Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
köszi, megnézem
aztán majd megirom, mire jutottam, csak most a másik gépen még a 10-es opera van, ott meg nem volt ilyen gondomPenge_4: akkor ezek szerint ez sem lesz jó megoldás? mindegy, egy próbát megér....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
-
hohoo
senior tag
most ez mi a franc? tegnap óta a contentblockhelper kijelölései rögtön eltűnnek ahogy a böngészőterületre húzon a kurzort. Ez mitől?
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
hohoo
senior tag
Újratelepítve az extensiont már jó.
Amúgy most próbáltam ki először az opera linket... kicsit többet tud mint a google sync...T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
dqdb
Topikgazda
ez a webdesign csúcsa
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Opera-nal nem lehet valahogy a jelszavaktol, könyvjelzökig mindent lementeni?
-
fatal`
titán
válasz audi100td #12861 üzenetére
Az opera link a jelszavakat kivéve majdnem mindent szinkronizál, de a profilmappa kimentésével le lehet menteni mindent.
XP-n:
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data és C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data
Vista/W7:
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Opera és C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Opera.
-
vv5204
senior tag
1.) Hogy lehet kikapcsolni a videók töltésekor a "Click to activate..."
funkciót? Már kezdem unni.2.) Unite-al mi a helyzet, nem nagyon látni, hogy frissítgetnék az
alkalmazásokat, soknál 2010 elején-közepén nyúltak hozzá utoljára.[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz vv5204 #12867 üzenetére
Én ezt a UserJS-t használom, de nem tudom, hogy a 11.xx verziókkal működik-e, mert azokat még nem használom hosszútávon, még nem érték el a kívánt minőségi szintet (pl. most dúrtam le a 11.01-et egy gépről, mert 5 perc szenvedés után is képtelenség e-mail-ben lévő linkeket megnyitni vele, több időt pedig nem fogok rá pazarolni).
The only real valuable thing is intuition.
-
F34R
nagyúr
Sziasztok tudnátok egy használható linkify userjs-t ? mert a Greasmonkey-s linkify plus összenyomja a Sg-m és myvipen szöveget és linkesítve jelenít meg
-
fatal`
titán
[URL=http://my.opera.com/jebediah/homes/files/linkify-url9.js]Link[/URL]
Ez működik, többé-kevésbé.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
A gyorshívóban be lehet valahogy állítani, hogy ne az adott oldalról egy részlete jelenjen meg, hanem az egész oldal lekicsinyítve? (11.10b2053-at használok jelenleg.)
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
vv5204
senior tag
-
F34R
nagyúr
Linkify plus jó lett eddig csak azon a két oldalon rakoncátlankodott , Unite userjs managerrel letiltom ha kell
-
dqdb
Topikgazda
Inkább a user JS fejlécébe írd be a következő sorokat:
// @exclude http://sg.hu/*
// @exclude http://www.sg.hu/*
// @exclude http://myvip.hu/*
// @exclude http://www.myvip.hu/*Így kevesebbet kell kattintgatnod
Update: én ezt használom, mindenhol jól működik.
A Linkifier Plus kódja jobban tetszik (elegánsabb megoldást használ, na ), de olyan esetekben, amikor az oldalon a beágyazott scriptek linkeket tartalmat, teljesen megvadul. A használt megoldás hátránya, hogy nem lehet rajta úgy módosítani, hogy jó legyen ezeken a helyeken is (tipikusan Ajaxos oldalakon szívtam vele, amíg leváltottam).
[ Szerkesztve ]
-
-
F34R
nagyúr
Sziasztok van valami sallangos módszer hogy ezt a plugint opera alatt elérjük , firefox nélkül ?
Csak addig marad meg operában amíg nem uninstalláltuk a rókát
-
dqdb
Topikgazda
A opera:config#UserPrefs|PluginPath címen a lista végéhez pontosvesszővel elválasztva fűzd hozzá a C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC mappát, keresd meg lejjebb a Mentés gombot, és indítsd újra az Operát.
Legközelebb lehetőleg ne kicsinyített képet töltsél fel, mert a Firefox screenshotból konkrétan semmi sem látszik, és az Operásból se túl sok minden.
-
F34R
nagyúr
hülye sárgabéka a png-t kicsinyíti
[ Szerkesztve ]
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, problémám lenne a google.hu oldallal, mégpedig hogy nem ajánl fel a kereső javaslatokat miközben írok. A google beálításainál engedélyezve van ez a funkció. Másik gépen nincs ilyen gondom Operával, nem értem...
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Kipróbáltam az opera link szinkronizációt. Hogyan tudom letörölni az összes "feltöltött" könyvjelzőmet? Már van sok olyan, amit letöröltem az operában, és nem akarom, hogy a következő szinkronizálásnál letöltse őket, de sok idő egyenként kigyomlálni. Gondoltam letörlöm az eddig feltöltöteket, hogy újra feltölthessem azokat, amik kellenek, utána a másik gépre letölthetem őket. Félek, hogy a gyorshívó ablakok közül is a régiek elfoglalják az újak helyét, így azok elvesznek. Tudtok ebben tanácsot adni?
Köszönöm a segítő hozzászólásokat!"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."
-
fatal`
titán
válasz Cholard #12894 üzenetére
A my.opera.com-on lehet törölgetni őket, ha belépsz.
Engem az érdekelne, hogy ugyanez miért nem lehetséges az urlfilter.ini szabályokkal. Egyszer véletlen egy rossz szabályt írtam be hosszupuskan és kigyomlálta a fél oldalt, majd persze leszinkronizálta az urlfilter.ini-t. Hiába töröltem ki, azt már nem szinkronizálta le, hanem újra és újra letöltötte a rossz .ini-t így aztán kénytelen voltam letiltani. Penge valami ötlet?
-
Penge_4
veterán
válasz fatal` #12895 üzenetére
Tiszta USB változat fel, szinkronizáció beállít, filterlista töröl Operából, majd vársz 5 percet.
Utána szinkronizációt kikapcsolod, USB profilját törlöd.
Utána újraindít, szinkronizáció megint be, filterlista megint szinkronizál. Ha üres lesz, akkor örül.Ezt követően Notepad++ fel, ott RegExp Replace-ben kigyomlálod az urlfilter.ini-ből az UUID részeket és elmented úgy.
Ha megvan, akkor az urlfilter.ini-t elteszed egy biztonságod helyre és visszamásolhatod a telepített Operát profiljába, felülírva vele a régi, UUID-ket tartalmazót.
Aztán az ehhez hasonló esetek elkerüléséért, mikor bütykölik a szinkronizációs modult, illetve új elemet adnak hozzá, akkor jobb, ha kikapcsolod az egészet. Meg persze adatmentés, ami jó szolgálatot tett sokaknál, akik 11.10 előzeteseket használtak és random módon eltűnt a wand.dat tartalma.
És ez még várhatóan vissza fog térni, mivel a jelszókezelőt hozzá fogják adni a Linkhez, ugyanis volt is két árulkodó bejegyzés az opera:configban, amit miután megjegyeztem a Desktop Team-en egy kommentben, síri csend volt, majd a következő buildben kivették.
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Ma lattam hogy megjelent Opera_1110_2064_int de ha telepiteni szeretnem akkor a C:\Program Files (x86)\Opera 11.10 beta mappaba telepitene, de nekem a stabil Verzió 11.01
van fent. Regebben olvastam hogy az opera:config-ban at lehet allitani hogy ne csak a stabilat hanem a betakat is letoltheti, azt allitsam csak nem tudom hogy mit kell atallitani, vagy egyszeruen telepitsem ra a 11.01 stabilra. -
fatal`
titán
válasz Steelmanus #12898 üzenetére
Az nem működik rendesen. Egyébként simán feltelepítheted, külön profillal indul. Ha ez zavar átmásolod a profilod a béta profiljába.
-
dqdb
Topikgazda
válasz Steelmanus #12898 üzenetére
Az snapshot, nem béta, így arra nem fog automatikusan frissíteni. Ha másik mappába telepíted fel, akkor újra profilod lesz, ha felülírod a korábbit, akkor marad a profilod.
Én amúgy úgy oldottam meg a több profilt, hogy egyetlen telepített mappára mutat több junction, így elég egyetlen Opera példányt frissíteni, és frissül az összes, de mégis van több profilom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest