Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Airwalk33
csendes tag
Üdv népek! Nekem olyan gondom van hogy koliból próbálok rámászni az originre, de mivel ugye proxy van ezért nem egyszerű. Szinte mindent kipróbáltam, de sajna még vpn segítségével sem megy. A torrent és a netes játék megy, de az origin nem hajlandó bejelentkezni. A név jelszó jó mert proxy nélküli helyről be tudok jelentkezni, a vpn használatával visszadob hogy nincs internet kapcsolat, ha pedig csak simán be akarok jelentkezni visszadob helytelen e-mail, vagy jelszó címen. Felkerestem hivatalos EA supportert is de ők sem tudtak hozzászagolni. Ami érdekelne hogy van-e valami megoldás, amivel egy kolis proxy-n keresztül is be tudok jelentkezni az Origin-be. Bármilyen ötlet érdekel! Keresgéltem ezen a fórumon is de nem találtam használható ötletet, vagy csak elkerülte a figyelmem. Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motoros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest