Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
canniball
nagyúr
válasz
szabogabor10 #1098 üzenetére
Ez nekem kimaradt. Talán másfél éve van pp kártyám, mindig jöttek az sms-ek (mint ahogy előtte a nem pp kártyánál is).
-
canniball
nagyúr
válasz
szabogabor10 #1096 üzenetére
Miért ne küldene? Nekem mindig is küldött arról is.
-
Sziasztok!
A PayPass-os vásárlásokról még mindig nem küld SMS-t az OTP?
-
raziel01
veterán
Sziasztok
Pontosan 2 hete paypal-al vásároltam. Sajnos a vásárlás meghiúsult a kereskedő hibájából. Canceled-nek írja.
Nem ír semmit olyat, hogy visszautalás a kártyára vagy ilyesmi csak canceled. Szóval szerintem csak simán zárolva lett az összeg, nem vonták le. Na most eltelt 2 hét és még nem kaptam vissza. Nem egy nagy összeg(675 Ft) de azért mégis ne húzzanak már le feleslegesen. Mikor kéne ezt visszakapnom? Tudom, hogy SMS erről nem fog jönni de szoktam nézegetni a számlámat és ugyan annyi van rajta mint amennyi volt csak a 675 Ft hiányzik. -
Vesztor87
senior tag
Persze, tök jó. Az ingyenes utalás valóban jó, de csak júniusig engedik el a díját, utána csak akkor ha megint akcióznak. Szerintem személyesen érdemes bemenni, egyszerűbb mint várni hogy kiküldjék a szerződést postán stb. Hosszadalmasabb, bemész akkor ott azonnal megvagy, mindent be tudsz állíttatni (számlakör, SMS szolgáltatás, direkt stb).
Magyarországon divat sokaknak fikázni az Otp-t, nem értem miért. Sosem tapasztaltam problémát Velük... -
Varoz
addikt
Üdv!
Jó ez a Simple?Kicsit sokallom a KH-m költségeit és nem is találtam olcsóbbat náluk sajnos, mert amúgy elégedett vagyok. Amíg nem voltak ezek a törvények, addig 600Ft volt cakk pakk és mindent tartalmazott, ingyen utalás, vásárlás, felvét.
Online kalkulator a Simple-t ajánlotta. Eléggé rühellem szegény OTP-t (egyéni probléma, mindegy). De ha ez éri meg akkor ez.
Ha ezt megkötöm online, akkor a kiértesített időben bemegyek a fiókba a kártyáért, akkor oké minden, semmi teendőm nem lesz?"Online Tranzakciós csomag:
A Simple Direkt internetes és OTP SmartBank csatornán keresztül végzett
átutalási (eseti és rendszeres) és csoportos beszedési tranzakciók díjmentes
lehetőségének megvásárlása kedvezménycsomag formájában. "
Most akkor ingyen utalok bármikor?Néztem az ATM csomagot és az SMS-t, de jobban megéri, ha a Mindennapi Biztonság csomagot pipálom be.
Gondolom akkor egyértelmű a döntés? -
albiosz
őstag
Urak!
Simple díjcsomag. Van takarékszámlám. Erre vezetni a folyószámláról díjmentes azt már tapasztaltam, de ha visszavezetek folyóra annak sincs díja? Írják, hogy saját számlák közötti átvezetés díjmentes, de múltkor belefutottam abba, hogy devizaszámláról vezettem a Ft folyóra, azt hittem díjmentes, de igen fasza kis díja volt. Csetes mókus felhomályosított, hogy igen, mert ugyan mindkettő saját számla, de erre a tranzakcióra a devizaszámlákról szóló hirdetmény vonatkozik.
Jelen esetben is van valami trükközés/apró betű/takarékszámláról szóló hirdetmény vagy egyéb vagy tényleg díjmentes lesz?
-
luciferk
senior tag
válasz
macskajancsi #1085 üzenetére
A netbankon nem tudod kitúrni sehogysem, ha valamelyik multipont partner üzletben fizetsz a multipont bankkártyáddal, ( CBA, EDIGITAL, MOL,... stb) a kapot blokkon találod meg a multipont kártyaszámodat.
-
macskajancsi
aktív tag
Hi!
Nem tudja valaki esetleg, hogy egy Otp-s multipont bankkártya multipont-kártya számát hogy lehet megtudni?
Ez tudom, hogy nem volt túl szép mondat, de remélem érthető.
Ez nem a bankkártyaszám, hanem egy másik. De persze nincs sehol, szerződésen sem....
Esetleg netbankon ki lehet túrni valahonnan? Sehogy sem találom.
Az most nem opció, hogy nézzem ki egy fizetési bizonylatról. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
OTP-nél hogy van ez az ingyenes készpénzfelvétel? Csak a saját ATM-ből lehet felvenni 2x összesen 150k-t, vagy bármely bank/szövetkezet ATM-jéből?
Köszönöm
-
-
Üdv. Érdeklődnék, hogy nincs mód arra esetleg, hogy az OTP szépkártyámra utaljak kiegészítésként kis pénzt, vagy az egyik részlegről átvezethessek a másikra?
-
-
válasz
szabogabor10 #1074 üzenetére
Juniorhoz nem igényelhető.
-
Sziasztok!
Juniorhoz nem lehet webkártyát igényelni, jól tudom?
-
albiosz
őstag
Na megtörtént nálam is a váltás Simple-re. Több, mint egy óra volt. Igaz kevésbé forgalmas fiókban voltam, ügyintéző még nem csinált ilyet eddig. Eléggé mostohagyerek ez a csomag, ahogy hallom, olvasom. Nálam a devizaszámlám okozta a problémát. Kíváncsi vagyok sikerült-e áttolni azt is az új csomagba, nem vagyok meggyőződve róla, mert szerződésen csak a HUF számlám van rajta, majd kiderül.
-
Sziasztok!
Egyik ismerősöm kérdezi:
Milyen hátulütőjét tudnátok mondani az American Express Blue hitelkártyának?
A honlapon lévő kalkulátor alapján simán meglennének a feltételek, havi mozgás lenne a kártyán, és csak a csoportos díjbeszedésekből + MOL tankolásokból meglenne az az feltétel hogy megkapja a kedvezményt (30k vissza év végén). A kisbetűs részeknél van valami, amire nagyon oda kellene figyelni?
Másként gondolva: éves lekötésnél 2milliót kéne lekötni, hogy a jelenlegi feltételek mellett ennyit kamatozzon (1,5%). Innen nézve nem is olyan rossz ez az "ingyen" 30k (minusz kártyaköltség 3360 FT eszerint a doksi szerint).
Bármi más?
Előre is köszönöm
-
0xmilan
addikt
Üdv.
Mostanában nem kapok semmilyen sms-t, pedig tranzakciónként szokta küldeni. Ugyanígy nem küld sms-t, mikor OTPdirekt-ra akarok bejelentkezni, pedig oda mindenképp kell az sms-ben kapott azonosító.
Nem volt semmi különös a közelmúltban, ami okozhatta volna... bár egyszer elírtam a PIN-t, de utána még szerintem jó volt, aztán egyszer csak már nem küldött semmit.
Ötlet? -
albiosz
őstag
Urak!
Elgondolkoztam, hogy Simple-re kéne váltani. Most Jump-ban vagyok, nem rossz, de gyakorlatilag fizetem a semmiért a 239 Ft zárlati díjat meg 109 Ft deviza számla díjat (csak megtakarítás miatt tartom). Ebben semmi sms díj meg egyebek nincsenek benne. Ahogy nézem a Simple éves kártyadíj első évben ingyenes, másodiktól is csak 2310 Ft, szóval 12-vel elosztva még így is jobban járnék. Most 475 Ft egyébként a kártya éves díja. Ahogy látom Simple-ben még a devizaszámla is ingyenes, de lehet inkább nyitnék egy takarékszámlát, mert az legalább látra szóló és a kamat sem sokkal gyengébb.
Kérdéseim elsősorban azokhoz szólnak, akik más OTP díjcsomagról váltottak:
1. Kamat- és díjtábla alapján jól értem, hogy amikortól átkerülök a Simple csomagba, akkor 4 hónap türelmi idő után nézi a rendszer, hogy az elmúlt 4 hóban beérkezett-e legalább kétszer az összeg? 4 hónap után pedig már havonta figyeli, ugye?
2. Számlaszámom marad a régi?
3. Van-e OTP-nél a díjcsomagváltásnak díja?
4. Csak személyesen lehet elintézni fiókban a váltást?
5. Mi a frász ez a Simple direkt? OTP direktet akkor már nem használhatom, ha váltok? Vagy tök ugyanaz a kettő, csak máshonnan érem el? Mobilos alkalmazást használhatom továbbra is?
6. Tranzakciós illeték vásárlások után ebben a csomagban sincs?Köszönöm előre is a segítséget!
-
Keem1
veterán
Van, csak nem átutalásnak hívják, hanem bankkártyák közötti utalásnak. Nem számlaszám, hanem bankkártyaszám kell hozzá. Azonnal teljesül, hétvégén és éjjel is.
A kolléga ismerőse ott követte el a hibát, hogy átutalást indított e helyett.Közben megnéztem, "7*24 órás, OTP bankkártyák közötti azonnali átutalás" néven fut az otpdirektben.
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
OTP-n belüli utalás mikor ér a számlámra?
Ma reggel lett utalva a számlámra( mindkettő otp-s számla,az utaló és az enyém is), de még nem kaptam meg a zsét!
Mikorra várható,hogy megérkezik -
efi99
őstag
Kaptam levélben egy AMEX Gold kártya ajánlatot legyártott kártyával, amely ajánlat érvényesítéséhez X dátumig be kellene ballagnom a bankba.
Jól gondolom, hogy ha nem csinálok semmit, akkor ez olyan mint ha mise történt volna (nem templomi) és a bankkal egyetemben elfelejtjük a dolgot ? Vagyis addig se nyitnak valami hitelszámlát hozzá, nem terhelik ki utána a nem akciós éves díjat (mivel hogy már legyártották), nix rejtett költség, lemondás, kutyafüle stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest