Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bakelitlemez #14993 üzenetére
Így már értem, viszont nem próbáltam sose.
-
törölt tag
válasz
bakelitlemez #14993 üzenetére
meg persely is van... zsebeknek hívják
-
törölt tag
válasz
bakelitlemez #14991 üzenetére
Azt se tudom mi az a széfek opció.
-
bakelitlemez
csendes tag
Sziasztok!
Másnál is fenn áll az a hiba, hogy a Széfek opció a bevezetése óta nem működik? Egy széf létrehozása után mindig azt írja,hogy a következő banki munkanapon lesz majd használható, azonban ez folyamatosan áttolódik a következő munkanapra. Van egy széfem,ami több hónapja ilyen állapotban van
Facebookon írtam az OTP oldalának, ők azt írták, hogy náluk nem tudnak ilyen hibárólApplikáció újratelepítési, újra bejelentkezés már megvolt.
-
renegat1
tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Maradt a régi felületen való módosítás. Azt hittem, hogy talán fejlődtek annyít, hogy az új felületen is lehet módosítani. Ötödik nekifutásra a jelszót is eltaláltam a belépéshez. -
F.E.K..
senior tag
válasz
Oldman2 #14983 üzenetére
Igazából a telefonon esetleg futó rosszindulatú programok miatt, így ugyanis azok se tudnak képernyőképet készíteni.
Mondjuk azt nem tudom, hogy ez a képernyő felolvasokra is vonatkozik-e, ha igen a gyengén látók/vakok megjárták, ha meg nem, akkor mégiscsak hozzá lehet férni a tartalomhoz más programmal is...
-
renegat1
tag
Sziasztok!
Hol tudom a csoportos beszedési megbízást módosítani? Régebbi felületen megvolt, de itt csak beszedési felhatalmazást látok. Ott meg nem engedi módosítani, sem törölni. Ügyintéző szerint töröljem, és egy új megbízás kell. -
válasz
gingerbalm #14980 üzenetére
Én egy éve akartam egy átutalásról képernyőképet csinálni, de mind a tablet, mind a telefon "üres" képet csinált.
-
válasz
gingerbalm #14977 üzenetére
Egy éve biztosan nem engedi.
Biztonsági okokból. -
F.E.K..
senior tag
válasz
gingerbalm #14977 üzenetére
Beállították rajta valamelyik frissítéssel a megfelelő "Secure flag" -ot
(WindowManager.LayoutParams.FLAG_SECURE ha minden igaz).
Szóval nem nálad van a hiba, az alkalmazás beállítása okozza.
-
gingerbalm
aktív tag
Sziasztok!
Az app egy ideje nem enged képernyőfotót csinálni. Csak én bénázok, vagy ez általános jelenség?
-
akaido
addikt
válasz
jotzo01 #14330 üzenetére
Nálam a héten is próbálkozott egy férfi hang 30-as számról, hogy "asszongya" 120ezres eMag vásárlásom volt, adjam meg az összes biztonsági hozzáférésemet ellenőrzés céljából.
Mivel ez év márciusában sajnos bedőltem már egy hasonlónak(elég Dr.Ága tanulópénz volt) simán ráförmedtem, hogy lebuktál g@_i, szinte azonnal letette...
Még márciusban a feljelentés után a rendőrségen mondták, hogy rendőröket is becsaptak, annyira hihetően adják elő az egész "műsort".
Az interneten meghamisított, másolt magántelefonszámot használnak, a szám tulaja akkor éppen nem is tudja, hogy a nevében mire használják a számát. -
törölt tag
válasz
Grande Ale #14974 üzenetére
Valamelyik frissítés csinálja szerintem. Múlt hónapban sokat fizettem vele, nem volt gond. Most az érintéses fizetés is egészen hatékony.
Az a baj, hogy mindig ezt csinálják. Hol működik, hol nem. És minden egyes frissítésnél újratelepíteni az baromi macerás. Meg javasolják, hogy lépj ki és be a fiókba, meg távolítsd el a kártyát add hozzá újra, stb. -
Grande Ale
őstag
Nektek is azt csinálja a simple, hogy elsőre soha nem enged fizetni? Pl telefonszámát azzal szoktam fizetni, elsőre mindig hibát ír, másodjara engedi... Telepitsem újra, hátha?
-
törölt tag
A teljes ügyfélkörhöz képest, nem lehet jelentős szám. Nagyon kevesen használnak, fizetnek órával a többihez képest. De talán még telefonnal sem olyan nagy szám.
A Curve úgy látom csak romlott, nem javult, az eltelt idővel... Sokan kp felvét miatt is tartották. Szerintem a legjobb még mindig a Revo a 3 közül.
Addel, sajnos évek óta sok problémát olvasok a Curvnél, dupla terhelések egyéb technikai problémák. Én úgy ítéltem meg az előnyök kisebbek, mint a lehetséges bosszúságok.
-
yogibear
addikt
Én tavaly még Curve-vel "dolgoztam", alatta a webkártyával.
De mivel már megy a kártyájuk "hivatalosan" is, le fogom mondani, már nem kell a kerülő út... Amúgy sincs már haszna, nov 14 után a kp felvétel megszűnik (vagy fizetős lesz), plusz mostanság elég sok decline-ja van ahogy olvasom... -
yogibear
addikt
válasz
#64638144 #14967 üzenetére
Tudtommal Maestrót már nem adnak ki, csak Visa és Mastercard van..
[link]Az hogy a lejárt kártya helyett ki mit kap, a banktól függ...
Pl vagy 3-4 éve ráálltak arra, hogy a MC helyett Visa-t küldtek (gondolom jobbak a díjai) kb mindenkinek, aki csak idehaza használta, csak ugye a Visa-hoz vagy 3 évig nem volt telefonos app sem (Simple)...
Aki a lejárat előtt kimondottan kérte, hogy továbbra is MC legyen az azt kapta (régen volt itt a topikban, hol lehet jelezni nekik, a lejárat előtt)...
Nekem is Visa-t küldtek anno, az jövőre járna le, csak mivel végre van szeptember óta náluk is Google Pay meg Xiaomi Pay, stb... kicseréltettem MC-ra (szó nélkül ment), mert a Xiaomi órám csak MC-dal megy, Visa-val csak az újabb verzió, de nem adok ki ezért 25k-t, ha már van egy ami még egy éves sincs.
A Visa-t meg leadtam...a most futó világoszöld bankkártya az többféle számlacsomaghoz is van.
Igen...Visa online és MC online az alap kártyák a számlacsomagokhoz...
-
törölt tag
válasz
yogibear #14964 üzenetére
Ez viszont jó kiindulási pont lesz a jövőbeli kereséseimhez, köszönöm!
Tehát ha jól értelmezem, akkor akkor pl a most futó világoszöld bankkártya az többféle számlacsomaghoz is van. Amit viszont nem értek, hogy mitől függ, hogy ki milyen kártyát kap. Mert olvastam olyat, hogy írták emberek, hogy "most maestro-t kaptam, múltkor meg mastercardot".
-
törölt tag
válasz
karlkani #14961 üzenetére
Köszönöm, hogy bemásoltad! Amúgy fogalmam nincs, hogy mikor kötöttem a szerződést. Szerintem meg sincs az a papír mert több mint 10 éve volt. Azt meg kilencszer olvastam el, hogy "az ügyfél szerződés-módosítást kezdeményezett eltérő számlakonstrukció igénybe vételére vonatkozóan" mire rájöttem, hogy talán, de tényleg csak talán arra gondol a költő, hogy "nem váltott tarifacsomagot".
-
yogibear
addikt
válasz
#64638144 #14959 üzenetére
Én a múltkor azt akartam megnézni, hogy mibe kerül NET számlacsomagnál az egyenleg ATM-es lekérdezése.
ATM-es lekérdezés funkció nem a számlacsomaghoz tartozik, hanem a bankkártyához... annak a díjai között szerepelt mindig is...
Alapvetően 2 hirdetmény van: egy táblázatos a számlacsomagokhoz és egy szöveges a bankkártyákhoz, mert a kártyákhoz kapcsolódó díjak azonosak, csak attól függenek hogy a számla 2014 dec 31 előtti vagy utáni... utóbbi esetben magasabbak...
-
karlkani
aktív tag
válasz
#64638144 #14959 üzenetére
Díjak és költségek azon lakossági bankszámlákhoz kapcsolódó kártyák esetén
- amely bankszámlákra vonatkozó szerződéskötés 2014. december 31-ig megtörtént, a szerződés teljes körű aláírása mellett és
- amely bankszámla vonatkozásában az ügyfél nem kezdeményezett szerződés-módosítást eltérő számlakonstrukció igénybe vételére vonatkozóan 2014. december 31-ét követően1.4.3.2. Egyenleg lekérdezés
a) OTP belföldi ATM-jein keresztül (kivéve Junior kártyákkal) 68 Ft/alkalom
Junior kártyákkal 63 Ft/alkalom*
b) a Magyar Posta hivatalaiban POS-en keresztül 40 Ft/alkalom
c) Belföldi idegen és külföldi ATM-en keresztül 270 Ft/alkalomDíjak és költségek azon lakossági bankszámlákhoz kapcsolódó kártyák esetén
- amely bankszámlákra vonatkozó szerződéskötés 2014. december 31-ét követően történt, a szerződés teljes körű aláírása mellett vagy
- amely bankszámlára vonatkozó szerződéskötés 2014. december 31-éig megtörtént, azonban az ügyfél szerződés-módosítást kezdeményezett eltérő számlakonstrukció igénybe vételére vonatkozóan 2014. december 31-ét követően2.5.3.2. Egyenleg lekérdezés
a) OTP belföldi ATM-jein keresztül (kivéve Junior kártyákkal) 135 Ft/alkalom
Junior kártyákkal 135 Ft/alkalom*
b) a Magyar Posta hivatalaiban POS-en keresztül 135 Ft/alkalom
c) Belföldi idegen és külföldi ATM-en keresztül 273 Ft/alkalom* A díj akciós elengedését és a kedvezményt a Bank visszavonásig, de legkésőbb a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2023. évi infláció közzétételét követő 2. hónap első napjáig biztosítja
Pénzfelvételkor, lehet kérni bizonylatot (ingyen van), azon látszik mennyi pénz van még a számlán (OTP ATM esetén).
-
karlkani
aktív tag
Október 1-én este írtam üzenetet, másnap délután kaptam választ. Azt hittem, jön róla valami értesítés vagy valami, de nem jött, én meg nem léptem be azóta OTPdirektbe. Tegnap megnyitottam, hogy letöltsem a múlt havi számlakivonatot, akkor látom, hogy van üzenetem. Amikor bent voltam lakcímmódosítás miatt bankfiókban, e-mail címet is cserélt az ügyintéző hölgy (ügyfél elérhetőségek módosítása menüpont alatt látszik a beállításokban). A régi már nincs a rendszerben, mégis oda jönnek a mai napig a vásárlási kedvezményekkel kapcsolatos üzenetek. Az volt a válasz, hogy vásárlási kedvezmények beállításainál tudom módosítani az e-mail címet. Ezzel én is tisztában vagyok, az új szerepel ott (mást nincs is a legördülő listában), ezért írtam nekik. Válaszban leírtam tegnap még egyszer, csak még részletesebben (az első is teljesen egyértelmű volt). Az előbb beléptem, látom, hogy tegnap 17 óra után jött is válasz. Ez már teljesen hivatalos, sablon szöveg. Rögzítették a panaszt, a törvényes határidőn belül válaszolnak...
-
törölt tag
válasz
karlkani #14958 üzenetére
Úgy csodálom azokat az embereket, akik így megtalálják a tűt a szalmakazalban!
Én a múltkor azt akartam megnézni, hogy mibe kerül NET számlacsomagnál az egyenleg ATM-es lekérdezése. Aztán volt 8 csillag, meg "ha" szóval ha fejenállok ennyi, ha guggolok akkor amennyi. Így hagytam a fenébe az egészet. Úgyse szoktam pénzt felvenni és ha mégis, akkor se kérek egyenleget. Csak kíváncsi voltam. -
karlkani
aktív tag
válasz
spike70 #14956 üzenetére
Igen, Lakossági Forint folyószámla.
IV.6. Lakossági Forint folyószámla
A Lakossági Forint folyószámla 2023. október 24-től módosításra kerül, a Lakossági Forint Folyószámlát a továbbiakban Lakossági Tempó számlacsomagként a IV. 1. fejezetben szereplő feltételek szerint, valamint a 2023. október 24-től hatályos, a Lakossági fizetési számlák (bankszámlák) kamatairól és díjairól Hirdetményben szereplő kamatokkal és
díjakkal vezeti tovább az OTP Bank. -
spike70
tag
Sziasztok.
Hol tudom megnézni hogy milyen számlacsomagban vagyok? Az appban nem találom. -
Pardise
senior tag
Sziasztok!
Személyi kölcsönt szeretnék felvenni, 4 vagy 5 milliót. Az a mérvadó, amit az OTP oldalán kalkulálok, vagy ha bemegyek személyesen az OTP-be, akkor esetleg adhatnak jobb ajánlatot? Vagy felesleges bemenni, mert ott is ugyanazt adják és elég ha a kalkulátort veszem alapul és igénylem online?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest