- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Koszi sracok!
( ilyen bamba nem lehetok hogy a sajt honlapjan nem talalom meg)
Asszem ebben a honapban eddig 110.000 korul vettem fel!
De mivel biciklit akarok venni es persze csak kp-t fogadnak el ezert szerintem muszaj leszek levenni penzt!Most szamolgatom , siman benne van majdnem 20.000FT-ba a felvetel
-
lacy86
addikt
OTP Simple csomagnal hol tudom megnezni ha 150.000FT veszek le penzt akkor mennyi a tranzakcios dij?!
( neten nem talaltam :S ) -
lacy86
addikt
Az OTP Bank ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy egy támogató program átmeneti meghibásodása miatt egyes banki szolgáltatások nem, vagy csak korlátozottan érhetőek el a bankfiókokban. Az OTPdirekt internetes banki felület hétvégi üzemmódban fogadja a megbízásokat. Az ATM-eken elérhető szolgáltatások és a bankkártyás tranzakciók zavartalanul működnek.
A fióki- és OTPdirekt szolgáltatások megszokott működésének helyreállásáról honlapunkon adunk tájékoztatást.
Az esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk! Köszönjük ügyfeleink megértését és türelmét!
OTP Bank Nyrt.
Mi van mar itt?!
-
lacy86
addikt
-
lacy86
addikt
válasz
szabogabor10 #1157 üzenetére
Bizony!
-
lacy86
addikt
Ha valaki jart mar igy akkor segitsen
OTP SmartBankrol szoktam befizetni a szamlakat! Szerdan mikor utaltam az egyik szamlanal kevesebb osszeget irtam be ugy kuldtem el! Eszrevettem , mondom akkor elkuldom a helyes osszeget!
Az lenne a kerdesem hogy a kevesebb osszeget amit elkuldtem , azt az OTP fogja nekem visszautalni hogy nem stimmel valami a rendszerbe vagy az a bank akinek utaltam
( Melyik bankot zaklassam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest