- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
Eurós számlához csak egyféle kártyát lehet kérni (6,53 kibocsátás+33,93 éves díj)
Olcsóbb (bankon belül) nincs? -
vnorbi
aktív tag
Ha korábban mentett űrlapból indítottad az utalást, akkor nem kellett jóváhagyni. Ha új, korábban nem rögzített számlaszámra utaltál, akkor kellett QR kódos vagy SMS jóváhagyás.
Az új InternetBank és MobilBank a Digitális szolgáltatások része. A Digitális szolgáltatásoknak van havi díja (jelenleg 569 Ft), amit akciós jelleggel nem számolnak fel. Szóval igen, ha egyszer elkezdenek díjat kérni, akkor a mostani szabályozás szerint az új webes felület és mobil alkalmazás egyszerre válik fizetőssé.
-
kp78
addikt
A régi netbankos (webes) felületről már nem lehet utalást indítani?
Csináltam egy utalást, de nem jelent meg a kivonaton, pár perc múlva megismételtem, a rendszer szólt is, h ugyanezen adatokkal nemrégen már utaltam, biztos folytatom-e.
Folytattam, de ezt sem dolgozták fel.
Chat-en beszéltem ügyintézővel, aki azt mondta, h a számlakör karbantartás menüpontban tegyem teljes körűre a jogosultságot.
Kérdeztem, h ez mitől változott volna meg, hisz nem olyan régen még utaltam weben keresztül is, de nem tudta. Ezek szerint csak tippelt, mivel miután elköszöntünk beléptem, és a jogosultság "teljes"-re van állítva.Lehet regisztrálnom kellene az új felületre.
Az új felület a mobilapplikációval egyidejűleg lesz fizetős?
-
atillaahun
veterán
válasz
donjohnson #13555 üzenetére
Ja én is csak erre tudok gondolni, hogy a 13-as Android miatt. De azért beállítási lehetőség igazán lehetne rá, hogy ne idegeljen ki, mert innentől meg már megint egyszerűbb a fizikai kártyás fizetés, mint ez a baszakodás.
Ha már M Authenticator, az meg érdekes mód pont fordítva működik, régi telón kérte az ujjlenyomatot, most viszont csak simán kiköpi az értesítést a zárképernyőre, nyomom hogy engedélyezés és már kész is. Fasse érti ezeket...
Nézem még ezt az OTP Simple Plus-t is, hogy felrakom kipróbálni, hátha... Viszont azt írja érintéses fizetés OTP Visa bankkártyákkal. Akkor a Mastercard-ommal meg se próbáljam? :|
-
donjohnson
addikt
válasz
atillaahun #13554 üzenetére
szerintem ez android verzió-követelmény (újabb telefon, újabb android). nekem is mindig ujjlenyomatot kér a microsoft authenticator amikor fel van oldva a telefon és várom az értesítést.
inkább örülj neki. ha ellopják a telefonod, nehezebben tudnak majd vele fizetni. több időd lesz letilttatni a dolgokat, amíg feltörik (ha feltörik). -
atillaahun
veterán
Üdv,
OTP Simple-nél NFC-s fizetésnél nem lehet beállítani valahogyan, hogy feloldott telefonnál Ne kérjen már még egyszer ujjlenyomatot mikor érintem?
Baromi idegesítő hogy feloldom a telót, érintem, majd megint ujjlenyomat és megint érinteni kell.
Előző telómnál ez jól működött, de mióta váltottam ez van. :/ -
leslieke
Jómunkásember
A szépkártya app nektek működik? Nekem belé után csak homokórázik. iOS 16.3.1
Köszi -
nanrom
csendes tag
Sziasztok! Amatőr kérdés, de csomagváltás esetén (net-> smart) változik-e a számlaszám, illetve szükséges-e új kártyá(ka)t (fizikai és web) igényelni? (Épp 1 hónapja kaptam új fizikai kártyát a mostani számlámhoz, ha ez számít). Esetleg bármi egyéb, amire figyelni kell váltásnál? Köszi!
-
RBJ
addikt
Hívtam a otpdirect telefonos ügyfélszolgálatot.
Pikk pakk egyenesbe lett rakva, új kártya új pin.
Gyors ügyintézésért jár a plus pont. -
RBJ
addikt
Ezt kipróbálom rémlik mintha lett volna nfc S automata.
Ez az OTP saját automatákat érvényes csak.
Kíváncsi leszek enged e így belépni még pint változtatni.
De gyanús mert akkor is fogja kérni a régi pint.
A fizetésről még annyit elvileg úgy küldtek ki hogy megegyezik a régi el teljesen akkor ők basintottak el. -
yogibear
addikt
Lehet újat kérni... az elfelejtett régi helyett...
Új PIN kód igénylése
A PIN kód elfelejtése esetén a Kártyabirtokos meglévő, kizárólag aktív státuszú kártyájához új PIN kódot igényelhet a kártya lejáratát megelőző 60. napig. Az új PIN kód kibocsátása az adott kártyához tartozó mindenkor hatályos Hirdetményben közzétett Új PIN kód igénylése díj felszámítása mellett történik.
Új PIN kód igénylésére kizárólag a Kártyabirtokos jogosult.Új PIN kód igénylésére az alábbi csatornákon keresztül van lehetőség: a) bankfiókban, b) az OTPdirekt telefonos ügyintézői szolgáltatáson, c) a Központi Információs Vonalon, d) a Bankkártya HelpDesk-en keresztül.
Az új PIN kód kizárólag személyesen vehető át: a Kártyabirtokos által,
Az új PIN kódot a Bank az igényléstől számított 15 banki munkanap alatt bocsátja a
Kártyabirtokos rendelkezésére. Az új PIN kód elkészültéről a Bank sms vagy e-mail értesítést küld a Kártyabirtokos által az igényléskor megadott értesítési címre. Amennyiben az új PIN kód átvétele nem történik meg, a Bank a legyártott és át nem vett új PIN kódot a gyártástól számított 3 hónap múlva selejtezi, ezt követően új PIN kód igénylésére van
lehetőség. Az új PIN kód átvételét követően a Kártyabirtokos köteles azt OTP forinttöltésű ATM-en keresztül az új PIN kódhoz tartozó kártyával haladéktalanul aktiválni a „PIN kód aktiválása” menüpont alatt. Aktiválás nélkül az új PIN kód nem használható. Az új PIN igénylés rendelésének rögzítését követő munkanaptól a régi PIN kód nem
használható. -
raziel01
veterán
válasz
donjohnson #13542 üzenetére
Igen csak előtte be kell lépnie a régi pinnel amit jelenleg nem tud.
-
RBJ
addikt
Sehol nem lehet megnézni változtatni a pin T?
Kiküldték pár hete az új kártyákat. Elvileg semmi teendő.
Online fizetek vele semmi baj. Más kártyákat töltők vele semmi baj. De mikor elfelejtem feltölteni mást és muszáj vagyok simlpe T használni OTP kártyával nem tudok fizetni. Gondoltam be kell aktiválni terminalos fizetéssel.
Hát a fagyit nem tudtam kifizetni. Elmentem automatahoz
Hát az ezer éves pin T nem fogadja el. Sík ideg vagyok, se alkalmazásban se webes felületen sehol semmi pin
Ügyben. -
viktorhu
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #13539 üzenetére
Mi történt pontosan? Lehet, hogy csak én nem értem, akkor elnézést, de talán kicsit több infó segítene, hogy választ kaphassál. Honnan utaltál hova, mi a probléma (nem érkezik meg az összeg?) stb.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Miaz h nem valtja at azonnal a devizas kartyamrol a forint alapura az atutalt osszeget?
-
törölt tag
Emailbe küldhették. Nem minden kártyára vonatkozik. Feltöltés előtt látod.
Otp oldalit, meg hirdetményből, vagy akinek van hasonló tapasztalatból."Szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány díjra, amelyeket mostantól levonunk, ha bizonyos kártyákat használsz az Apple/Google Pay szolgáltatásokon keresztüli feltöltéshez. Emlékeztetőül: az általános szerződési feltételekben foglaltak szerint a Revolut díjat számít fel bizonyos típusú kártyás feltöltés során. Ide tartoznak a céges és nemzetközi bankkártyák, valamint a bizonyos országokban kibocsátott hitelkártyák. Ezt a díjat a szolgáltató által alkalmazott fizetési feldolgozási költségek fedezésére számítjuk fel. A díj a feltöltés megkezdése előtt megjelenik. Eddig csak akkor számoltuk fel ezeket a díjakat, ha a kártyát közvetlenül a feltöltésre használták. Ha ugyanezt a kártyát az Apple/Google Pay szolgáltatáson keresztüli feltöltéshez használták, nem vontuk le a díjat. Mostantól azonban díjat számítunk fel, ha ezeket a kártyákat használod. Mindig nyilvánosságra hozzuk az általunk levont díjat, mielőtt megerősítenéd a feltöltést, így nincsenek rejtett költségek vagy felárak…'"
-
smgy
újonc
Bonus Gold hitelkártya Revolut feltöltésre felszámol valami díjat az OTP?
-
törölt tag
válasz
Grande Ale #13494 üzenetére
Számlacsomagodtól függ. Ha idegen ATM-ben veszed fel akkor 10x annyi a költség, mint saját bankhálózatban. A Jelenlegi csomagokat megnézve.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
raziel01 #13527 üzenetére
A 387 pénteki euró deviza eladási árfolyamnak néz ki. Ha a tényleges árfolyamot akarod, akkor oszd el a könyvelt forint összeget az 50 dollár körüli pontos összeggel.
Amúgy a kártyatársaság (Visa, MasterCard) váltja az összeget euróra, az OTP az eurót forintra az elszámolás napján érvényes első deviza eladási árfolyamon.
Betéti kártya üzletszabályzat: III. 5.1. Forint alapú kártyák árfolyama (15. oldal)
-
Peter.70
addikt
-
raziel01
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
raziel01 #13527 üzenetére
Véletlenül nem a PayPal-n keresztül fizettél a b..kártyával?
Amúgy meg sztm el kellene felejteni az ilyen $, € fizetéseket. Revolut, vagy Wise számla (kártya), ahol te veszed a $, € jól látható napi árfolyamon. [kép] Fizetéskor meg annyi $, € von le a (Revolut, Wise) számládról amennyibe a termék, szolgáltatás kerül. -
raziel01
veterán
Sziasztok,
Valaki el tudná magyarázni, hogy az OTP-nél hogy működik az átváltás ha neten vásárolok külföldről?
Webes kártyám mastercard, múlt héten csütörtökön vásároltam cdkeys-en ahol dollárban kellett fizetni.
Most nézem a könyvelést az OTP appban 387 Ft-ért számoltak egy dollárt (50 dollár körül volt a vásárlás).
Akárhol nézem a neten az árfolyamokat nekem sehol nem jön ki ennyire. Mi lehet a gond?
Vagy ez amiatt van, hogy először átváltják euro-ra és utána dollárra és azért ennyi? -
válasz
Grande Ale #13524 üzenetére
Hmm, kipróbáltam jegyvásárlásnál, nekem se tette át azonosítottra a Revolut MC-t, mint a két OTP-set (MC és VISA)... megnézheted, amit Noxy írt, de ha az sem, akkor én nem törődnék vele, amennyiben működik a kártya ahogy kell.
#13525 yogibear: Tudtam vele mobiljegyet venni, bekérte a CVC-t, mert első alkalom volt annak a kártyának, aztán le is vonta a pénzt. NFC persze nyilván nem megy.
-
yogibear
addikt
Androidon (Simple Plus) a Revolut kártyámnál nekem is azt írja, hogy nincs azonosítva, de nem tudok rábökni a sorra, vagyis nem történik semmi.
Sőt, ha a Plusban OTP-s MC-t próbálsz rögzíteni, azzal is ez lesz... gyanítom...
Tudtommal csak OTP-s kártya rögzíthető a saját appjaikban, a Simple-ben MC, a Simple Plusban VISA és a virtuális Simple kártya mindkettőben...
De javítson ki valaki, ha nem így van...
Beletenni lehet más kártyákat, de azonosítani, használni nem... a sima Simple-be is anno betudtam tenni a VISA-t, akkor mér nem volt S Plus, meg is jelent, csak nem lehetett azonosítani, használni... csak nyár elején jött ki a SP, amiben a VISA ment... -
válasz
Grande Ale #13520 üzenetére
Az első vásárlás során bekéri megint a cvc-t (háromjegyű szám).
-
Grande Ale
őstag
A simple appban ha ramegyek a kartyamra, az adatoknál az alsó sorban van, hogy biztonsági azonosítás. Azt írja nincs azonositva. Mi ez? Hogy lehet azonosítani?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Redneck #13517 üzenetére
A szóismétlésért elnézést, köszi az infót Criminal017!
Noxy:
Muszáj volt, mert apró kb sosincs nálam, sms-ben pedig szintén vonja, és a zóna számát sem tudtam. Kb. 5-10 percet parkoltam, de ilyen parkolómaffiákkal nem kockáztatok. -
Criminal017
őstag
Parkoláshoz (is) ajánlom a Cristo alkalmazást, nincs kényelmi díj.
-
Noxy
veterán
-
Redneck
nagyúr
Simple appal parkoltam, és zárolta maximális összeget, de csak a töredékét kellett fizessem, mert hamar leállítottam. A fennmaradó zárolást, mennyi idő mire feloldják?
-
FragiLe0922
friss újonc
Sziasztok!
Segítségkéréssel fordulnék hozzátok, a minap a boltban próbáltam fizetni és elutasította a kártyámat. Amikor megnéztem a mobil appomat, konkrétan minuszban volt a számlám, a kezdeti sokk után rákérdeztem és azt mondták, hogy ez azért van, mert egy utalás amit nekem küldtek még nem lett elkönyvelve. Ez szép és jó, de az utalás(ami egyébként aruvisszavétként van feltüntetve az appban. Nem tudom, hogy ez számít-e) február 27.-én(!!) történt. Betelefonáltam és azt mondták ma(6.-án) lenne esedékes a könyvelés, de nem történt meg. Lehetséges, hogy eddig tart elkönyvelni? Ilyenkor elveszik a számlámról az összeget ha egy idő után nem történt meg a könyvelés, de az összeget már felhasználtam? És ha elkönyvelték újra kiegyenlítődik? Bármilyen tipp hogy most mi van? Köszönöm, ha valaki tud segíteni/ magyarázatot adni. -
pube111
senior tag
Tudja valaki?
Bonus hitelkártya van csatolva curve kártyához, a curve kártya meg a google payhez.
Ha google payel fizetek, azok után is számolják az 1% visszatérítést? -
namenlos
tag
Nem a vármegyék miatt hívja az ügyfeleket az OTP applikáció ÚRNAK és ÚRNŐNEK: [link]
-
Nikaré
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest