Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
venom8888 #18120 üzenetére
Ha megvan nekik a kártyára írt név, kártyaszám, lejárati idő, cvc2 kód és a kártyára engedélyezve van a netes vásárlás X összeghatárig (amit ugye a netbankban lehet beállítani/módosítani rá), akkor interneten. Európán kívülről tud vásárolni vele, mert a 2FA kód csak az Unióban kötelező...
Ahogy régebben is írtam nekem épp ezért van a plasztikon a netes vásárlás letiltva... vagy 10 forint összeghatárra állítva... -
axioma
veterán
válasz
venom8888 #17976 üzenetére
en is azt gyanitom, egyszerubb ha bemesz, es a sajat szamladon levo megbizast torolteted (ha van telefonos kodod, elvi akadalya nem kene legyen hogy megoldjak ott is)
ha most csak kiszeded az o app-jabol, attol meg hozzaferese marad, sot akar vissza is aktivalhatja valoszinuleg -
vnorbi
aktív tag
válasz
venom8888 #14407 üzenetére
Az OTPdirektben volt lehetőség a SmartBank regisztrációk karbantartására (beléptél weben és lehetett törölni a különböző telefonokat, így legközelebb újra kért jelszót, ha onnan léptem be).
Szóval régen volt ilyen, és a Digitális Szolgáltatások hirdetménye szerint az InternetBank beállításai közt is van "Regisztrált eszközök lekérdezése, letiltása" lehetőség. Itt próbálkozz.
-
Beni2360
félisten
válasz
venom8888 #14407 üzenetére
Biztos szinkronizál a két telefon és a nálad elmentett jelszavak nála is frissülnek. Ujlenyomattal belépve vagy pin kóddot használva már szerintem nem tudna. Hogy miért van a te bankszamlad oda is telepítve az már más kérdés. Ha nem akarod akkor a playon keresztül talán lehet onnan tőrőlni?
-
IntelKiller7
veterán
válasz
venom8888 #14078 üzenetére
OTP Bonus hitelkártyát, csak személyesen lehet felmondani? Vagy elég, ha törlöm az OTP appban a kártyát és viszlát?
Megint jött a szokásos biztosítás -1980Ft és -400Ft zárlati díj. közben 16e Ft-os takarított meg eddig a kártya. Most azért az 5-10 ezerért év végén nem éri meg szarakodnom vele..
-
peanar
senior tag
válasz
venom8888 #13919 üzenetére
A díjnet nem jobb, az csak egy plusz lehetőség, alternatíva.
Én pl olyan szolgáltatóknál használom (víz, hulladékelszállítás) akik nem rendelkeznek alkalmazással és nincs kedvem a csekkekkel bíbelődni.
Szerencsémre mindkét szolgáltató elérhető a díjneten, így az aktuális számláikat ugyanúgy telefonról (pár kattintással) el tudom intézni.De pl az otbp alkalmazásában beállítható időzített vagy rendszeres utalás, ami akár szintén segítség lehet.
-
peanar
senior tag
válasz
venom8888 #13916 üzenetére
Fizesd kártyával a szolgáltató alkalmazásain keresztül, annál olcsóbbat nem találsz (az ingyenes).
Amelyiknek nincs alkalmazása, vagy mindent egy helyen szeretnél kezelni (persze ez szolgáltató függő) add hozzá amit lehet a díjnet-hez + icsekk fizetési lehetőség, így szintén tudsz kártyával fizetni icsekk alkalmazással a simple-n keresztűl ami szintén ingyé van és nem kell hozzá más, csak egy mobil.Hogy a te csomagodban az átutalás vagy a csoportos beszedés az olcsóbb, azt neked kell kiderítened....vagy guglibarát vagy az ügyfélszolgálat megmondja.
-
GabN73
addikt
válasz
venom8888 #10476 üzenetére
Webes felületen, állandó átutalási megbízást tudsz adni.
Belföldi forint átutalás menüben értelemszerűen kitöltött adatok után látni is fogod, az Átutalás gyakorisága részt. Ott be tudod állítani hogy az első utalás mikor menjen, alatta pedig akár napra pontosan.
Vagy ha van csoportos beszedési lehetőség, akkor a Közüzemi számlák, beszédesek menüpont. De oda kell A jelű azonosító meg fogyasztói azonosító
-
blg
senior tag
válasz
venom8888 #10476 üzenetére
direct debit=csoportos beszedési megbízás
de szerintem kicsi a valószínűsége, hogy a közös képviseletednek van ilyen szolgáltatása (nekik szerződniük kell a bankkal - inkább a nagyobb szolgáltatóknál van ilyen, mint pl. áram, víz, gáz, telekom szolgáltató)
helyette rendszeres átutalási megbízást adhatsz fix összegre, a ház bankszámlaszámára
-
emeritus
tag
-
axioma
veterán
válasz
venom8888 #7835 üzenetére
Mivel kozeli hozzatartozonak utalsz elektronikusan, nincs semmi latnivalo Nav szempontbol. Ajandek vagy kolcson is lehet minden tovabbi nelkul, a lenyeg h nem kp es kozeli hozzatartozo. Bar en kertem mar elektronikusan nem rokontol is 2M-t kolcson, ott se inditottunk be semmi veszcsengot, pedig kulon vizsgaltak mert elsore egy cib hiba alatt lett elkuldve....
-
vnorbi
aktív tag
válasz
venom8888 #7835 üzenetére
Ha fél az adóhivataltól, akkor ne hozd ilyen helyzetbe. Nekem is voltak családon belüli pénzmozgatásos ötleteim, de örülök, hogy az első aggály felmerülésekor inkább lefújtam, és mindent a saját nevemben intéztem.
Ha ez most ilyen fontos, akkor inkább utald be a TransferWise számládra a pénzed (ha még nincs GBP számlád náluk, akkor nyisd meg), váltsd át forintra, amikor jónak érzed az árfolyamot, aztán ráérsz tesztelni az OTP-be utalást. Ekkora összeggel nincs tapasztalatom, előfordulhat, hogy megkérdezik a pénz forrását, de ez akkor is benne van, ha közvetlen utalást indítasz pihentetés nélkül.
Ha esetleg ez még segít, az OTP-s egyenleglekérdezéshez nem kell jelszó, ha tartozik a számlához bankkártya. Az Egyenleglekérdezés oldalon a kártya utolsó 10 számjegyével és a számlaszám utolsó 3 számjegyével megnézhető az egyenleg (a számlatörténet viszont nem, úgyhogy tudni kell, mi volt korábban, és mire számítasz). Bár ha tudod, hogy nem jött meg a pénz, akkor az egyenleg sem segítene, de akkor szerintem a rendes OTPdirektes belépésből sem fogsz több infót kinyerni.
-
emeritus
tag
válasz
venom8888 #7833 üzenetére
Így világosabb a helyzet és láthatóan van már ismereted is. A konverzió mindközönségesen a deviza átváltása, ezt esetedben a Transferwise végzi, ami erre való, jó megoldás. Buktatók a külföldi és hazai bankok közötti pénzmozgatásban lehettek volna, erről így nincs szó. A hazai pénzmozgatás, azaz egyes OTP számlák közötti utalás költsége általában maximált, csomagfüggő, a szóbanforgó összegnél a maximum lesz, ez mintegy 6-8 eFt lehet.
-
emeritus
tag
válasz
venom8888 #7828 üzenetére
Az általad említett összeg elég jelentős ahhoz, hogy tisztázd a költségeket. Egy külföldről indított műveletnek lehetnek buktatói, különösen akkor, ha konverzió is történik. Javaslom, hogy indíts egy chatet az OTP weboldalán. ha van erre időd. A chat szövegét lekérheted e-mailben, hogy átgondolhasd. Jó javaslatot akkor kaphatsz, ha pontosan leírod a helyzetet.
-
Peter.70
addikt
válasz
venom8888 #7830 üzenetére
Ha két különböző számla és SMART számlacsomagról megy az utalás, akkor 6000 Ft ( Csak ha internetbankon keresztül végzed az utalást ). Ha másik számláról, akkor a kondi listából kell meg nézni. Saját számlák között ingyenes, ha a főszámla SMART, egyébként megint csak a kondi listában van leírva. Ha külföldről utalsz devizában Ft-os számlára az nagyon drága lehet, de ez is a kondi listából derül ki. De ha Mo-on vagy akkor a legegyszerübb bemenni fiókba és elintézni a netbank hozzá férést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest