk-nak tényleg lesz olyan dungeon keeperes skinje
-
bazs0811
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Osztom, a hétvégén végig 7 évesek...a feleségem meg itt savaz közben hogy kikkel játszok

-
-
horvi0813
tag
Igen ez érdekes, hogy egyből neki ugrik mindenkinek...
Válasz: a játékot rengetegen nyomják még én pl. abbahagytam szerintem Blizzard se tudja mit akar vele... Balancolni nem tudnak 2hetente változik a meta, toxic a legtöbb player nem csak itthon. Minden hülye 9éves ezt nyomja ha elmúltál 20 éves hamar ki lehet égni belőle. -
oxox
addikt
válasz
Brenor
üzenetére
azok vagyunk...
...ennyit rólad ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
segítek, mert látom gondok vannak...nincs itt fix csapat, ha éppen vagyunk annyian, akkor játszunk (de fogy a ph! ow bázis).
Amúgy mit hisztizel?! megnyitod az összefoglalót, ott van a pc játékosok listája (de nem kevés embernek az aláírásában is szerepel a bnet tag), szépen bejelőlgeted őket, és rájuk irsz...így szokott ez menni, vagy úgy látod, hogy pörög a topic?én mostanában nem is ph! játszok annyira kikopott a csapat (kiégtek)
-
Brenor
aktív tag
Jófejek lehettek ti is mit ne mondjak. Ennyit a társadalmunkról.
-
Pedro78
senior tag
Franko, akkor nalam most tuti azok esnek majd a ladakbol. Bar ugysincs meg egyik sem szal orulok.

-
Pedro78
senior tag
Elerhetoek lesznek vajon a tavalyi skinek is?
-
Brenor
aktív tag
Szerintetek túl nagy kérés az, hogy találják egy normális csapatot akikkel lehet élvezni a játékot és együtt fejlődhetünk? Szeretnék egy olyan csapatban lenni, akikkel vagy teamspeaken vagy voice chaten beszélünk egymással és arra törekszünk, hogy egy jó csapat leszünk. Valahányszor kiírom ezt mindig tojnak a fejemre. Túl nagyok az igényeim vagy ilyen nagy tróger a magyar játékosok nagy része?
-
saen
veterán
Új skinek, nem rossz

-
freeknight
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Vannak jobb és rosszabb periódusok, én most épp egy jobban vagyok. Szerintem jobb, mint az előző szezon, valamiért mostanában alig játszom kisgyerekekkel, de ezt nem a suli számlájára írom, mert délután se nagyon futok velük össze. Vagy csak nem használják a voice chatet

-
KisTücsök
addikt
Ez a season is hasonlóan rákos, mint a nyári? Vagy azért jobb lett valamivel, most, hogy elkezdődött az iskola.
-
chopin42
addikt
Szevasztok! Lenne 2 ostoba kérdésem, kérlek ne haragudjatok!
Hogyan tudom a legolcsóbban beszerezni as játékot+ Ez kb mennyi?
Másik: milyen gyakran van ingyenes hétvége? Witcher 3 miatt alig játszottam vele, és ez alatt nem győzött meg, de asnék még egy esélyt vásárlás előtt, videók alapján nagyon bejön. -
burny
aktív tag
Junk tényleg jó, ultija önnmagában nagyon kaki volt, lassu volt, alig volt hp-ja, most ér valamit, 2 akna nagyon jó, sokkal mobilisabb. Direkt találat meg még mindig nehéz, ha van orisa a másik csapatban akkor tuti hozom.
És eddig nekem egyszer volt csak problémám a kapcsolattal, pont comp közben...
-
oxox
addikt
válasz
Joezyka
üzenetére
junk igy jó, ahogy van...hagyják csak békén

kerékről nagy story-k vannak, hogy hol átmegy...hát platina szinten pont nem szabad sokáig húzni, mert mindenki rámozdul, és oda az ulti....hirtelen, váratlan helyről, gyorsan kell tolni.de nagy divat lett valóban...cimbi szerint most minden "hülye 10 éves német kisgyerek azzal tolja, aki meg eddig is jó volt vele, az egyedül lehozza a meccset" ...180+ órával én örülök a két aknának
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bazs0811
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Nekem tegnap azt csinálta amit még soha, felugrott 850-900 ms-ra a pingem, majd néhány perc múlva 200-ra le, majd ismét fel...pedig nem ment semmi a háttérben, ha megy is akkor sem nagyobb a pingem 50 ms-nál. 3 kört mentem a másodikon stabil 10-140 ms votl ap ing a harmadikban pedig ismét magasabb. Le is buktam vagy 90 SR-t
-
saen
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Én még nem játszottam amióta buffolták, legalábbis nem sokat, de az összes profi szerint túl van tolva. Ez csak jelent valamit

-
freeknight
őstag
Na ilyen se volt még velem, hogy önhibámon kívlül dobott ki a kompetitívről.
Szaros t-home modem hirtelen megszakadt, majd kellett neki kb 2-3 perc, hogy lábra álljon... ráadásul olyan meccsről dobott ki, ami biztos nyerés volt, és kevesebb, mint 20 mp maradt hátra. Igencsak frusztráló, főleg, hogy levett vagy 50 sr-t, 2 napos climbing munkám veszett kárba...Jut eszembe, mi a véleményetek junkratről? Szerintem sürgős nerfre szorul, most már 10-ből 9 meccsen pickeli valamelyik oldal. Túl erős az alap fegyvere, az aknája, plusz a játék egyik legerősebb ultija van a kezében, ami piszok gyorsan is tölt.
-
bazs0811
tag
Szia! Segíteni nem tudok és meg sem nyugtat tudom, de nekem is van random disconnection. Néha napi 2-3 néha egy héten semmi. Rankedre általában vissza tudok menni de néha nem, 10-ből 9-szer akkor dob le ha nyerésre állunk
Nem találtam megoldást. Ausztriában élek, nem magyar szolgáltatóm van, német szerverek vannak közel és másnál nem tapasztalom én sem. BF1-et tolok én is néha még.Igen, minden season elején 10 besoroló meccs van.
-
Lavar
aktív tag
Tegnap meglett a rankedhez szükséges 10 meccs, azt hiszem 6 lose, 4 win lett a vége vegyesen, utána tett be goldba 2168 sr, nem tudom ez itt minek számít, gondolom átlagos.(?) Jól olvastam, hogy 2 havonta indul új szezon és minden szezonban új szintet kap a játékos? (Ekkor is 10 meccs kell hozzá?)
Habár ez annyira nem is izgat, sokkal inkább az a problémám a játékkal, hogy teljesen random időközönként server disconnected hibával kidob. Kompetitív módnál szerencsére vissza tudtam lépni és befejezni a meccset, viszont én többet játszom csak simán quick playre nyomva, ekkor viszont ha kidob egy 5-10 perc után, a bejelentkező képernyőnél nem aktív a login. Ki kell lépni a játékból, és újra be, ekkor viszont nem tudok visszamenni ugyanarra a szerverre, és már kaptam is egy ilyen -75%-os xp bant.
Ami leginkább bosszant, hogy más játékkal nincs ez a probléma. BF1-nél ritkán előfordul, de közel sem ilyen sokszor mint ennél, pedig sokat megy az is.
Van, hogy napokig teljesen jó, aztán rájön egy ilyen időszak, majd másnap, vagy harmadnap megint jó.
Először modem reset oldotta meg, de most megint elkezdte.
Ezt és ezt megcsináltam de semmi.
Bizonytalan vagyok, gondolom mivel nem mindenkinél jelentkezik a probléma, a UPC-s nettel lesz a gond, viszont az meg furcsa, hogy csak ezzel a játékkal.
A kérdésem, hogy másnak volt/van ilyen gondja, és hogy sikerült megoldani?szerk.: Ezzel a progival is megnéztem, jelzett is valami adatcsomag vesztést, majd leellenőrzöm párszor, aztán lehet tud valamit kezdeni vele a szolgáltató.
-
NyxNyxNyx
addikt
Mondjuk widow pont az, aki ha gold, akkor már baj van. Nem az a Tracer/Soldier/DVa féle belelövök mindenkibe 1 golyót és kapom a killet féle. (hacsaknem smg-zik folyamatosan)
Ettől függetlenül még lehet, hogy nem működött ott a widow, vagy sok felesleges killje volt. Vagy nem tudom.
-
oxox
addikt
...persze ha van mellette obj time, dmg (silver, bronze akár), akkor már a fenti kijelentés nem állja meg a helyét.
de mikor a random csapattárs widow azzal jön, hogy dehát gold killje van, úgy, hogy esik-kell a csapat többi tagja, no akkor határozottan azt érzem, hogy pont semmit nem jelent, mert bevitt 300dmg-t összesen mindenki más 5-10x ennyit, csak éppen Ő fejezte be mindig....ill. annyit, hogy a hero10évespistike ezzel tudja megmagyarázni (magának, és nekünk), hogy a csapat sz.r, pedig Ő milyen fa.za widow.
-
bazs0811
tag
De ha arany van kill, obj.kill meg dmg-ben is az már jelent valamit. Plusz Lucioval könnyen lesz gold obj. time és heal is. Egy medál szerintem sem jelent sokat de ha 4-5 arany/silver medálod mondjuk egy Zenyattával míg van 3 dps a csapatban, az már valamit elárul. Egyébként aki chaten tolja a medáljait mindig annyit mondok hogy szép, de nem ez az objective, nem ettöl lesz win/lose, de hát na...hiába.
-
BaLee
addikt
Így van. A damage többet mutat(na) bár ott meg bezavar, ha a pajzsot lövöd, bár erre én azt mondom, hogy azt is le kell szedni. Ha más tiszta célpont nincs, én mindig Rein vagy Orisa pajzsát bontom. Aztán ha leesik a pajzs mehet a móka. Voltam már bronze killes 15000 körül dmg--vel mert mindig más ölte meg őket végül, de nem bántam. Inkább az szokott zavarni, ha valakit lelövök 10-20hp-ra, majd megöl és utána még leszed 2-3 embert mondjuk az ultival. Pharah tipikusan ilyen szokott lenni, mert ugye az aranyszabály, hogy phara-t csak soldiernek szabad lőni más hozzá sem érhet, még akkor sem ha épp fejmagasságban repked.

Múltkor nekiállt fikázni a csapatunkból Hanzo, hogy Soldierként miért nem nekem van gold medalom miért neki. Ezzel mondjuk nekem az jött le, hogy Hanzo szerinte is szar hős, de ő valahogy jó vele, én meg szar. Majd átvette a csapat is és felváltva szidtak engem chatben pedig nem voltam különösebben béna, és a végén elég simán nyertünk. Bár megint rezgett a léc, hogy oké ha ennyire szar vagyok akkor jövök törpével és ütöm a bejáratnál, de végül mégsem tettem, meg ezekért a "kedves" csapattársakért megéri küzdeni.
Van amúgy valami auto mute a játékban? Én nem használok voice-ot, de engem folyamatosan abban szidtak, amire írtam vissza valamit amiben szerepelt a retard szó és utána többet már nem tudtam írni...
-
brumi1024
veterán
Egyetértek. Önmagában egyik statisztikának sem kellene védekezőpontnak lennie. A példáddal élve ki a fontosabb/jobb, aki mindenkiben picit sebez és gold killje van, vagy az, akinek gold dmg-je és mindenkibe 180-at sebez, vagy az érem nélküli Genji, aki az összes killt befejezi, mert jókor van jó helyen? A szinergiára kell menni szerintem.
-
oxox
addikt
szerintem a leghaszontalanabb statisztika a kill...márhogy kinek van pl silver killje.
nem téged bántva, tényleg semmi rosszindulat nincs benne, velem is sokszor előfordul, hogy Lucioval gold vagyok kill-ben (mondjuk az csúnya, mikor a dmg silver, vagy bronz)csakhogy pont mint Lucio-nál lehetek gold kill-es, ha kb 10 dmg pontot vettem le a 200-ból, mig más 190-et szenvedett bele. jól mutat, de amúgy nem jelent semmit kb.
-
bazs0811
tag
A ti soldieretek legalább rakott heal-t
Láttam valami popular youtube videót ahol azt elemezgették hogy 1 tank elég és ez az új meta stb....vannak akik ezt készpénznek veszik minden esetre. A másik eset hogy a kötelezö Hanzo-Junkrat mellé 10-böl 9-szer jön 1 tank 1 Genji és 1 healer aztán az hogy def vagy attack az mindegy. -
pohár
félisten
én ma sikeresen visszacsúsztam 2345-ről 1970-re, már át is lettem rakva silverbe... valami új meta van, vagy mi a fasz? attackra/defendre 3 DPS instalock, jó esetben van 2 tank, 1 healer, rosszabb esetben 1-1, meg valami töltelék a 3 DPS mellé

mennyi idióta van itt, áh... contestelni kéne, hogy ne nyerjen az ellenfél, mi soldierünk ott van a pont mellett, lerakja a kis healing bizgerentyűjét, és lő a pontra, közben nő a foglalás jelzője... ezek az idióták honnan jönnek?

-
pohár
félisten
-
oxox
addikt
majd elfelejtettem itt...kicsit személyeskedek
Aki a közelében van a topic gazdának ölelje meg (hiszen a mai az Ő napja : ) )

nyilacska amúgy örülök, hogy már ultra/epic/brutálon fut...csak játszani is kéne

-
bazs0811
tag
Nem symm map, nem is mondtam hogy mindig müködik de többnyire jót lehet darálni. Az oldalsó kijáratot védi két csapattárs, a felsöröl meg nem mindenki tud olyan messze menni hogy a turret ne érje el. Megindulnak ki a kapun általában Rein-nel a pajzs mögött én meg ráküldök egy bubit meg megyek leszívom az arcukat hipp-hopp. Amire majomra vált van teleportom és még mindig nem jöttek ki a kezdöröl. Utána symm kuka. Ha Genji, Zarya, Winston van az enemynél akkor eleve felejtös.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
stefyY
üzenetére
GTX 1060-al, OC-zett i5 6500-al (4,3-on ketyeg) és 16GB rammal Ultrán (tehát nem epic), kikapcsolt dynamic shadow mellett kaptam 75 fps-t amire azt mondom, hogy beton stabil és nem esik le az alá. Nyilván volt több is, de utálom ha ingadozik. Így lockoltam annyira, ami nem mozdul. Igaz 2560x1080-ban. (33%-al jobban zabálja a forrásokat mint a sima 1920x1080).
Most GTX 1080-al 150-re lockoltam, ez alá soha nem esik és természetesen ez már epic beállítás és minden minden csutka max, tehát nincs feljebb. Dynamic shadow is a legmagasabban.
Mindent összevetve, azzal a configgal Én a Medium alját mondanám Neked ahhoz, hogy ne essen be 60 alá. De ki kell próbálni, lehet picit alá lőttem.
-
bazs0811
tag
Junkertown def-en Symmel körberakom a kaput turettel, ketten védik a bal oldali kijáratot és 5-böl 4-szer alig tudnak kijönni kezdöröl illetve kb 45 másodperc alatt van teleportom. Aztán majd váltok az elsö checkpoint elött. Rommá lehet szivatni az ellenfelet egy ideig.
-
-
stefyY
őstag
Sziasztok!
Egy G4560 ( esetleg 4600 vagy 4620 ), valamint egy 1050Ti-vel hány FPS lenne várható majd 1080P full graphon? A válaszokat előre is köszönöm.

-
saen
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nekem nem ezzel van bajom, hanem a sok hisztis játékossal. Csapatjátéknál ügye a jobb csapat nyer, ez rendben is van, csak a sok hisztitől nehéz élvezni a játékot. Emellett a matchmakinget elég nehezen tudják belőni, még most is vannak olyanok a hivatalos fórumon, hogy panaszkodik a platina játékos, hogy leesett bronzba... Azért egy gyenge játékost nem kéne 2800-as rangra rakni... Van ilyenből sok, aztán amíg leesik a helyére addig egy rakat embert magával húz és ebből (is) lesz a sok hiszti. Lehetne még sokat dolgozni a matchmaking rendszeren, de hiába van a hatodik szezon már, ennek nyoma sincs a kommunikációban, illetve látható nyoma sincs. Szerintem ez a fő baj a játékkal...
-
BaLee
addikt
Imádom az okos társakat. Van ez az új map a Junkertown. Nagyon tetszik. Nyomtunk rajta két olyan meccset, hogy mindkét team 2x tolta végig a payloadot, majd a 3. 1 perces hosszabbításban dőlt el a meccs. Annyi volt a titka, hogy Bastion a szekérre támadóként és Reinhard és/vagy Orisa, pajzs elé váltogatva és dara végig.
3. körre az ellenfél újat húzott, Hanzot pickelt valaki amivel jól is tolta és ultival kinyírta az egész payloades brigádot.
Na mondom ez tuti taktika, jött is egy új meccs ezen a mapon. Bastiont pickelem, kérem őket, hogy valaki hozzon pajzsost védeni. Levezettem nekik, hogy így simán nyerünk. Nem hozott senki. Még így is simán lehetett darálni Bastionnel a nagy tér miatt, simán gold voltam így is, csak én öltem szinte, mégis nekem puffogott mindenki, hogy váltsak már, mert mindig meghalok. Ami amúgy így is volt de legalább előtte 2-3-at megöltem. Első kapun jutottunk túl, ellenfél meg végiggyalogolt rajtunk simán. Ilyenkor tudom a fejem verni a falba.

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Én ezért utálom, más hibái miatt szívni, kinek van ehhez kedve? És ha mégis nyerek 4-5 játékot, a blizzard azzal hálálja meg, hogy direktbe rak mellém olyan játékosokat, akik nagy valószínűséggel többet hibáznak, mint én. Egy játék, ami direktbe szivat, 'fairplay' 50% win rate nevében.
-
Eugene Roe
őstag
Lehet, mi mondjuk 6-an megvettük már béta alatt, de 6 hónap alatt mindenki kiégett
Az a baj, hogy kevéssé a bravúros megoldások, mint inkább a másik pici hibái döntik el a meccseket. Reinhardt kivédi pajzzsal a másik reinhardt ultiját, vagy nem védi ki?! Ez pedig kevéssé motiválja a casual játékost. Lol-ban ez jobban meg van oldva. Nem lehetne egy hős mindkét csapatnál, vagy legfeljebb csak 2 vagy valami ilyesmi kellene. Persze ezt kblehetetlen megoldani, főleg most, ennyi idő után. -
saen
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Koreában és Kínában a legnépszerűbb a játék egyébként.
-
-
MeghaL0L
addikt
A PUBG őrület után, talán az OW - val játszanak a legtöbben. Cáfoljatok ha tévedek, utolsó infóm ez.
LnB:
Dehogy is! Csak a régi szép emlékek. Semmi gond, csak érdekes, hogy mindig - mindig visszakászálódsz az OW-hoz. Pedig amit ez a játék tőled kapott. Na az a nem semmi!
-
saen
veterán
Ebből a csapatból IDDQD-t ismerem csak, ő meg egy csapatban se bírt megmaradni huzamosabb ideig, hiába jó játékos. Dallas lesz a régi EnvyUS + Seagull, ők nálam a nyugati favorit továbbra is.
A ligára én is kiváncsi leszek, pénzt beleteszik az biztos, kérdés nézni fogják-e. Az biztos, hogy a befektető keresésben jól dolgozott Blizzard, számomra továbbra is a játék kérdéses, illetve honnan lesz néző. Egyelőre nagyon gyengén teljesít twitchen, bár lehet azért is, mert nincs mit nézni.
-
.LnB
titán
válasz
Ochocinco46
üzenetére
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez égés legyen. De csak azért mert olyan emberek vannak a háttérben akiktől leesik az állam. Morgan Stanley is teljesen bizakodó, és a jelentésük is ajánlja a befektetést. És ilyen Wall Street-i cégek csak értenek hozzá.
-
.LnB
titán
San Francisco team reveal video: [link]
Kezd komollyá válni ez az OW League. Hihetetlen milyen emberek állnak be mögé befektetőként. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz ennek a "vége".
-
Lavar
aktív tag
Hali!
Free weekend alkalmából kipróbáltam a játékot (nem most először, egy korábbi ilyen alkalomnál is már), épp az előbb szakadt meg a kapcsolat, olyan fél órát még engedett játszani a rendszer, elvileg tegnap lett vége, mindegy is.
A kérdésem, hogy tudja valaki körülbelül mennyi az aktív játékosok száma? Úgy értem, megéri még megvenni? Páromnak annyira tetszik, hogy gondoltam a 25 eurós standard editiont megveszem, ez az egyetlen játék, ami elé leül, meg nekem is kezd megtetszeni, bár van más fps ami inkább lefoglal.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudom én most utánaolvastam és ahány ember, annyi féle tapasztalat.
Van, aki Korea-t írta a legrosszabbnak, csak nem értjük ezért nem tudjuk.A nyelvi korlátok nagy befolyással vannak az egészre.
Ami például nekem érdekes, hogy nagyon ritkán találkozok OW-ban saját nyelven beszélő/ordibáló emberekkel, pedig ez cs go-ban és dotában is nagyon gyakori.
-
saen
veterán
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Azok a profik akik körbeturnézták már a fél világot és játszottak az összes szerveren, ezt a rangsort állították fel, legrosszabbal kezdve:
Nyugati part USA, EU, Keleti part USA és végül Korea. A két legrosszabb elég közel van egymáshoz, keleti part még okés és Korea messze a legjobb. Hülyék persze mindenütt vannak... -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
horvi0813
üzenetére
+k-adi
Nézek NA streameket különféle játékokról és nekem ez teljesen egyértelműen lejött, hogy kisebb százalékban toxic-ok ott az emberek. Hol állítottam egy szóval is, hogy ott nincsenek toxic emberek? Ez egy globális probléma.
A magyarokról amit írtam elolvashatnátok mégegyszer, mert úgy látom nem sikerült megérteni.
-
horvi0813
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem találtam megoldást. Ausztriában élek, nem magyar szolgáltatóm van, német szerverek vannak közel és másnál nem tapasztalom én sem. BF1-et tolok én is néha még.

TBT