Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Ha frissítem a 10-esre a 9.63-as verziómat, elveszik minden könyvjelző/beállítás, vagy ez is csak szimpla frissítésnek felel meg, és megmarad minden?
Másik kérdésem hogy csináltam egy OperaBackup-ot a jelenlegi verziómmal, na most ha én ezt egy 10-essel akarom importálni, engedi majd? Vagyis kompatibilis a backup file?
Előre is köszönöm!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
A Jegyzeteknél hogyan lehet megoldani hogy időrendbe rendezve jelenjenek meg? Régebben mintha így lett volna de most nincs ilyesfajta rendezési mód, csak névszerinti
-
Kloden
senior tag
A pokoli könyvjelzőkezelésen lehet valamit javítani?
Konkrétan arra gondolok, hogy mindent betesz könyvjelzőnek amit valaha kitettem a személyes sávra, így több mint ezer könyvjelzőm lett.
Vagy ha a létrehozok egy új mappát a könyvjelzők közé akkor azt legalulra teszi a könyvjelzők alá, és nekem kell külön felscrolloztatni (beszép magyar szó ) ami mivel tetűlassan scrollozik, nem kis idő.
Vagy a legegyszerűbb dolog, nem lehet pl. könyvjelzőt törölni jobbklikk/törlés kombóval, külön a kezelőt kell megnyitni Kérdem én minek???
Van ezekre valami megoldás?.. Nagyon jó lenne mert imádom az Operát de ez nagyon kényelmetlen benne."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
válasz Penge_4 #9748 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Igazából az a baj hogy mindent betesz a könyvjelzők közé a személyes sávról és így csak hízik a végtelenségig.. vagy míg meg nem unom és törlöm. tehetné pl egy Személyes sáv mappába pl. Sort by orderrel vannak rendezve egyébként nálam is.Böngészők tényleg alulra teszik alapból a létrehozott mappákat, de pl egy filekezelő felülre teszi, ahol sztem sokkal logikusabb helyen lenne itt is.
Az F4-es tabról megy a törlés természetesen, de a könyvjelzők menüpontból nem, és nem értem miért nem tudták ezt megoldani."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Hogyan lehet kikapcsolni hogy ne akarja magát automatikusan frissíteni indításkor a legfrissebb verzióra??
-
Kloden
senior tag
Opera 10.63. Miért villognak random fülek pirosan? És a lényeg: Hogy lehet ezt kikapcsolni??? Ha rákattintok akkor megnyugszik, de aztán egy pár mp múlva ismét.
[ Szerkesztve ]
-
Kloden
senior tag
Mióta új Operám van, Vateránál vagy 20x feldobja ezt az ablakot.
Hogy lehet ezt kilőni? (nem jegyzi meg hogy elfogadom)"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, ha egy oldalon letiltok bizonyos tartalmakat (reklámokat) akor azt be sem tölti? Csak mert mobilnetem van...
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, problémám lenne a google.hu oldallal, mégpedig hogy nem ajánl fel a kereső javaslatokat miközben írok. A google beálításainál engedélyezve van ez a funkció. Másik gépen nincs ilyen gondom Operával, nem értem...
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, egyszer már kérdeztem itt de egyszerűen nem találom a választ akárhogy szűkítem a találatokat!
Szóval Vatera oldala megnyitása közben vagy 10 biztonsági ablak bukkan fel.
Akkor a megoldás valami olyasmi volt, hogy valahol az Opera legmélyebb bugyraiban van egy érték, ami alapból 0-n áll, és ezt kellett átírni 500-ra ha jól emlékszem.
Kérdésem hogy mi lehet ez az érték?..."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Vatera oldala csak nálam katasztrofális? Se háttér, se tördelés, minden szöveg kék, nincsenek linkek...
Most frissítettem az Operámat..."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, sajnos kedvenc böngészőm egyre rosszabb. Legfrissebb verzió és a Vatera meg sem jelenik normálisan, továbbá a Gmail-ben nem lehet mellékelni fájlt (de lehet hogy egyáltalán nem lehet feltölteni vele semmit mert egy képfeltöltő oldalnál is lefagyott!), mert azonnal meghal ezzel a hibával:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: opera.exe
Alkalmazásverzió: 11.60.1185.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4edc8864
Hiba – modul neve: StackHash_2264
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 17e5a8ed
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 2264
További információk 2: 2264db07e74365624c50317d7b856ae9
További információk 3: 875f
További információk 4: 875fa2ef9d2bdca96466e8af55d1ae6e"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, azt meg lehet oldani, hogy ha egérrel egy link fölé állok, akkor NE jelenjen meg kis boxban a link teljes hosszában? (egyáltalán ne jelenjen meg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest