Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polk
csendes tag
válasz
Fr0z3n
üzenetére
Semmibe nem került, én csináltam meg leírások alapján. Tempomatkart ki kellett szedni, csatlakozóját felcsiszolni és a cim-modulban az érintkezőket kihajlítani egy picit. Klímapanelt szintén kivenni és szétszedni, jó esetben elég a kontaktspray a nyomógombhoz, kevésbé jó esetben újraforrasztani a lábait. Cicergést meg lehet szüntetni hogy a tengelyhez befújsz valami kenősprayt, bár azt mondják, hogy ez ideig-óráig segít. Nekem bevált eddig. Van a face-n egy nagyon jó vectra c/signum csoport nagyon segítőkész emberekkel. Viszont belépni csak akkor tudsz, ha van már ilyen kocsid - lecsekkolják. Alkatrészeket is tudsz venni, rengeteg leírás a szereléshez, különböző okosságok, én is nagyon sokat tanultam tőlük. Ha esetleg vectrád lesz érdemes belépni
-
polk
csendes tag
válasz
Fr0z3n
üzenetére
1.6xe vectra c-t használok. Véleményem szerint teljesen használható, de nem erőművész. Mondjuk én nem pályázok, városban és országúton hajtom. Az előző hozzászólásokat még annyival egészíteném ki - vectra betegséggel kapcsolatban: tempomat nyomógombjai nem, vagy alkalomszerűen működnek - orvosolható hiba. A műszeregység csatlakozóját újra kell egyes esetekben forrasztani. Levegőállító motor elkezd kattogni, szintén javítható, csak szar helyen van. Belső levegő ventilátor elkezd "ciceregni" szintén javítható. Nekem a klímanyomógomb, ventilátor cicergés és a tempomatkar jött elő hibaként,de megcsináltam mindegyiket.
Ezek a hibák ne tántorítsanak el a vásárlástól, mert ilyen idős más márkájú kocsiknak is minimum van ennyi hibája... -
Szada85
aktív tag
válasz
Fr0z3n
üzenetére
Leginkább az 1.8-as kínálatot érdemes előtte megnézni.

Na jó, viccet félretéve, nem rossz az 1.6, de elég nehéz a kasztni, így komótosan elmozgatja, de pl a klímát megérzi. Plusz valószínű nem eszik kevesebbet, mint mondjuk az 1.8-as variáns.Nagy gondok nem szoktak vele lenni amúgy, egyedül a sokat futott mociknál lehet olajcsipegetés, mivel Ecotec moci már, így előfordulhat.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Fr0z3n
üzenetére
Lámpa nem csinál ilyesmit és a km számláló+MID is csak akkor, ha nincs fent semilyen világítás.
Elég ha egy helyzetjelző fel van kapcsolva és már nincs a jelenség. Sőt, ha villany fel, majd le és utána próbálom, akkor sincs.Luck Dragon - Valóban, reggel úgy indultam mint a rajzszakkör - igaz 7 fok volt.
Ezen jót nevettem.
Legyen így. -
-
-
-
-
trassher
addikt
válasz
Fr0z3n
üzenetére
A zöldhöz 115K futott km van írva de a dudagomb már be van szakadva. Az eddigi tulajok véleménye alapján 200K körül kezd el hullámosodni majd beszakad.
A vectrát meg kéne nézni, ki kéne próbálni. Képek alapján nagyon szép, jól felszerelt.
Eredetvizsgán annyi derül ki hogy lopott e, nincs e átütve az alvázszám.zolikaDB: Ez enyém is kb így indul bár 1 másodpercig az egyik hidrotőke csattan 2-t.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Minimum a triplaja van benne. Egyebkent az 1.7 isuzu eleg jo motor, ha figyeltek az olajcserere, bar 550 korul nem hiszem hogy sok eselyed van jot kifogni