Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Koszi sracok!
( ilyen bamba nem lehetok hogy a sajt honlapjan nem talalom meg )Asszem ebben a honapban eddig 110.000 korul vettem fel!
De mivel biciklit akarok venni es persze csak kp-t fogadnak el ezert szerintem muszaj leszek levenni penzt!Most szamolgatom , siman benne van majdnem 20.000FT-ba a felvetel
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
OTP Simple csomagnal hol tudom megnezni ha 150.000FT veszek le penzt akkor mennyi a tranzakcios dij?!
( neten nem talaltam :S ) -
lacy86
addikt
Az OTP Bank ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy egy támogató program átmeneti meghibásodása miatt egyes banki szolgáltatások nem, vagy csak korlátozottan érhetőek el a bankfiókokban. Az OTPdirekt internetes banki felület hétvégi üzemmódban fogadja a megbízásokat. Az ATM-eken elérhető szolgáltatások és a bankkártyás tranzakciók zavartalanul működnek.
A fióki- és OTPdirekt szolgáltatások megszokott működésének helyreállásáról honlapunkon adunk tájékoztatást.
Az esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk! Köszönjük ügyfeleink megértését és türelmét!
OTP Bank Nyrt.
Mi van mar itt?!
-
lacy86
addikt
-
lacy86
addikt
válasz szabogabor10 #1157 üzenetére
Bizony!
-
lacy86
addikt
Ha valaki jart mar igy akkor segitsen
OTP SmartBankrol szoktam befizetni a szamlakat! Szerdan mikor utaltam az egyik szamlanal kevesebb osszeget irtam be ugy kuldtem el! Eszrevettem , mondom akkor elkuldom a helyes osszeget!
Az lenne a kerdesem hogy a kevesebb osszeget amit elkuldtem , azt az OTP fogja nekem visszautalni hogy nem stimmel valami a rendszerbe vagy az a bank akinek utaltam
( Melyik bankot zaklassam )
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest