- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragiLe0922
friss újonc
Sziasztok!
Segítségkéréssel fordulnék hozzátok, a minap a boltban próbáltam fizetni és elutasította a kártyámat. Amikor megnéztem a mobil appomat, konkrétan minuszban volt a számlám, a kezdeti sokk után rákérdeztem és azt mondták, hogy ez azért van, mert egy utalás amit nekem küldtek még nem lett elkönyvelve. Ez szép és jó, de az utalás(ami egyébként aruvisszavétként van feltüntetve az appban. Nem tudom, hogy ez számít-e) február 27.-én(!!) történt. Betelefonáltam és azt mondták ma(6.-án) lenne esedékes a könyvelés, de nem történt meg. Lehetséges, hogy eddig tart elkönyvelni? Ilyenkor elveszik a számlámról az összeget ha egy idő után nem történt meg a könyvelés, de az összeget már felhasználtam? És ha elkönyvelték újra kiegyenlítődik? Bármilyen tipp hogy most mi van? Köszönöm, ha valaki tud segíteni/ magyarázatot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest