- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz
mecsek20 #10519 üzenetére
Fasza, hát ez a 8-10 oldalas ismertető a számlacsomagokról, amit adott az ügyintéző, is olyan kisbetűvel van, hogy tök nehéz olvasni. Gondolom azért, hogy ne is nagyon olvasgassák
Egyébként megnéztem, egész pontosan ezt írja az enyémre:
"A Net Számlacsomag csomagdíj ellenében vehető igénybe. Kedvezményes csomagdíj kerül felszámításra az alábbi feltételek teljesülésekor:
a. ha a havi vizsgálatot megelőző 2 hónapban (havi zárlati napot megelőző második hónap 16-a és havi zárlati napot megelőző 15-e között) legalább egyszer érkezett jövedelem a számlára"Ennek pedig megfelelek, és itt nem is munkabért ír, hanem jövedelmet.
-
mecsek20
tag
válasz
borges7 #10516 üzenetére
Nekem megbízási díj volt. Évekig elfogadták, aztán egyik hónapról a másikra 1000-ről 4500 körülire emelték a havi díjat arra hivatkozva, hogy nem érkezik elegendő munkabér. (ami netto 500 felett volt több helyről havonta) Chat-es ügyintéző és személyesen a bankfiókban is azt mondták igazam van, de ők nem tehetnek semmit mert a panaszkezelési csoport illetékes. (Ilyen az OTP-nél a prémium ügyintézés) Szerintük meg nincs igazam, de méltányosságból több heti levelezés után visszautalták a különbözetet, én meg szerződést bontottam velük. Valamelyik százoldalas ÁSZF-ben le van írva h mi számít szerintük munkabérnak. Én meg nem vagyok hajlandó random időben változtatott (a változások dőlt betűvel) többszáz oldalas pdf-eket olvasgatni.
-
GabN73
addikt
válasz
IntelKiller7 #10517 üzenetére
Mer' ügyintéző Mancika csak egy helyen írta át.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
GabN73 #10515 üzenetére
Köszi. Írtam nekik.
Bankfiókban módosították, de csak a régi appra lett jó. Ott jó számra küldi az üzenetet. Az újnál meg mintha nem lenne semmi. Most próbáltam újra regisztálni, látja az új telefonszámot, felismeri az accountot, viszont még mindig rossz számra küldi a kódot. Érdekes. -
GabN73
addikt
válasz
IntelKiller7 #10514 üzenetére
ibmb@otpbank.hu-ra írj egy mailt, arról az emailrol amivel regeltél, írd bele hogy megoldható e átírni így a másik számra, vagy töröljék a mostanit és újra reg.
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok.
Letöltöttem az OTP új appját. Eddig a Smartbankot használtam. Viszont a belépésnél rossz telefonszám van megadva. Még a régebbi.
Írja, hogy csak a bankfiókban lehet megváltoztatni, átírtuk már vagy 2 hete, de még mindig a régi számot írja.Ilyenkor mi van? Vagy rossz helyen lett átírva a szám? Nem értem.
Esetleg, ha regisztrálok egy új fiókot, akkor ahhoz hozzá adható a bankkártya, vagy mivel már hozzá van rendelve elvileg egy régebbihez, így felejtős?
-
GabN73
addikt
válasz
cog777 #10508 üzenetére
Azért is kérdezem, hogy mit mondott a bank. Ha a rendszerben látják hogy kiküldték a helyes telefonszamra akkor: felvetetsz egy hibajegyet + rákérdezel a szolgáltatónál.
Érdemes csekkolni azt is, hogy a telefon nem jelölte e a számot "spamnek", vagy nem tiltottad le véletlenül. A törlés-ujrainditas után ha minden jól megy, sorban megkapod az üzeneteket.
Nekem pl a DPD hozott csomagot csütörtökön, SMS nem jött meg róla, csak hétfőn... Telekom oldalán akartam belépni, 5 perc idolimit van, 3 órával később kaptam meg az SMS-t... :)borges7
Egyéni vállalkozóként nem munkabérként kellene kapnod a fizetést, persze hogy nem ismeri fel. Az meg nem elég hogy a közleményben szerepel a munkabér. -
mecsek20
tag
-
borges7
aktív tag
Találkozott valaki azzal a problémával, hogy az OTP nem minden számlára érkező jövedelmet fogad el munkabérnek, ezáltal jóval magasabb lesz a csomagdíj? Egy ezressel többet fizetek így havonta.
Wolt-futár vagyok(egyéni vállalkozóként), és ezt sem fogadják el. Tegnap voltam benn, rákérdeztem, de az ügyintéző azt mondta, erre nincs megoldás.Illetve ez más bankoknál is így van?
-
cog777
senior tag
válasz
GabN73 #10507 üzenetére
Miert kell a regi otp-s sms-eket torolni?
Iphone-on nem megy, de atraktam a sajat huawei p20 pro-ba is es ugyanugy nem mukodott. Lehet butafonba kellene megprobalni.A bank azt mondta hogy nem erdekli a dolog, telefonszolgaltatoknal reklomaljunk. Az biztos h kulfoldre nem er ki az sms.
Nem akarom tul dramatizalni a dolgot de valoban elet halalrol van szo - kezelest kellene elinditani de a tulaj nem fer hozza a penzhez.
-
cog777
senior tag
Mukodik az azonosito kikuldese sms-ben kulfoldi telefonszamra?
Korabban neztem okes volt, de most hirtelen kell es total nem kuldi.
OTP meg azt mondja hogy hivjam fel a szolgaltatomat. Ez meg hatra van, de kivancsi vagyok hogy masnak mukodik-e (nem magyarorszagi szammal). -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
viktorhu #10503 üzenetére
Sikerült cache törléssel végre.
Viszont ugyanaz a problémám van, mint eddig.
Megnyitom a netbankot, látom a 3 számlát, sorban fentről le
Ft számla
Web számla
Deviza számla.Kiválasztom a deviza számlát, felül át is vált a nevem alatt a devizaszámlaszámra, rámegyek arra oldalt, hogy Deviza utalás, erre behoz egy új oldalt, amin ott van, hogy válasszam ki a forrásszámlát, és csak a Ft alapút tudom.
És ez így megy, váltogatom, betöltöm újra az oldalt, kiválasztom a 3 számla közül a devizát, rámegyek, hogy Deviza, erre megint a Ft számlát hozza be. Innentől most hogyan tovább?
Illetve, ha megvan adva egy napi limit a Ft számlához,amit jóval meghalad a deviza utalás összege, akkor a devizaszámlához tartozó napi limitet kell módosítani?
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Peter.70
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest