Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Amikor megjelent az Apex Legends, akkor regisztráltam, letöltöttem, telepítettem, gyerkőc játszott is vele. Aztán jött egy ingyen Sims 4, amit regisztráltam a fiókhoz, kipróbáltam, működött. A kliens egy ideje nem volt elindítva (kb 1 -1.5 hónap), tegnap indítottuk volna, de csak "üres" kliens sorok voltak, a kliens nem indult el. Neten keresve azt a megoldást találtam, hogy kilépés után, le kell törölni a helyi file-okat, majd a gépet újraindítani. Megcsináltam, a kliens elindult, de:
- a profilképem megváltozott (én nem emlékszem, hogy ilyen lett volna, de végülis nem zavar)
- a profilnév visszaállt alapra, nem a beállítottra
- a Sims4 eltünt a fiókomról
- az Apex Legendsben a gyerkőc 30. szint körül volt, feloldott már pár karaktert, most pedig minden 0-án van.Mit lehet tenni? A Sims4 annyira nem zavar, ha nincs meg, de az APex-et jó lenne visszatenni arra a szintre, ahol volt. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest