Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy kipróbáltam a Turbó módot, és én is találkoztam azzal a problémával, hogy rondák a képek stb. Szépen kikapcsoltam úgy ahogy kell, miután utánanéztem, hogy tömörítést okoz stb stb. De sajnos a kikapcsolás ellenére is megmaradt ez a probléma. Ilyenkor mit javasoltok mit tegyek? Tehát ki van kapcsolva a turbó, de rondák a képek és csak az operában van ez a jelenség, másik böngészőben szépek. KösziZenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
válasz littlemamba #10144 üzenetére
megoldódott.
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, azt hogyan lehet kikapcsolni, hogy imélnél ha jön szöveges mellékletem akkor a letöltésnél, getattachment néven kínálja fel, az eredeti helyett?
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom eltüntetni a kis lebegőablakot, ami megjelenik, amikor rámegy a kurzor véletlenül egy képre. Kijön a kép neve és a címe. Szóval ezt hogyan lehetne kiiktatni? Köszi
-
littlemamba
aktív tag
Mostanában viszonylag gyakran összeomlik az Opera, tudok valamit tenni annak érdekében, hogy jobb legyen a szitu?! Évek óta használom, nem szívesen váltanék. Előre is köszi
-
littlemamba
aktív tag
válasz Namelesske #15840 üzenetére
Lehetséges, hogy nem a megfelelő szót használtam, a problémám az, hogy rendszeresen (különböző oldalakon) előfordul, hogy a legváratlanabb pillanatban bezárja az egész böngészőt, kritikus hibára hivatkozva, viszont utána képes újranyitni mindent. Akkor kellemetlen, ha éppen írtam volna valahová valamit, utána újra bejelentkezéses macera. Hetente 2-3 alkalommal,van most, kb 2 hete még szinte naponta volt 1 eset. Legalább 3 éve használom az Operát, ez most nagyon bosszantó.
-
littlemamba
aktív tag
válasz Namelesske #15844 üzenetére
Elméletileg dupla, van egy rész amivel tudok váltani közöttük...(vaio VPSCB2L1E)
Nehéz megmondani, hogy pont mi váltotta ki mert általában 5-7-8 oldal is meg van nyitva egyszerre. (fb, híroldalak, nőiportál, etr, mail stb)Módosítás: szinte semmi, eszköztippek megjelenítése ki van lőve, jelenleg a gyorshívókat is visszafogtam (21 van), de most még skin-ből is az alap van, csak betettem egy hátteret. (amikor le van korlátozva a netem -mobilnet- akkor be van kapcsolva a turbó) Ennyi...
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, tud abban valaki segíteni, hogy hogyan tudok manuálisan elmenteni jelszót? Az a gondom, hogy volt egy oldal, ahová korábban elmentettem a jelszavamat, az automatával ami felkínálta régen. Most nem kínálja fel, de nem csak opera nem, hanem más böngésző sem. Valahogy be tudom állítani arra a honlapra kézzel, hogy el legyen mentve? Köszi
-
littlemamba
aktív tag
Erre [#17657] valaki?
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok,
tud abba valaki segíteni, hogy hogyan tudom beállítani azt hogy amikor jobb gomb --> megnyitás új fülön-re megyek, akkor miközben nyitja az újat nekem maradjon a régi fülön?
Aztán amikor végeztem, majd átmegyek az új nyitottra, de addig ne kelljen visszaváltanom.Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
sziasztok, olyan gondom van hogy win 8 alatt az opera naponta 1x-2x eldobja a facebook-ot. Minden más felületet/oldalt tudok használni, ott viszont hibát jelez ilyenkor. (chrome ilyenkor minden gond nélkül megnyitja az oldalt) Hol keressem a megoldást?
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, mostanában azt vettem észre, hogy vannak napok, amikor az Opera folyamatosan terheli a procit egy 13-14%-kal, ha ez idő alatt fut a Chrome is, az csak 5-6%-ot terhel. Valami javaslat? Egy restart hellyel közzel megoldja, de csak ideig óráig...
-
littlemamba
aktív tag
válasz Penge_4 #18903 üzenetére
Általában 8-9 fül van nyitva, FB, hotmail, gmal, itcafé, vatera, bonuszbrigad, origo sztaki és szokott híroldal is lenni közte 1-2... szóval ilyesmik. Próbáltam már figyelgetni, hogy milyen oldalaknál jellemző, de eddig még nem tudtam kiszűrni. Öööö ez ismeretlen fogalom : On Demand Plugin ----> ezt hol találom? De a híroldalas tipp is jó lehet, figyelem majd külön csak azokat is, viszont megnézném itt ezt a másik dolgot is azért :-) Köszönöm
-
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, szép és tetszik az Opera next, de jól látom, hogy nem tudom a fülsávot lerakni?
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, 2 hétig Franciaországban voltam és az operában átállt a google így: http://www.google.fr/webhp?hl=hu&tab=ww
Hogy tudom visszavarázsolni, hogy mindig a google.hu-ban keressen?Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
-
littlemamba
aktív tag
válasz littlemamba #19969 üzenetére
Bocsánat, lejárt a szerkesztés, a böngészőnél alul is megjelent az a szöveg amit beírtál, de hiába OK-ézom le, nem lesz jó...
-
littlemamba
aktív tag
-
littlemamba
aktív tag
Kérlek, segítsetek, hogy ki tudjam ütni az operából ezt a francia google-t, mert sehogy nem megy.
-
littlemamba
aktív tag
válasz littlemamba #19982 üzenetére
Mindegy, újraraktam.
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Feltelepítettem az Opera_18.0.1284.68-t és ért néhány meglepetés:
A jelszókezelőnél erős anomáliák vannak...
Nem működik a jelszavak kitöltésére a ctrl+enter
Már itt sem lehet a fülsávot letenni, ha jól látom
Nincs hagyományos könyvjelzőkezelés, helyette csak mappázni tudom a gyorshívóban
Nem tudom állítani a gyorshívók méretétVan valamelyikre megoldásotok vagy javaslatotok, hogy hogyan tudnám használni? Mert így inkább visszamennék 12.16-ra...
Köszönet
-
littlemamba
aktív tag
Tudom, tudom.. 12.16-tal igazából majdnem elégedett vagyok, kivéve néhány oldalt (pl. munkahelyi webmail). Ma volt időm azzal foglalkozni, hogy hol maradtam el a frissítésekkel, merthogy így 2013 végén kicsit kellemetlennek érzem, hogy az a böngésző, amit évek óta használok és szeretek nem jeleníti meg praktikusan a mail felületet. A frissítés megoldotta ezt, ám jöttek helyette a már említett más problémák. Várok, ez van...
Köszönöm a hozzászólásokat!
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Azt az új operánban hol tudom beállítani, hogy egy pdf-et ne letölteni akarjon, hanem nyissa meg egy új ablakban? Otthon a régin tökéletesen megy, a munkahelyen újat használom és ez zavar. Nyilván user error, de nem találom ezt az opciót.
Köszi
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Az a nehézségem éppen, hogy laptopon minden újraindításkor kiléptet mindenhonnan a böngésző. Be van állítva, hogy megtartsa a nyitott füleimet és ugyanonnan tudjam folytatni. Napok óta ha újraindítok akkor utána bár a füleim megmaradnak, de mindenhonnan kiléptet. Nincs automatikus böngészési előzmény törlés. Tudnátok segíteni ennek az idegesítő jelenségnek a kigyomlálásában? (sok fül van nyitva, így kényelmes, így szeretem éppen ezért zavaró)
10+ éve operát használok és tavaly nyáron már volt egy rövid időszak, amikor ugyanezzel a problémával küzdöttem, nem emlékszem már, hogy múlt el, erre most megint itt ez a jelenség.
Mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest