Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz Integra #59696 üzenetére
Hat sajna ilyesmirol szo sem lehet, teljes nyitott konyha mellett ha latna a vendeg hogy tomom a fejemc kifordulna az etterembol azonnal, plusz ez a zsici nem is adna kajat. De latod a mai szabadnapomon csak 11 orat meloztam
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
válasz concret_hp #59693 üzenetére
a tizedikről egy pohár? amúgy víszintes vetületet nézve ~20-25 méterrel odébb voltak.
Viszont vízzel töltött nejlonzacsi pont megtette volna
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tothgera30
Ármester
Őszintén szólva, sz@r ez az éjszakázás.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
veterán
-
veterán
válasz Tothgera30 #59707 üzenetére
Delutan szoktal aludni, vagy reggel, mikor hazaersz?
Everybody lies.
-
nagyúr
Milyen szépen megfagyasztottuk a topicot, gratuláljunk magunknak!
Azt nézem, hogy a bérbe adó lakástulajdonosok egyre rugalmasabbak.
Eddig is egy csomónál oda volt írva, hogy "csak hosszú távra (minimum 1 év)"
Most újabban már olyanokat látok, hogy minimum 2 év. Jó az irány.És ha közben elüt a villamos? Vagy kirúgnak? Vagy elkezdenek építkezni a szomszédban? Vagy beköltözik egy brazil família 6 gyerekkel a szomszédba?
Hülyék ezek teljesen...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Winner_hun
titán
-
veterán
Próbáltam az elmúlt 2 napban 15k-t átutalni az Otp-s számlámról egy K&H számlára, mind a két alkalommal elutasította a bank. Mennyibe kerülhet egy egyéb bankba történő utalás? (nem sokkal van több a számlán)
Everybody lies.
-
veterán
Kozben beleastam magam a tajekoztato aprocska pdf-be, sikerult kihalasznom, hogy 268 forint nem eleg az atutalashoz, 282 ft a belfoldi atutalas, otp direktbol, mas bankhoz. De azt se irta ki, hogy fedezethiany, csak siman elutasitotta..
Holnap majd a bankban egy "csókolom, szeretnek befizetni a szamlamra 15 ft-ot" tortenettel megoldom a problemat, also limit tudtommal nincs a befizetest illetoen.Everybody lies.
-
Joker88
őstag
na,visszajött a Fiesta a szerelőtől.. Öröm boldogság.. Meg vékonyabb lettem 30 rugóval
Persze hogy olyan alkatrész megy tönkre amiből csak gyári létezik ...
In loving memory of Garrett Lockhart
-
ToBeY
nagyúr
Hülye vesekő miatt csomó sört kell innom,ugye milyen rossz nekem? Szombaton meg ESWL lesz a program.
-
caprine
senior tag
válasz bobsys #59714 üzenetére
1 elektromos [TESLA S ], ráadásul a hozzá passzoló rendszámmal.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
caprine
senior tag
A kollégám is 2 évente összeszedi a saját köveit. A multkor már ott volt a műtőasztalon amikor hirtelen kijött. Mióta odafigyel a minimum 1,5 napi folyadék bevitelre, azóta úgy tünik minden rendben. Meloba behozza a kis flakonjait és a 8 óra alatt beszopálja.
[ Szerkesztve ]
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
BlacKSouL
addikt
Nem is tudom, ezt mutattam már?
Aztán meg a folytatást?
Csak úgy miheztartás végett...
A Kövi családAláírás (nem kötelező megadni)
-
Integra
titán
semmi.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bobsys
veterán
válasz concret_hp #59731 üzenetére
nincs is vesekoved
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
pohár
félisten
válasz concret_hp #59731 üzenetére
nekem is valahol ezen a környéken van a fogyasztásom
napi 3l simán megvanGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
megiszon 4-5 liter vizet egy nap és folyamatosan klotyóra járok, akkora mennyiség.. az sem normális, hogy egész nap vizes palackkal rohangálsz mint valami fitness junkie és kortyolgatsz mert kell....
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ToBeY
nagyúr
válasz BlacKSouL #59735 üzenetére
Lenti szakaszon van elakadva.
IntegraKöszi szépen.
Már csomó megalázó és fájdalmas vizsgálaton vagyok túl.Ez a kőzúzás talán az utolsó lépes.(legalábbis remélem) De már voltam Lászlóba hepatitis gyanúval is,mert senkinek nem tűnt fel hogy elakadt valahol a kő és az okozza problémákat.[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
Jelentem volt egy szabadnapom tegnap, vegig is aludtam az egeszet ma pedig van egy 4 oras szunetem az esti 25 fos VIP asztal elott, rapihenek a gazdag bunkokra
A konyhara mar szereztem 2 embert, a barba egyet, mar csak a palyara kell 2 futni tudo ertelmes egyen es lenyegeben rancba szedtem a helyet
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
félisten
Argentinaban az unortodox gazdasagpolitika ujabb sikeret figyelhetjuk meg.
while (!sleep) sheep++;
-
pohár
félisten
de kuszaszem kapitány azt mondta, hogy példát kell venni róluk, mert nagyon faszán tolják az ipart
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
concret_hp
addikt
ma 2x ütöttek el hajszál híján. szum 20km-t tekertem
vagy fullba vagy sehogy :D
-
fasyrt
őstag
Ma aláírtam, holnaptól a dolgozó nép táborát erősítem!
-
-
Viszlát
addikt
Ha esetleg van valaki aki jártas németországi koncerttermeket illetően, sikítson rám légyszi, köszi.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Integra
titán
tegnap este rendbe raktam még az utolsó emailt is, pedig agyaltam, hogy meghagyom ma reggelre, hogy legyen ma is valami munkám... de nem, megcsináltam, elküldtem. bejövök reggel 7-re, ásítozás, fél óra múlva már állt a bál, hogy itt egy kamion, vinne pár tonnányi motyót...
hol? ki? miért? és minek jött? sehol a dokumentumok, sehol a speditőr cég email etc...
megvannak azok, csak én nem kaptam meg, ahogy ez sokszor lenni szokott..
gyorsan telefon, intézkedés, megoldjuk, nem baj, mint a villám, délben mehet a kamion útjára az áruval.
tanulság: nem kellett volna tegnap este minden munkát befejeznem, akkor ma ez biztos nincsen......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest