- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Mintha nekem is lett volna vele gond mikor először próbáltam. Próbálj rá még néhányszor ki-be lépkedés után. Meg ugye vagy valami szarokat is el kell hozzá fogadni talán.
De azzal érdemes tisztában lenni, hogy külön devizaszámlát kell nyitni minden pénznemhez amit szeretnél és csak odafele válthatsz középárfolyamon, vissza már nem.
Illetve csak hónap elejével aktiválódik vagy mi. Plusz csak nappal és hétköznap használható. Összességében egy nagy kutyaszar szerintem.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz zsoltzsolt #13837 üzenetére
Gyanítom igen. Elvileg ha a hozzáadott kártyára rányomsz akkor az NFC képes app az megnyitja teljes képernyőre, míg a másik nem csinál vele semmit.
-
atillaahun
veterán
válasz AssAssynn #13634 üzenetére
Ha nem kérték hogy utalj el ennyi-annyi pénzt ide-oda, akkor szerintem sincs miért aggódnod. Bár engem 10 év alatt még egyszer sem hívott fel az OTP, nem tudom mitől függ.
Meg ugye a rögzített hívást szokták még mondani az elején hogy egyezz bele, csalók lehet nem ennyire kifinomultak pl.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Attól hogy nem fizet rá semmi kamatot, még megtakarítás, mert ott gyűjtögetheted a pénzed egy későbbi célra. Amire te gondolsz szerintem az a befektetés, arra valóban nem a bankok valók.
Szintén tudom javasolni a rövid lejáratú (3-6-12 hó) Diszkont Kincstárjegyet a MÁK-nál. Az ottani számla ingyenes, viszont kicsit több megértést igényel a működése és havonta kell vásárolnod a pénzedből állampapírt. Illetve kis összegeknél nyilván annak sincs számottevő hozama.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz donjohnson #13555 üzenetére
Ja én is csak erre tudok gondolni, hogy a 13-as Android miatt. De azért beállítási lehetőség igazán lehetne rá, hogy ne idegeljen ki, mert innentől meg már megint egyszerűbb a fizikai kártyás fizetés, mint ez a baszakodás.
Ha már M Authenticator, az meg érdekes mód pont fordítva működik, régi telón kérte az ujjlenyomatot, most viszont csak simán kiköpi az értesítést a zárképernyőre, nyomom hogy engedélyezés és már kész is. Fasse érti ezeket...
Nézem még ezt az OTP Simple Plus-t is, hogy felrakom kipróbálni, hátha... Viszont azt írja érintéses fizetés OTP Visa bankkártyákkal. Akkor a Mastercard-ommal meg se próbáljam? :|
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Üdv,
OTP Simple-nél NFC-s fizetésnél nem lehet beállítani valahogyan, hogy feloldott telefonnál Ne kérjen már még egyszer ujjlenyomatot mikor érintem?
Baromi idegesítő hogy feloldom a telót, érintem, majd megint ujjlenyomat és megint érinteni kell.
Előző telómnál ez jól működött, de mióta váltottam ez van. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest