Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_143570
addikt
válasz Steelmanus #5461 üzenetére
Egy PNG dekodolasi hiba, vagy a szerver szurta el vagy az opera. Ha kimasolod a "image/png " utani resztkihagyva a "PNG" elotti nem megjelenitheto karaktert egy filebe es megtudod nyitni egy file nezoben akkor opera hiba kulonben a szerver szurta el.
Rendszerint egy lap ujratoltes mind2 esetben el szokta tuntetni.
-
h_143570
addikt
válasz Steelmanus #7657 üzenetére
Nezet / Eszkoztarak / Szemelyes sav.
Ha jol emelkszem meg a magyar forditasra.
-
cousin333
addikt
válasz Steelmanus #7657 üzenetére
"eddig csak annyi vilagos hogy fajlmgeosztasra hasznalhato"
Arra is. De a lényege, hogy az Opera szerverként funkcionál. Például lehet feltöltő vagy éppen zene stream-elő szolgáltatást indítani, esetleg egy chat-et. Vagy mondjuk írhatsz nekem üzenetet a hűtőre is.
ui: nem biztos, hogy a gép előtt vagyok, szóval lehet, hogy nem válaszolok...
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
h_143570
addikt
válasz Steelmanus #7663 üzenetére
Jogos, elfelejtettem emliteni, hogy szinte az osszes eszkozsavra csak a Shiftel eggyut lehet elemeket pakolni.
-
h_143570
addikt
válasz Steelmanus #7667 üzenetére
Ez is egy uj feature. A menubol is kikapcsolhato, de en az angol valtozatot hasznalom szoval. Nyisd meg a kovetekzo "oldalt"
opera:config#UserPrefs|EnableScrollMarker
ezt allitsd 0 ra, ami az alpertelmezes lenne majd sava gomb.[ Szerkesztve ]
-
cousin333
addikt
válasz Steelmanus #7667 üzenetére
A 9.6-ban került bele, Görgetésjelölőnek hívják, és arra szolgál, hogy megmutassa, a görgetés előtt hol állt a lap széle (ha egy képernyőnyinél kevesebbet görgettél). Viszont sajnos szaggat tőle a görgetés is. Alapértelmezésben ki van kapcsolva, valahogy sikerült aktiválni
Ctrl+F12, Haladó, Böngészés, Görgetésjelölő megjelenítése
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
cousin333
addikt
válasz Steelmanus #7674 üzenetére
Így van. Amit ott látsz tulajdonképpen egy speciális könyvjelző, aminek van egy olyan paramétere, hogy a személyes sávon is látszódjon.
"We spared no expense"
-
pethYeti
addikt
válasz Steelmanus #9125 üzenetére
Legjobb lenne kikapcsolni, csak nem tudom lehet-e.
-
Penge_4
veterán
válasz Steelmanus #9125 üzenetére
Igen be szokott. Ha nagyon zavar C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar
Az elérési útvonal végére odaszerkeszted (idézőjelek nélkül): "/notrayicon"
-
Penge_4
veterán
válasz Steelmanus #9132 üzenetére
-
LLKobe
veterán
válasz Steelmanus #10058 üzenetére
Naja, csak én feltettem a 3353-at és azóta nem megy a youtube. Visszatettem a 3347-et, de nem javult meg.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Clemi
veterán
válasz Steelmanus #10132 üzenetére
Ha a hirdetést megnyitom, és a legnagyobb képre kattintok, akkor végig tudom nézni az összes képet, de ha az alatta lévő valamelyik kicsire egyből, akkor tényleg bezárja magát nekem is.
-
19870820
senior tag
válasz Steelmanus #10249 üzenetére
Nálam a leírtakból egy se jött elő,de oda is van írva hogy átlagos(nem direkt hibakeresésnél)használatnál ezek nagyrésze nem jön elő.
Már frissitettem 10.52re. -
19870820
senior tag
válasz Steelmanus #10251 üzenetére
Ha gondolod megadhatnád ezt a linket ahonnan szedted.Kiváncsi vagyok nálam produkál-e ilyet amit írtál.Igazából nálam még egy letöltésnél se csinált ilyet.
-
dqdb
Topikgazda
válasz Steelmanus #10251 üzenetére
Olyan, mintha lemaradt volna a szerver által visszaadott válaszból a content type (ez adja meg a visszaadott adat típusát, tipikus példái: text/html, application/octet-stream, text/pdf), és az Opera rosszul mérte fel (bináris fájl helyett szövegesnek találta).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Dictator^
veterán
válasz Steelmanus #10286 üzenetére
nagyon nem... ötlet? nem találom a nyelvi beállításokat.
basszus , megvan.. manage accountál, teljesen bal lent volt.. mostmár szuper.
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
yolan
őstag
válasz Steelmanus #10308 üzenetére
Megtettem. Ugyan úgy csinálja.
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
dqdb
Topikgazda
válasz Steelmanus #10320 üzenetére
Mert engedélyezve van benne a Unite. Nyomj egy Mégse gombot, aztán tiltsd le a Unite-ot, amint elindult.
-
dqdb
Topikgazda
válasz Steelmanus #10322 üzenetére
Igen, de ne tévesszen meg, hogy belül a 3381-es build is 10.53-nak hívja magát. A biztonsági hiba javítása miatt gyorsan kiadott 10.53 következtében ennek a verziószáma nem frissült, csak a buildszáma (3374-es build a 10.53).
-
Penge_4
veterán
válasz Steelmanus #10327 üzenetére
Az új PH portál kicsit bugos Operával. Használd az illeszkedést (Ctrl+F11), vagy válts át másik kezdőportálra.
-
Penge_4
veterán
Az új PH portál kicsit bugos Operával. Használd az illeszkedést (Ctrl+F11), vagy válts át másik kezdőportálra.
-
dqdb
Topikgazda
Operával, de az oldalon véletlenül 110%-os nagyítás volt bekapcsolva, így nem volt vele probléma, cserébe egyik sorban a szöveg vége maradt le (ami nem tűnt fel eddig). 100%-on nálam is bugos ez a sor.
-
fatal`
titán
Nálam jó.
-
19870820
senior tag
válasz Steelmanus #10446 üzenetére
Ez már nem új mert 2napos,szóval nem is illik az új opera build-hez.
Egyébként nem tudsz valami infót mikor adják már ki a végleges 10.1-es Flash-t?
Már lassan fél éve csinálják de mégis csak az RC4nél tartanak. -
Penge_4
veterán
válasz Steelmanus #10453 üzenetére
Igen, de így nem kerül ki az oldalsávra, nem tudsz menteni feedeket, visszavonni sem tudod, ha véletlenül törlöd és nehézkesebb a kezelése. Bár attól függ ki mit szokott meg. Én például hülyét kapnék a Live Bookmarks típusú megoldástól, más meg pont azt szereti.
-
Clemi
veterán
válasz Steelmanus #10513 üzenetére
Pedig szerintem erdemes feltenni a flashplayer10_1_rc4_plugin_050510 mert eppenhogy javitottak benne sok hibat. En HD ben nezem a kedvenc flashtesztelomet es siman viszi az Opera 10.54.3386 W7_32 alatt.
Nálam is 10.54.3386 de W7x64, és megy a Youtube flash video, csak tényleg meg kell mozdítani az egér görgőt, hogy azonnal legyen kép is. Egyébként ez a hiba csak aYoutube oldalon van, pl a Videa.hu oldalon azonnal van kép is, úgyhogy nem hinném, hogy flashplayer hiba. Ja és persze az IE-ben és az FF-ben sincs gond.
-
Penge_4
veterán
válasz Steelmanus #10518 üzenetére
A hardveres gyorsítás viszont csak DX10-es videókártyákkal működik. Az én "ősrégi" 7600GT-mmel sem. Bezzeg az Opera-féle HW-VEGA fog működni vele, bár ez nem is meglepő, hiszem az Operának nincs profitja belőle, ellenben az Nvidiával ha kezet fog az Adobe-bal.
Az MS a saját mocskát fogja nyomatni, vagy amiből profitot remél, a tipikus meg.... az anyját is 2 dollárért mentalitású cég, ezt az idők folyamán sajnos nem sikerült kinőnie.
A Google szintén tetű, viszont kiszámíthatatlan és eddig is jól profitált az open source-ból és a "don't be evil" szlogenből, szóval ki tudja. Talán tényleg megnyitja a VP8-at és újra visszaszerzi régi "messiás" statuszát.
Ebben az egyben lehet bízni, különben a HTML5 az életben nem terjed el. Iletve ha igen, akkor is maximum a nevében lesz nyílt, mert belül HTML5-be ágyazott SWF fájlok, Silverlight és HTML5 videó mögött lévő licenszelt H.264 lesz és újra ismételjük a történelmet.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Steelmanus #10867 üzenetére
Ha a w7 x64-nél az UAC nincs kikapcsolva és alapértelmezett helyre van telepítve az Opera, akkor a jogosultságok miatt kettő darab profil lesz használva. Az egyik mikor rendszergazdai jog nélkül lett indítva és egy mikor rendszergazdai joggal. Nagy a valószínűsége, hogy ez okozza nálad a problémát.
Én megkerültem azzal, hogy olyan helyre telepítettem magát az Opera-t, amely nem volt UAC felügyelet alatt. Mondjuk azóta az UAC is kikapcsolásra került, de emiatt már nem pakoltam vissza, maradt az Opera már ott.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Steelmanus #10870 üzenetére
Én a C meghajtót meghagytam a Win7-nek. A D partíciót pedig felhasználói programoknak szántam (tömörítő, képnéző, takarító progi, playerek, stb..) és erre a partícióra lett telepítve a gyökérbe az Opera egy (mily meglepő) Opera nevezetű könyvtárba. Ezen partíció nem volt UAC védelem alatt. Azóta megszűnt mindennemű általad említett probléma. Mondjukmost már ugye UAC sincs bekapcsolva, mivel a közel 4 hónapos tesztidőszak alatt csak olyan esetekben jelzett amikor én kívántam valamilyen rendszergazdai jogosultsági igényű ténykedést végezni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Steelmanus #10873 üzenetére
Temp / cache mappa alapértelmezetten át van irányítva, ugyanis egyetlen profilra van beállítva az Opera. Emiatt ezeket az Opera telepítési könyvtárában hozza létre a profil könyvtárral egyetemben. Ezzel ki is van lőve a win bazi hosszú sok alkönyvtáras tárolgatós hülyesége. Minden egy helyen megtalálható nem kell utána kutakodni hol a fenében is lehet.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Steelmanus #10878 üzenetére
Ha a "Classic" típusú telepítővel rakod fel először, akkor abban be lehet állítani, hogy csak egyetlen profil legyen. Ezt meg automatikusan a telepítési könyvtárban hozza létre.
Utána egyből rá lehet tenni nemzetközi nyelves verziót a magyar nyelv miatt.
Amúgy régebben írták, hogy a magyar nyelvi fájlt külön is le lehet szedni, de most nem otthonról vagyok így nem tudom megnézni a könyvjelzők közé bementettem-é.
-
fatal`
titán
válasz Steelmanus #12898 üzenetére
Az nem működik rendesen. Egyébként simán feltelepítheted, külön profillal indul. Ha ez zavar átmásolod a profilod a béta profiljába.
-
dqdb
Topikgazda
válasz Steelmanus #12898 üzenetére
Az snapshot, nem béta, így arra nem fog automatikusan frissíteni. Ha másik mappába telepíted fel, akkor újra profilod lesz, ha felülírod a korábbit, akkor marad a profilod.
Én amúgy úgy oldottam meg a több profilt, hogy egyetlen telepített mappára mutat több junction, így elég egyetlen Opera példányt frissíteni, és frissül az összes, de mégis van több profilom.
-
dqdb
Topikgazda
válasz Steelmanus #12901 üzenetére
Nagyon nem kell olvasnod, szimplán szimbolikus link mappákra, innen töltsd le a létrehozásához a junction.exe-t. Mostanában már meg sem próbálom meggyőzni a programokat, hogy ne a C: meghajtóra települjenek/mentsék az adataikat, hanem hagyom az egészet alapbeállításon, és telepítés után a kritikus adatmappákat átlinkelem egy másik partícióra. Logikailag mindkét helyen látszik az adat, de fizikailag csak egy helyen van:
2011.03.25. 19:02 <DIR> Opera
2011.03.23. 23:19 <JUNCTION> Opera Banking [\??\C:\Program Files (x86)\Opera]
2010.03.08. 14:45 <JUNCTION> Opera Test [\??\C:\Program Files (x86)\Opera]tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
nagyúr
válasz Steelmanus #13725 üzenetére
A google readerben sem lehet törölni, csak olvasott állapotba rakni.
A google readert én úgy állítottam be, hogy csak az olvasottakat mutassa.
Lehet, az Opera is már így működik, így már nem hiba amit leírsz, hanem feature."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz Steelmanus #13727 üzenetére
Ha kijön a 11.50, akkor derül ki, hogy valóban így gondolták-e, vagy csak próbálkozás
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
F34R
nagyúr
válasz Steelmanus #13727 üzenetére
levelezőbe is tudsz hírolvasókat olvasni az más kérdés hogy valamiért egy sem viszi 5 perc alá a frissítést. nekem ilyen szempontból jobb volt az opera de már én sem használom.
-
Badman 4ever
őstag
válasz Steelmanus #19799 üzenetére
Igen, megérkezett, nálam már le is van frissítve.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest