Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
croli
aktív tag
Azt is mondták hogy a régebbi játékok amik nincsenek benne jelenleg a szolgáltatásban nem is lesznek sajnos!
Én is Battlefield 1942-t, MoHAA-t be szerettem volna regisztrálni de soha nem fogom tudni
Mostmár csak az újabbak fognak belekerülni visszafele nem mennek! ami érdekes mert nekem Steam-en is feltűnik egy-egy 2000-es játék..."Na ez is hülyeség. BF2142 mikor is jelent meg? 2006-ban. És mégis ott van az originemen, úgy hogy megvettem a dobozos verziót és support beregizte nekem(nem kaptam új kódot hanem azt amit vettem)"
Nem hülyeség, hogy írtam: 2008-nál újabb...
Hát vannak nagy bakik! Na ami szintén érdekes a Crysis-t meg nem engedte!! ami meg 2007-es!
Rejtély ez az egész Origin!
Másik hogy vannak ezek a későbbi újított kiadások ÚJ kódokkal... de ebbe már igazán nem akarok belebonyolódni így is bonyolult!
Lényeg ami lényeg a 2008 utánit az engedni fogja! (Másik amit írtál ha meg nem akkor ott a support persze ha megtalálható az Üzletben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bestbuy játékok
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi