Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
szabogabor10
üzenetére
Ezt majd fiam tudja megmondani, nála vannak a papírjai, de jelenleg még csajozik, és nem tudom mikor ér haza... De kétlem!
Majd megírom, addig is köszönöm!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A Direktbe igazából sok minden beletartozik, köztük a netbank is. Elvileg automatikusan odaadták szerződéskötéskor a belépési adatokat. Nincs olyan papír?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
szabogabor10
üzenetére
Szia!
Az SMS megvan már, azt kapja fiam, én az internetbank részre gondoltam, hogy neten meg tudja nézni az egyenleget, tranzakciókat indítani, ellenőrizni, stb... Csak nem tudtam pontosan mit takar az OTP Direkt, ezért is írtam kérdőjellel!

Én ERSTE-s vagyok, nem ismerem az OTP szolgáltatásait...
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Maga az OTP Direkt ingyenes Junior-hoz, csak a 10/11/13 Ft-os SMS díjakat kell fizetni, szolgáltatótól függően.
-
válasz
szabogabor10
üzenetére

-
válasz
Superhun
üzenetére
Automatikusan váltanak át Jump-ra ilyenkor, aminek 187 Ft a havidíja.
Nyálazd át a hirdetményt. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
OTP Junior számlához lehet-e kérni valamilyen ingyenes netbank (OTP Direkt?) szolgáltatást?
-
törölt tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék. tehát az a helyzet, hogy az egyik ismerősöm az egyik hazai webshop-ból szeretne rendelni magának egy terméket amit csak banki átutalással lehet kifizetni mert 10000Ft. felett van a termék ára, és a webáruház a 10000Ft. feletti vásárlást csak banki átutalásos fizetéssel teljesíti. Az a helyzet, hogy az ismerősömnek nincs bankszámlája. Az lenne a kérdésem, hogy megoldás-e az, ha a bemegy az illető a bankba (amelyiknél a webáruház számlaszáma van) és készpénzben adja oda a termék összegét a banki ügyintézőnek, hogy utalja át a webáruház számlaszámára?Köszi előre is.
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Junior
De most hogy mondod... novemberben töltöttem be a 24-et és lehet, hogy Jump-ra váltottak? Fasza, hogy erről semmilyen értesítést nem kap az ember.

-
-
Sziasztok!
Ez mi lehet?
HAVI ZÁRLATI DÍJ -44 Ft
-
MIFtIli
aktív tag
Otp smart appban (android) megvan jegyezve az azonosító számom, de nemzetközi utalást szeretnék amit onnan nem tudok indítani. Online pedig nem tudok bejelentkezni, mert nem tudom sajnos fejből (nincs nálam a notim, ahol el van mentve) Nem tudom valahogyan a telefonból "kinyerni" a számot? Ha bemegyek az otpbe, rögtön tudnak nekem adni egy újat, vagy 1-2hét?
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Befektetési jegyeket szokott valaki venni?
Próbálom értelmezni a hirdetményeket, de most már túl késő van hozzá.
Főleg a költségeknél keveredtem el -
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Tiltsd le és engedélyezd újra, a számlaváltás miatt megmaradt ez a regisztráció is, de már nincs benne számla.
Ha megszünteted és egyből újra igényeled mennie kell.
Ugyan ez a helyzet, ha új számlát nyitsz.
Bevonod a számlakörbe, smartbank lemond, ujraigényel és csak ez után látszik. -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Smartbank alkalmazás telefonon történő használatához mit kell engedélyeznem a Direkt felületen? Korábbi kártyámnál engedélyezve volt, de azóta másik csomagba léptem és új kártyát kaptam, a belépési azonosítóm is változott, feltételezem újra engedélyeznem kell valahol, de nem találom.
Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok! Ha készpénzt szeretnék felvenni az OTB bankban akkor melyik opciót válasszam a sorszám automatánál?
-
4ron
senior tag
Sziasztok!
OTP Junior-os MasterCard kártyával tudok használni PayPal-t? Eddig hibaüzenetet kaptam PayPal-on kártya megadásakor, hogy a bank megtagadta a műveletet, de csak 100 Ft az egyenlegem, arra gyanakszom ez a hiba forrása. Kinek mi a tapasztalata?
-
Newyorker
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
És az OTPay?
-
-
Newyorker
addikt
OTP Smartbank regelésén gondolkodom. A kérdésem az lenne, hogy az ingyenes?
-
talpas
aktív tag
Ez a felszerelés már tényleg arra kényszerít, hogy tapizzam az egész konzolt mikor használom, mert egyre jobban kell a pénzem annak a mocsok élősködő tetűnek.
-
válasz
kenny123
üzenetére
Tudtommal minden szla csomag alkalmas külföldi vásárlásra is, csak megfelelő kártya kell hozzá.
Ha az ATM/elfogadóhely elfogadja az adott kártyatípust, minden további nélkül tudsz fizetni vele(vagy pénzt levenni, de a pénzlevétel nagyon sokba kerül... inkább itthon váltanék át valamennyit, s amit lehet kint kártyával fizetnék, hogy a kp meglegyen ha kell.)
A fizetési/levételi limiteket érdemes ellenőrizni, mert lehet hogy van elég fedezet a kártyán, de ha egy nap le szeretnél venni pl 1000eurot, de a számlán 150.000 ft a limit, akkor el fog utasítani az ATM mivel Ő "csak" 150.000hez nyúlhat hozzá a beállítások miatt.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Egyszerű kérdés: Adott egy OTP-s számla, hozzá tartozó bankkártyával. Nemsokára utazok Németországba, az ottani ATM-eken (esetleges bolti vásárlások alkalmával) tudom használni a kártyámat minden féle előzetes beállítgatás nélkül?
Köszi.
-
-
Sanyi.il
aktív tag
- mindig OTP automatából veszem le.
- visszamenőleg, több hónapra sincs nyoma a tranzakciónak, egyszerűen nincs sehol a -x összeg amit leveszek
átutalások, levonások, banki szolg. díjak mindennek nyoma van, de ennek nincs 
köszi azért a próbálkozást

majd ha úgy adja időm besétálok az egyik fiókba. -
válasz
Sanyi.il
üzenetére
Minden banki tranczakció szerepel OTP direkten.
Ha még nincs ott a tranzakciók között, annak az okai:
- nem OTP automatából vetted le, s még nem dolgozták fel(1 hét is lehet a feldolgozás idegen ATM esetén)
-OTP automatából vetted fel de nem telt el még 2 nap a levétel óta.(általában 2 nap míg lekönyvelődik)DE a részletes számla adatok, zárolások sorában szerepel a levett összeg is.
-
Sanyi.il
aktív tag
Nektek, az OTP direct felületén, szerepelnek a levonások között az ATM-ből felvett összegek? mert nekem nem, és nem 1x fordult elő, hogy nem tudtam elszámolni hó végén (magammal
), mert nem jutott eszembe hogy "ja tényleg, vettem le akkor és akkor pénzt"... -
Vesztor87
senior tag
válasz
Remekelek28
üzenetére
Nagyon szívesen

-
Vesztor87
senior tag
válasz
Remekelek28
üzenetére
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Ez évben váltottam a simple csomagra és változott a kártyám is. Az lenne a kérdésem,hogy az iban számot honnan tudhatnám meg,ha nem kapok az OTP-től semmilyen havi számlaegyenleget...
paypalhoz kellene
-
deicide
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Én is azt hittem, hogy részleges, kimentünk egy Budaörsi fiókba pénzt felvenni, de sem az, sem semmi más nem működik. Egyedül pénzt tudsz befizetni, de jóvá az sem íródik. Elnézést kérnek az okozott kellemetlenségért, de ha nekem elmegy ez üzletem azért, mert nem jutottam pénzhez, gondolom akkor is szétteszik a kezüket...
-
canniball
nagyúr
-
lacy86
addikt
Az OTP Bank ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy egy támogató program átmeneti meghibásodása miatt egyes banki szolgáltatások nem, vagy csak korlátozottan érhetőek el a bankfiókokban. Az OTPdirekt internetes banki felület hétvégi üzemmódban fogadja a megbízásokat. Az ATM-eken elérhető szolgáltatások és a bankkártyás tranzakciók zavartalanul működnek.
A fióki- és OTPdirekt szolgáltatások megszokott működésének helyreállásáról honlapunkon adunk tájékoztatást.
Az esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk! Köszönjük ügyfeleink megértését és türelmét!
OTP Bank Nyrt.
Mi van mar itt?!

-
Vesztor87
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem szép dolog szegény call centereseket szivatni

-
Vesztor87
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Csak a szerződött félnek adhat ki bármit, máskülönben banktitkot sértene

-
albiosz
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Húg és férfihang kiszűrésére is megvannak a megfelelő banki módszerek.
Ebbe ne menjünk bele.Az egész lényege: amennyiben meghatalmazott vagy a számlán, van legális(!) lehetőség arra, hogy eljárj telefonon a saját neved alatt, a saját férfi hangoddal.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Visszatérve ; persze hogy nem örülnék neki, mint ahogy annak sem ha ellopnák a kártyám...
Egyből tiltatnám!
De addig a bank mindent tranzakciót köteles végrehajtani. -
PeeterssoN
őstag
válasz
albiosz
üzenetére
Ez teljesen érthető de a bank is gondoljon bele.
Ha a nejem odaülteti a hugát és ő beszél?
A kutya nem mondja meg a banknál hogy kivel tárgyalnak.
Minden adat amire a bankomnak szüksége lett vona, meg tudtam volna adni.
Pláne ha Bagi-Nacsa szinten megváltoztatom a hangom!
De hogy válaszoljak a kérdésre:
Felhívom a bankom. Mondom: Én vagy xy-né megadok minden adatot a z ügy végrejhajtására.
Mindezt férfi hanggal! A Banknak kötelessége végrehajtani a kért feladatot! Miért?
Mert nem tisztje/orvosi képesítése nincs ahhoz hogy a hangom alapján eldöntse az vagyok e akinek mondom magam! Hiába hallja hogy ez itt férfi hangra hasonlít!
Nőknek is van brutál hangja.
Ez olyan amikor a rendőr látja hogy az audis kiszáll a kocsiból akinek mozgáskorlátozott iigazolványa van, ez az audis cigánykereleket meg szaltókat nyom előtte röhögve!
Hiába a sejtés!!!! Ha nincs képesítése arra vonatkozóan hogy megállapítsa a jogosságot, kutya kötelessége békén hagyni. -
albiosz
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű azért. A bankárnak nem feladata megállapítani, hogy a feleséged felhatalmaz-e téged, hogy eljárj helyette. Gondolj bele fordított esetben: válófélben vagy a feleségeddel, minden adatot tud rólad, felhívja a direktet, elutal egy csinos kis összeget. Örülnél neki?
-
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Az OTPdirekt szerződés személyre szól nem számlára, ha te intézed telefonon az ügyeket, kell neked is létrehozni bankfiókban egy OTPdirekt hozzáférést(netes/telefonos ami kell), s akkor kapsz te is egy jelszót s te is tudsz intézkedni(férfi hanggal).
-
PeeterssoN
őstag
Nekem nem voltak hajlandóak segíteni.
A történet annyi, hogy a főkártyabirtokos a nejem.
És mivel nem női hangot hallottak megtagadták a segítségnyujtást.
Hiába mondtam ki vagyok, plusz meg tudok adni minden kért adatot.
Mondom ha a feleségem hugával beszélne? Felismeri a feleségem hangát?
Kis szünet... ööö... tudunk olyat kérdezni amit Ön nem tudhat!
szakadtam! Mondom tegyen próbára! 
Nem nem és nem!
Idióták! -
Telefonos ugyintezovel van lehetoseg a szamlahoz tartozo telefonszam cserejere, vagy csak szemelyesen lehet intezni?
-
Keem1
veterán
A weblap még nem megy, de az androidos kliens, ha tetű lassan is, de működik.
-
luciferk
senior tag
válasz
beleszólok
üzenetére
Hááát egy kicsit gáz, hogy több mint 2 óra múlva sem elérhető az otp online-n, állítólag áramszünet miatt nem elérhető, bár szerintem más ok lehet. [link]
-
beleszólok
senior tag
Tudja valaki, mi van az otp-vel? Se a www.otp.hu, se az otpdirekt.hu (vagy valami hasonló) nem akar bejönni.
Nekem meg rendeznem kéne a számlámat, de így nem megy.
-
albiosz
őstag
Köszi az infót!
Ez alapján is mindegy.
Az viszont hasznos infó, hogy könyvelés dátuma számít, nem maga a levétel. -
válasz
albiosz
üzenetére
Úgy tudom, ezt a törvény szabályozza, hogy mindegy.
Azért egy bankfiókban megkérdezheted, de szerintem minden banknál mindegy kell legyen a belföldi ATM üzemeltetője, ahonnan te leveszed.DE az bankonként eltérő lehet, hogy milyen késéssel könyvelik le.
OTPnél, az idegen ATM kp felvét tudtommal 7 nap is lehet mire könyvelik és ha ez átlóg következő hó-ra akkor bizony következő havi levételnek számít...
OTP ATM esetén a levétel utáni munkanapon könyvelik. -
albiosz
őstag
Urak!
OTP-nél is mindegy a 2 díjmentes kp felvétnél, hogy miyen atm-ből veszem fel? Tehát lehet nem OTP-s is?
-
Amit te írsz, ilyet nem találok(esetleg paypalon működhet)
Olyan van, hogy külföldre forintban 0,30% (min. 2 600 Ft/max. 40 000 Ft) díjért.
Szerintem amit szeretnél olyan nincs.
Ha eludalod a forint összeget Kínába 20220 Ft, akkor a kínai bank átváltja a kedvezményezett számla devizanemére adott napi árfolyamon, kérdés, hogy ez kint mennyibe kerül annak aki fogadja tőled.
Tehát külföldre tudsz forintban utalni és belföldre forintban és devizában. -
emiki6
veterán
Sziasztok!
OTP Junior számláról mennyibe kerülne külföldre (Kína) 20220 Ft-ot utalni dollárban (azaz az utalási költség) Kerestem neten, de nem találtam erről információt...

-
-
albiosz
őstag
Nálatok megy a mobilalkalmazás? 2 napja semmi, barátnőmnél detto. WP8. Böngészőből viszont megy gond nélkül.
-
dokee78
félisten
Smartbankak van külön díja?
-
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Belépsz
baloldali menüben-betéti, hitelkártyák-bal oldali kék gomb lekérdezés, módosítás-és itt limitmódosítás... -
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Otp direkten belül hol van illetve hol lehet a kártyás fizetési limitet módosítani? -
Mikor kártyával vásárolsz, a kártya mögötti számlán 1-2 napig befoglalják az összeget. Te már nem tudod elkölteni, de az eladó sem kapja még meg. Pl autóbérlésnél be lehet állítani a foglalást 1 hetesre az elfogado terminálon. Ez azt jelenti hogy befoglalják a kauciót, azonban ha nem jelzik hogy baj történt a 7. Nap vagy a kölcsönzés végén feloldódik.
Ha a számlán kamatozna az összeg akkor 100 ft után járna a kamat. De a te elkölthető pénzed 1 ft. -
Keem1
veterán
Érdekes dolgot tapasztalok pár napja, nem tudom, összefüggésben állhat-e egy külföldi webshopos fizetésemmel, de kb. azóta van.
A lényege, hogy webkártyával bármit fizetnék, mindig 1 forinttal többnek kell rajta lennie, mint a fizetendő összeg, és az ott maradt 1 forintot se tudom visszautalni kártyafedezeti utalással. Eddig valahányszor fizettem a kártyával és esetleg több maradt rajta, visszautaltam a főszámlára. Most ez nem megy, ha az összeg pontosan annyi, mint a fizetendő, a tranzakció elutasításra kerül.
Nem az 1 forinttal van a bajom, de eddig ez flottul ment, nem kellett sakkoznom, hogy "2300 forint, akkor 2301 forint legyen ott, mert nem tudok fizetni", hanem 2300 forint a fizetendő, 2300-at átutalok. Hopp, 2400 lett, na akkor visszautalunk 100 forintot a rendes számlára. Semmi trükközés, semmi probléma, ment rendben minden. Most nem. Most is ott figyel 1 forint a webszámlán. Számla részletes adatainál semmi zárolás nincs, csak 1 forint egyenleg. Egyébként a zárolások összege is megegyezett eddig a fizetett összeggel és a számlatörténet szerint is pontos összeget emeltek le. Nem értem.
Vissza szeretném kapni a régi állapotot...
-
Juniorban rendszeres átutalást állíts be pl kövi napra 365napos ismétléssel. 181ft/teljesülés(utalás), majd ha teljesült töröld.
Ha sokat utalsz esetleg a Simple(0,3%/utalás) vagy Jump(fix 75ft/utalás) csomagot érdemes megnézned.Űrlapot fejből nem tudom hol lehet törölni de azthiszem a beállítások űrlapok karbantartása menüpontban
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Belföldi forint átutalásnál az űrlapokat hogyan tudom törölni?
Tudtok ajánlani valamit, hogy Junior csomagba az átutalási költségeimet tudjam csökkenteni vagy helyette egy másik csomagok amiben kedvezőbb az átutalási díjjak?
Előre is köszönöm.
-
weiss
addikt
Sziasztok! Tapasztalt valaki olyat, hogy WP-s SmartBankba nem tud belépni? Elküld azzal, hogy a számlámra nincs aktiválva. De aktiválva van, mert ezt kapom a netes felületen: "Jelenleg az OTPdirekt SmartBank szolgáltatás használata engedélyezett. A szolgáltatást a "MEGSZÜNTETÉS" gomb választásával mondhatja le."
-
válasz
dokee78
üzenetére
Én azt javaslom menj be, telefonon komplikált és hosszadalmas(postán küldenek új jelszót).
Első belépésnél megváltoztattad a jelszót?
Mert az lehet gond, hogy beléptél utána kidobot, el ment a net stb. és nem változott meg. Ugyanis a Bankban megadott jelszó egyszeri belépésre jogosít. -
dokee78
félisten
OTP direkt belépésnél nem tudok belépni.
Megadom ezeket:
Azonosító: ******* (7 jegyű)
Számlaszám: *****-******** (5 + 8 jegyű)
Jelszó: ******* (7 jegyű)Számlaszámhoz beírom a 5+8 számot és utána még kitesz egy - jelet,oda mit kellene írnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ebbe ne menjünk bele.
Idióták!