Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Nem pánikot szeretnék kelteni, csak pár ismerős jelezte, hogy feltörték az accját. Ráadásul az egyiknek menet közben azaz épp játék közben ami elég durva (ilyet még nem láttam). Egy fiókbiztonság és azon belül bejelentkezési sms ellenőrzés nem árthat. Én szerencsére megúsztam talán pont a biztonsági kérdés és az sms védelem miatt. Kicsit nyűg amikor áruházban vagy sima login esetében is kéri, de ilyenkor megéri.
Jelenség: Pl Fifa közben egy üzenet (időtúllépés, user kijelentkezik kilép és már más neve van vissza sem tud lépni) Supportnak jelzik az érintettek.
Gondoltam jelzem!
(Modik ha nem gond ezt bemásolnám a Fifa topikba is mert az érintett főként)Üdv és fiókbiztonságos napot!
Hartge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS NUC 14 Pro NUC14RVHU5000R2 Tall eladó
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Huawei Watch 3 Pro szép állapot, olcsóbban (hibás korona)
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs